Alle Stillinger

Alle Stillinger

Pakke og produktionsmedarbejder søges til Esbjerg området


Vi søger lige nu folk til vikariater indenfor pakkeri og produktion.

Oprettet: 27. maj


Pakkemedarbejder til fiskeindustrien


Vi søger lige nu folk til langtidsvikariater i fiskeindustrien for vores kunde i Outrup. Jobbet vil bestå af pakning af fisk samt opgaver ved transportbåndet.

Oprettet: 27. maj


Truckfører søges til Grindsted


Har du truckcertifikat og erfaring med lagerarbejde? Arbejder du omhyggeligt og selvstændigt, og har du udpræget ordenssans? Vi søger gode og stabile medarbejdere, som har erfaring fra lager og truckkørsel til både dag, aften og nathold.

Oprettet: 27. maj


Operatør til Laklinje


Jobteam MidtVest søger kvalitetsbevidst medarbejder til trævirksomhed i Ikast til kørsel med laklinje. Laklinjen består pt. af Heesemann bredbåndspudser, Unisander, Cefla travers, højovn og retursystem.

Oprettet: 20. maj


Lager - foderstof


Jobteam søger en lagermedarbejder til grovvarevirksomhed i Hernings sydlige opland. Der er tale om en fast stilling på daghold. .

Oprettet: 20. maj


Lager Ringkøbing området


Jobteam søger en lagermedarbejder til vores gode samarbejdspartner i Ringkøbing området. Der er tale om en fast stilling på daghold.

Oprettet: 20. maj


Lagermedarbejder med teamleder potentiale


Lagermedarbejder med teamleder potentiale Jobbet er alsidigt hvor betjening af produktionsanlæg, lagerarbejde, planlægning af produktion og lidt administrativ arbejde vil være et godt billede på dagligdagen

Oprettet: 13. maj


Chaufførafløser til Beton bil


Chaufførafløser til Beton bil Chaufførafløser søges til Beton lastbil for kunde i Herning. Det er til afløsning på virksomhedens forskellige afdelinger i det midtjyske. Det er på fuld tid med 37 timer i snit over 4 uger - men der skal forventes forskellig timetal i de enkelte uger.

Oprettet: 13. maj


Dækmontør


Er du god til at skifte dæk? Så har vi et arbejde til dig!

Oprettet: 28. april