6600U-S32

Produktionsmedarbejder søges på aftenhold i Holsted

Produktionsmedarbejder søges på aftenhold i Holsted

Vi søger en produktionsmedarbejder i Holsted, der er klar til at arbejde på nathold. Som produktionsmedarbejder vil du være med til at sikre en problemfri produktionsproces.

Arbejdsopgaver

  • Udføre produktionsopgaver
  • Maskinbetjening
  • Gennemføre kvalitetskontrol af færdige produkter
  • Bidrage aktivt til forbedring af produktionsprocesser

Faglige kvalifikationer

  • Erfaring med produktion eller lignende
  • Grundlæggende kendskab til produktionsprocesser
  • Evnen til at arbejde på aftenhold

Personlige kvalifikationer

  • Positiv indstilling
  • Mødestabil og fleksibel
  • Evne til at arbejde selvstændig og i teams

Ansøg nu

Lyder dette som noget for dig, så send et CV og en ansøgning til vejen-u@jobteam.dk 

Skriv ”Produktion, nat Holsted” i emnefeltet

Hvis du ikke modtager svar inden for 14 dage, så betragt det som et afslag


Opslag information

Stillingsnummer

6600U-S32

Fagområde

Industri og Lager

Jobtype

Vikariat

Område

Vejen

Afdeling

Vejen Industri og Lager

Ansøgningsfrist

Når rette kandidat er fundet

Annoncer fra samme afdeling


Kan du arbejde med et øje for detaljen selv om natten?


Velkommen til en spændende mulighed for at blive en del af vores lagerhold på natteholdet i Vejen! Vi søger en dedikeret lagermedarbejder til at styrke vores te...

Oprettset: 17. Maj.

En skarp produktionsmedarbejder med hænderne skruet rigtigt på søges i Vejen


Vi søger en dedikeret produktionsmedarbejder til vores aftenhold i Vejen. ...

Oprettset: 16. Maj.

Produktionsmedarbejder til virksomhed i Holsted


Vi søger en lagermedarbejder til at håndtere trækomponenter og assistere i bearbejdnings- og tørreprocesser. Arbejdstiden er fra kl. 06:00 til ca. kl. 14:00. Er...

Oprettset: 15. Maj.

Lager- og logistikmedarbejder søges på nathold i Vejen


Vi søger en erfaren lager- og logistikmedarbejder på nathold i Vejen. Arbejdstiden er 20:00 - 5:00 mandag til lørdag. Arbejdsopgaver inkluderer læsning, losning...

Oprettset: 15. Maj.

Produktionsmedarbejder på daghold søges i Holsted


Har du tidligere erfaring som produktionsmedarbejder og ønsker du en ny jobmulighed på daghold, så er det måske dig vi leder efter. ...

Oprettset: 15. Maj.

ERFAREN TRUCKFØRER SØGES I VEJEN


...

Oprettset: 14. Maj.

Truckfører søges til Skodborg til pluk & pak opgaver


...

Oprettset: 13. Maj.

Dag til dag vikar søges i vejen!


...

Oprettset: 13. Maj.

Produktionsmedarbejder søges på daghold i Hovborg


...

Oprettset: 08. Maj.

Containertømmere søges til Vejen på aftenhold


Er du på udkig efter et job på aftenhold, hvor du kan være fysisk aktiv? Vi søger dedikerede containertømmere til lager i Vejen....

Oprettset: 08. Maj.

Ufaglært laborant søges til Vejen


Vi søger en engageret medarbejder til laboratoriearbejde, herunder inkubation af prøver, opsætning, og ad-hoc opgaver. Ingen tidligere erfaring nødvendig; vigti...

Oprettset: 08. Maj.

Vi mangler dig! Vi søger en dedikeret lagermedarbejder til nathold


...

Oprettset: 07. Maj.

Erfaren procesoperatør søges i Vejen


Overvåg produktionsudstyr, udfør kvalitetskontrol og løs driftsproblemer. Erfaring med produktionsarbejde og grundlæggende kendskab til sikkerhedsprocedurer påk...

Oprettset: 06. Maj.

Fand du ikke hvad du ledte efter?

Opret et CV, så kontakter vi dig når vi finder noget der passer til dig.

Du kan oprette et CV på vores CV portal uden nogen forpligtelser

Besøg CV portal →

Kan du arbejde med et øje for detaljen selv om natten?


Velkommen til en spændende mulighed for at blive en del af vores lagerhold på natteholdet i Vejen! Vi søger en dedikeret lagermedarbejder til at styrke vores team og bidrage til vores effektive drift om natten.

Oprettet: 17. Maj.

En skarp produktionsmedarbejder med hænderne skruet rigtigt på søges i Vejen


Vi søger en dedikeret produktionsmedarbejder til vores aftenhold i Vejen.

Oprettet: 16. Maj.

