• Vikar og Rekruttering

Bliv selvstændig 

Skab dig en indbringende karriere i rekrutteringsbranchen

Mangler du idéen til din næste virksomhed?

Så er du havnet det rigtige sted.

Vi har nemlig udviklet et forretningskoncept (franchising) inden for vikar- og rekrutteringsbranchen som du måske kan få lov til at bruge.

Du får adgang til et forretningskoncept, som vi ved der virker. Vi har selv fulgt det i 18 år, og har startet 15 eksterne (franchise)afdelinger efter konceptet. De dygtigste tjener over 70.000 kr. om måneden.

Det går kort og godt ud på, at vi hjælper dig med at starte dit eget vikarbureau, hvor du hjælper virksomhederne i dit salgsdistrikt med, at finde den arbejdskraft de har behov for. Der er grundlæggende to arbejdsområder i vikarbureauet - salg og rekruttering.

Når du har fået en opgave hos en virksomhed, så skal du efterfølgende finde den rigtige person til jobbet.

Vi lærer dig alt det, som du skal kunne for at drive et vikarbureau i løbet af din uddannelse, og derudover tager vi os af alt det administrative som f.eks. lønkørsel og fakturering. 

Det eneste det kræver af dig er, at du følger vores koncept, og koncentrerer dig om at få forretningen stablet på benene, så du - ligesom vores dygtigste franchisetagere - får en forretning med en god indtjening.

Lyder det som noget for dig? Så udfyld formularen herunder.

Du får et fagområde du kender

Hvis du f.eks. er uddannet speditør, så kommer du udelukkende til at arbejde med speditionsvirksomheder.

Det er nemmere for en person, der selv er speditør, at sætte sig ind i byggevirksomhedernes opgaver. På samme måde er det lettere, at finde den rette person til jobbet.

Det er vores helt klare konkurrencemæssige fordel, da virksomhederne efterspørger specialistviden.

Opsøgende salg

Du skal have opbygget din kundebase – derfor skal du udvælge og ringe til virksomhederne for, at aftale salgsmøder med virksomhederne.

Salgsmøder

Når du har aftalt et møde med en virksomhed, skal du ud og tale med virksomheden om de opgaver, som de mangler mandskab til.

Rekruttering

Når du får en opgave, skal du efterfølgende finde den rigtige person til jobbet. Du skal selv afholde samtaler med alle kandidaterne og indhente referencer.
 

Vi uddanner dig

Under opstartsforløbet lærer du helt præcist, hvordan du gør de forskellige ting – alt fra salg til rekruttering og den daglige drift af din virksomhed.

Du kommer til at arbejde på din egen virksomhed under uddannelsesforløbet, og når du er færdig, så er du allerede godt igang med din virksomhed. 

Det er nemmere at lære tingene imens du bruger det i virkeligheden, i stedet for at lære en masse teori på forhånd. Du tager uddannelsen sammen med andre, der ligesom dig, er ved at starte op. 

Friheden til selv at bestemme.

Det bedste ved at have sin egen virksomhed er, at du har friheden til selv at bestemme. Der er ingen chef, der fortæller dig hvad du skal lave. Du ved bedst selv hvilke opgaver der skal prioriteres, og hvornår der skal arbejdes. 

Som selvstændig bliver du ikke belønnet for antallet af timer du arbejder, men for den værdi du skaber. Der er ingen grund til at arbejde bare for arbejde - til gengælg vil der komme perioder, hvor du skal arbejde hårdt og meget. Også mere end en normal lønmodtager. Der er trods alt intet, der kommer af sig selv.

Vi administrerer det kedelige

Der ufatteligt mange administrative opgaver forbundet med driften af et vikarbureau - men de opgaver tager vi os af.

Vores økonomiafdeling står for:

  • Lønudbetaling til dine vikarer.
  • Fakturering.

Derudover får du også adgang til vores bemandingssystem og de programmer, der nødvendige for at drive et vikarbureau. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at få din virksomhed til at vokse.

Det bedste tidspunkt at starte på er lige nu.

Der er mangel på speditører og virksomhederne har problemer med at skaffe den nødvendige arbejdskraft.

Derfor er det et rigtigt godt marked at starte op i. Virksomhederne er mere end villige til at betale for den rette kandidat.

Udfordringen er i dag, at finde de rigtige vikarer – men det lærer du under opstartsforløbet, hvor vi deler ud af vores erfaringer fra de sidste 18 år.

Det betyder, at du typisk vil have din første indtjening allerede i måned 2 efter du er startet op. Og herfra er der kun én vej – fremad!

Hvad sker der nu?

Når du har udfyldt formularen sker der følgende:

  1. Vi ringer til dig, og forklarer mere omkring konceptet. Hvis du er interesseret så sender du dit CV til os. 
  2. Vi læser dit CV igennem og sender en personlighedstest.
  3. Du bliver indkaldt til en uforpligtende præsentation/samtale, hvor vi gennemgår ALT så du har et rigtig godt beslutningsgrundlag.
  4. Du går hjem og tænker over, om det er noget for dig. Vi vurderer om vi tror på, at du kan starte en god forretning. 
  5. Hvis det er noget for dig - og hvis vi tror på, at du er den rigtige - kan vi begynde med kontrakt gennemgangen.
  6. Du begynder på opstartsforløbet og dit nye liv som selvstændig. 

Så tøv ikke med at udfylde formularen - det er 100 % uforpligtende.

Hvem er vi?

Vi tror på, at arbejdsomhed belønner sig – det ligger i vores jyske DNA.

I 1996 startede vi selv som franchisetager hos et vikarbureau, der hed Sejersen Vikar. Sejersens egne afdelinger blev solgt til Randstad, og deres 3 franchisetagere blev fritstillet.

I1999 skiftede vi derfor navn, og JobTeam er vokset til 5 egne afdelinger og 15 franchiseafdelinger. 

I år regner vi med, at nå op på mere end 20 franchiseafdelinger over hele landet.