Alle Stillinger

Alle Stillinger

Rekrutterings-/Salgskonsulent


Interesserer du dig for mennesker? Vil du gerne hjælpe dine medmennesker med at finde det rette job? Bor du i Herning, Kolding eller Esbjerg, så se nærmere her?

Oprettet: 01. juli


Automekaniker søges til autoværksted i Aalborg


Vores kunde i Aalborg søger en ekstra stabil medarbjeder til deres team. Du bliver en del af et engageret team af dygtige og glade kollegaer. Et selvstændigt og alsidigst job med en stor mængde frihed under ansvar og en god løn, som svarer til dine kvalifikationer.

Oprettet: 01. juli


Vedligeholdelsestekniker / reparatør


For kunde i Randers søges vedligholdelsestekniker / reparatør til PTA. Der er tale om daghold. Virksomheden er underleverandør til fødevareindustrien.

Oprettet: 30. juni


Driftstekniker, aftenhold


For service virksomhed i Hobro søges driftstekniker til aftenhold.

Oprettet: 30. juni


Category Manager


Vores kunde, der er beliggende i det sydlige Aarhus, søger en Category Manager.

Oprettet: 30. juni


Kan du sælge indenfor Health Care?


Vores kunde er forhandler af flere førende brands i deres segment indenfor Health Care.

Oprettet: 29. juni


Administrations- og regnskabsmedarbejder


For ordreproducerende virksomhed i Østbirk søges administrations-og regnskabsmedarbejder.

Oprettet: 29. juni


Afdelingsleder søges til Ebeltoft


Oprettet: 29. juni


Erfaren indkøber søges på Sydals


Vil du være en del af en spændende indkøbsafdeling med gode kollegaer? Så har du her muligheden for at blive en del af et dynamisk indkøbsteam! Læs mere her og ansøg nu.

Oprettet: 28. juni


Rekrutteringskonsulent søges til JobTeam- Gerne nyuddannet


Vi søger en salgs- og rekrutteringsassistent til vores afdeling i Esbjerg. Du får mulighed for at besøge kunder og skabe relationer til dem. Du får ligeledes mulighed for at rekruttere kandidater og sende dem ud i deres ønskejob. Læs mere her!

Oprettet: 28. juni


Logistikkoordinator/speditør søges i Esbjerg


Har du erfaring med logistik, f.eks. som speditør, disponent eller lignende? Vil du være med til at sikre at transport af vare køre? Så har vi en spændende mulighed i en velfungerende virksomhed. Læs mere her!

Oprettet: 28. juni


Struktureret og effektiv servicekoordinator til virksomhed i Grindsted


Vi søger en kollega til et spændende job hvor du skal koordinere, servicere og rådgive kunder fra hele landet! Så arbejder du struktureret, har et godt overblik og kan du lide at hjælpe andre - så har vi jobbet til dig!

Oprettet: 28. juni


Bogholder søges til dynamisk virksomhed i Kolding


Har du styr på debet og kredit? Er du vant til at arbejde med daglig bogføring? Bliv en del af en spændende virksomhed! Læs mere her.

Oprettet: 28. juni


Indkøbsassistent - vikariat


Vores kunde, der er en produktionsvirksomhed, beliggende i det sydlige Aarhus, søger en indkøbsassistent til et vikariat.

Oprettet: 27. juni


Driftschef med reference til direktøren


Vi er en dynamisk og succesfuld danskejet virksomhed med 50 medarbejdere og hovedsæde i Esbjerg. Vi har 10 egne afdelinger fordelt i Jylland og 10 franchisetager, som har deres forretning i hele Danmark.

Oprettet: 27. juni


Bogholder søges i Vejen til sommervikariat


Har du ikke planlagt sommer og vil du tjene penge og opnå god erfaring i en velfungerende virksomhed? Bliv en del af deres økonomiafdeling over sommeren! Ansøg hurtigst muligt.