Produktionsmedarbejder til virksomhed i Holsted


Vi søger en lagermedarbejder til at håndtere trækomponenter og assistere i bearbejdnings- og tørreprocesser. Arbejdstiden er fra kl. 06:00 til ca. kl. 14:00. Erfaring foretrækkes, men ikke påkrævet. Send din ansøgning og CV til vejen-u@jobteam.dk

Oprettet: 15. Maj.

Lager- og logistikmedarbejder søges på nathold i Vejen


Vi søger en erfaren lager- og logistikmedarbejder på nathold i Vejen. Arbejdstiden er 20:00 - 5:00 mandag til lørdag. Arbejdsopgaver inkluderer læsning, losning og sikkerhedsprocedurer. Vi søger en person med solid erfaring, godt overblik under pres og en positiv attitude. God fysisk form og gode kommunikationsevner er nødvendige.

Oprettet: 15. Maj.

Produktionsmedarbejder på daghold søges i Holsted


Har du tidligere erfaring som produktionsmedarbejder og ønsker du en ny jobmulighed på daghold, så er det måske dig vi leder efter.

Oprettet: 15. Maj.

ERFAREN TRUCKFØRER SØGES I VEJENOprettet: 14. Maj.

Truckfører søges til Skodborg til pluk & pak opgaverOprettet: 13. Maj.

Dag til dag vikar søges i vejen!Oprettet: 13. Maj.

Produktionsmedarbejder søges på daghold i HovborgOprettet: 08. Maj.

Containertømmere søges til Vejen på aftenhold


Er du på udkig efter et job på aftenhold, hvor du kan være fysisk aktiv? Vi søger dedikerede containertømmere til lager i Vejen.

Oprettet: 08. Maj.

Ufaglært laborant søges til Vejen


Vi søger en engageret medarbejder til laboratoriearbejde, herunder inkubation af prøver, opsætning, og ad-hoc opgaver. Ingen tidligere erfaring nødvendig; vigtigst er din vilje til at lære og trives i et dynamisk miljø. Ansøg nu og bliv en del af et dedikerede team!

Oprettet: 08. Maj.

Vi mangler dig! Vi søger en dedikeret lagermedarbejder til natholdOprettet: 07. Maj.

Erfaren procesoperatør søges i Vejen


Overvåg produktionsudstyr, udfør kvalitetskontrol og løs driftsproblemer. Erfaring med produktionsarbejde og grundlæggende kendskab til sikkerhedsprocedurer påkrævet.

Oprettet: 06. Maj.

Testimonials

Hvad siger folk omkring os?

Vores vikars feedback

I det øjeblik jeg træder ind ad døren på kontoret, får en af jeres medarbejdere øjenkontakt med mig og spørger høfligt om der er noget han kan hjælpe mig med. Efterfølgende beder han mig venligt om at sidde ned og vente på at han finder sin kollega, Mark. Top notch moment of truth!

Adi

"I haven't gone through all the steps of the process yet, but I received a 2 month job the day after signing with JobTeam. So I'm really happy with JobTeam"

Sebastian

Respektfuld samarbejde, hurtig behandling, og forstående medarbejdere

Arezoo

Det jeg efterspurgte udfra arbejdstid (daghold), samt det der var fagligt relevant blev udfyldt til punkt og prikke. Hurtig og effektiv kommunikation.

Mikkel

Lars fra JobTeam er yderst kompetent dygtig service hjælpsom

Ivan

Effektiv og hurtig, havde i hvert fald ikke forventet at stå med en så 'sikker' arbejdsplan for min fremtid allerede nu - Hvilket jeg kun er glad for. Kæmpe skulderklap til Robert så vel, imødekommende og hyggelig gut at føre en samtale med.

Lucas

Jeres hjælpe fra dag 1 har betydet alt. I forstod hvad jeg ville have og ramte plet med de steder, i havde sat mig i arbejde. Både dig (red. Sanne) og Robert er alletiders mennesker og dejlige at snakke med. Alt i alt en rigtig god oplevelse og hvis det skulle ske at jeg ikke får en fast stilling, så vil jeg nyde at fortsætte hos jer.

Steffan

VIkar

Du har da gjort det godt indtil videre fuldt ud tilfreds, det er da hos JobTeam og dig jeg har fået mest hjælp, tak for det.

Helle

"Vi har i nogle år brugt Jobteam til at finde timelønnede medarbejdere til os. Vi oplever et godt samarbejde, hvor der bliver lyttet til de behov vi har mht nye medarbejdere. Når Jobteam har fundet en ny medarbejder til os, følger de op på hvordan det går. Det giver en god dialog, hvor det bliver mere synligt, hvad der giver værdi hos os, og hvad der ikke er så meget brug for. Vi har været glade for samarbejdet og ser frem til flere år sammen med JobTeam."

Thomas Vils Hedegaard

Værkfører - Midtjydsk fornikling

Hej Michael og Ulrik Tak for hurtig og fantastisk service, og de dygtige folk som fortjener stor ros!

Dorthe

Focus Rengøring

Vi har samarbejdet med JobTeam Byg i flere år, og har altid været glade for samarbejdet. Dette fortsætter vi med så længe vi har brug for hjælp til at finde nye medarbejdere. Brian Bundgaard Malernes Aktieselskab Kolding

Brian Bundgaard

Afdelingsleder

Ved HedeDanmark i Esbjerg har vi i flere år samarbejdet med JobTeam Byg, og det har fungeret rigtigt godt. Vi har haft Sara Louise Holk som fast kontaktperson, og hun har altid være behjælpelig med at finde de rigtige medarbejdere. Thomas Frederiksen HedeDanmark A/S Esbjerg

Thomas Frederiksen

Driftsleder

Fra jeg startede gennem JobTeam Byg, har jeg haft det meget bedre end jeg længe har haft det på arbejdsmarkedet, da jeg har haft Sara Holk ved min højre side, hvis jeg havde spørgsmål og tvivl. Da jeg i dag er blevet fastansat hos det firma som jeg var vikar hos, kan jeg godt mærke på det hele at jeg ligesom mangler en som er som Sara ved min side.

Frederik Gertsen

Jeg har generelt haft en god oplevelse med JobTeam Byg. Jeg kom ud i arbejde hurtigt, som endte i en fastansættelse. Har der været nogle problemer er de hurtigt blevet løst, og de har altid været hurtige til at svare på mine forespørgsler.

Svea

Jeg kom ud gennem JobTeam Byg i et Try & Hire forløb, der endte ud i at jeg blev fastansat hos Det firma jeg var ude hos. Min tid hos JobTeam Byg har kørt nemt og ukompliceret, og jeg er rigtig glad for mit job.

Bertram

Vi vil gerne give en kort anbefaling af JobTeam. Deres assistance i vores seneste rekrutteringsproces var enestående. Takket være deres ekspertise og professionalisme præsenterede de os for en kandidat, der ikke blot havde de rette færdigheder, men også passede perfekt ind i vores virksomhedskultur. Vi kan varmt anbefale JobTeam til enhver virksomhed, der leder efter kvalificerede kandidater.”

Glenn

Direkte

Jeg har fået den bedste behandling hos JobTeamMetal, flere ting jeg ikke kunne finde ud af så var hjælpen der med det samme. Jeg er i arbejde og de hjælper med det rigtige job til mig.

Lars Busk

Jeg ha fået et super godt job/vikariat og kan varmt anbefale JobTeameMetal og tak til Daniel i Esbjerg Afd. for at anbefale vikariatet.

Jan

Kandidat Tino udtaler " Jeg har fået fornøjelsen at opstarte mit nye job igennem JobTeam Holstebro. Der er god håndtering fra Michael side lige siden første opringning. Jeg blev udspurgt om mine ønsker og min erfaring, hvortil han overraskende hurtigt fik planlagt en jobsamtale, hvor jeg fik tilbudt jobbet allerede ved 1. samtale. Når jeg ringer, kommer jeg direkte igennem til samme konsulent - Det syntes jeg er rart. Jeg kan anbefale JobTeam til andre som er arbejdssøgende!"

Tino

Jeg blev imponeret over denne hurtige rekrutteringsoplevelse gennem JobTeam. Processen var effektiv, professionel og gennemsigtig. JobTeam leverede højkvalitets kandidater på rekordtid uden at gå på kompromis med grundigheden. En imponerende og problemfri rekrutteringsoplevelse, der anbefales til virksomheder på udkig efter hurtige, men kvalitetsbevidste ansættelser.

Vibeke

Afdelingschef

Syntes bare det var en tryg og rar oplevelse. Jeg er helt tilfreds. Jeg føler mig velinformeret og klar til at gå i gang.

Malou

Kristoffer og JobTeam hjalp mig med at finde et job hos et firma, jeg er glad for inden for meget kort tid. Det eneste jeg skulle gøre var at sende mit CV til Kristoffer og møde op til samtalen han havde planlagt for mig. Der gik en uges tid, så var jeg arbejde. Kan varmt anbefale Kristoffer og hans team.

Asbjørn

Vikar

Min oplevelse med rekrutteringsprocessen var meget professionelt, der blev fuldt op på tingene og jeg følte jeg var i gode hænder hele vejen. Jeg så en stilling, der matchede mine kvalifikationer. Jeg sendte en mail til Kristoffer og der gik ikke mange minutter før han kontaktede mig. Indenfor et par timer var Kristoffer klar med en jobsamtale til mig. Jeg anbefaler at du søger ved JobTeam – Ved Kristoffer, hvis du er faglært i Jern og metalindustrien.

Theo

Gå tilbage Opret CV