Oprettet: 24. juni


Datamedarbejder søges nær Brande


Har du erfaring med masterdata og stamdata? Vil du arbejde med data i en større produktionsvirksomhed? Så har vi en spændende mulighed lige her!

Oprettet: 23. juni


Teknisk designer søges i Skjern-området


Har du styr på AutoCAD og elsker du at tegne? Vil du bruge dine færdigheder i en vækstende virksomhed, med et godt udviklingspotentiale? Du har her muligheden for at lære en masse og udfolde dit potentiale.

Oprettet: 21. juni


Ressource- / Koordinatorassistent søges til international virksomhed i Esbjerg


Vil du være en del af en international virksomhed i konstant udvikling? Ønsker du et job med varierende opgaver og gode udviklingsmuligheder? Så har vi en unik mulighed her!

Oprettet: 21. juni


Logistikmedarbejder/Speditør søges til virksomhed nær Brande


Har du styr på logistik eller erfaring som speditør? Vil du være en del af en velfungerende produktionsvirksomhed i udvikling? Så har vi en stilling til dig lige her!

Oprettet: 21. juni


Salgs- og rekrutteringsassistent søges til vores kontor i Herning


Vi søger en salgs- og rekrutteringsassistent til vores afdeling i Herning. Du skal være struktureret, kunne administrere at have mange bolde i luften samt have lyst til at beskæftige dig med rekruttering og salg. Læs mere her!

Oprettet: 15. juni


Servicetekniker med interesse for køl til storkøkkenbranchen


Er du interesseret i, at prøve noget nyt med din håndværksmæssige baggrund, og er du serviceminded og løsningsorienteret? Så er det måske dig vi søger som Servicetekniker for vores kunde i Nordjylland. Enhver håndværksmæssig baggrund er relevant - bare du har hænderne skruet ordentligt på.

Oprettet: 13. juni


Resultatorienteret projektleder i Esbjerg


Har du erfaring som projektleder indenfor ventilation - gerne fra byggebranchen? Er du frisk på at blive en del af en spændende salgsafdeling og snakke med kunder i hele norden?

Oprettet: 10. juni


Bogholder søges i Grindsted


Har du styr på bogføring? Søger du et spændende job på deltid? Så har vi her en mulighed til dig!

Oprettet: 10. juni


Stærk allround bogholder til produktionsvirksomhed i Haderslev


Få et spændende og afvekslende job som allround bogholder. Du får fingrene med på flere niveauer og bliver involveret i en dynamisk afdeling med masser af muligheder og udvikling!

Oprettet: 10. juni


Speditør/disponent søges i Kolding


Har du erfaring med logistik, f.eks. som speditør, disponent eller lignende? Kan du bevare overblikket og sørge for at transporten fungere flyende? Så har vi en spændende mulighed i en velfungerende virksomhed. Læs mere her!

Oprettet: 09. juni


Er du JobTeams nye Sociale Medie specialist?


Vil du gøre karriere i en spændende og vækstorienteret virksomhed? Som SoMe specialist hos JobTeam bliver du sikret faglig ballast og erfaring gennem varierende opgaver og voksende ansvarsområder.

Oprettet: 09. juni


Serviceminded IT-Supporter


For vores kunde, der er en dansk, familieejet IT-virksomhed søger vi en dygtig og ansvarsbevidst IT-Supporter, der brænder for at yde god support samt betjene kunderne, både når de henvender sig personligt eller ringer med et problem.

Oprettet: 07. juni


Bogholderi-/kontorassistent søges nær Tarm


Har du styr økonomi og tal? Er du god til at holde overblik? Ønsker du nye udfordringer i en velfungerende virksomhed? Så læs mere og ansøg med det samme!

Oprettet: 03. juni


Bogholder søges i Esbjerg


Har du erfaring med bogføring og er du interesseret i nye udfordringer? Så se mere her.

Oprettet: 02. maj


Produktionsplanlægger søges i Kolding


Har du styr på produktionsplanlægning og vil du være en del af en spændende virksomhed? Så har du muligheden lige her!

Oprettet: 02. maj