• Vikar og Rekruttering

Vi søger partnere.

Er du speditør og kunne du tænke dig at blive din egen chef?

Du er vant til at arbejde hårdt og længe, men har du overvejet,
om ikke det ville være sjovere at arbejde for din egen virksomhed,
og selv beholder fortjenesten af dit arbejde?

Start dit eget rekrutteringsbureau i samarbejde med JobTeam og hjælp 
speditionsvirksomhederned at finde deres nye medarbejdere.
Nyd friheden til selv at bestemme din arbejdsdag og få en rigtig god indtjening.

Læs mere her:

Brug din faglige viden på en ny måde.

Med din faglige baggrund som speditør kommer du til at arbejde med transport-, speditions- og eksportvirksomheder. 

En speditør sætter sig nemmere ind i transport- og speditionsfirmaernes rekrutteringsbehov og har lettere ved at løse firmaernes rekrutteringsopgaver.

Opsøgende salg

Du skal have opbygget din kundebase – en blanding af netværk og nye virksomheder som du udvælger, kontakter og holder salgsmøder med.

Salgsmøder

Når du har aftalt et møde med en virksomhed, besøger du virksomheden og afdækker deres fremtidige behov for rekruttering. 

Rekruttering

Du skal finde den bedst egnede kandidat til jobbet. Slå annoncer op, søge i CV-databaser afholde samtaler og indhente referencer.
 

Vi uddanner dig

Vi har et afprøvet opstartsforløb, der hjælper dig med at starte og drive et vikar- og rekrutteringsbureau – fra salg til rekruttering og den daglige drift af din virksomhed. Når forløbet er færdigt, er du allerede godt i gang.

Vi klarer det administrative

Der er mange administrative opgaver forbundet med at drive et vikar- og rekrutteringsbureau - men det meste tager vi os af. Du kan derfor koncentrere dig om det vigtigste - at få din virksomhed til at vokse.

Friheden til selv at bestemme.

Det bedste ved at være selvstændig er friheden til at bestemme over ens egen arbejdsdag. Du bestemmer selv, hvilke opgaver, der skal prioriteres, og hvornår der skal arbejdes. 

Og der vil være perioder, hvor du skal arbejde hårdt og meget. Også mere end en normal lønmodtager. Der er intet, der kommer af sig selv.

Hjælp en speditør og tjen penge på det.

Du tjener dine penge ved at hjælpe speditører videre i karrieren. Der er stor efterspørgsel på speditører, og virksomhederne betaler godt for den rette kandidat. Så det er et rigtigt godt marked at starte op i og du kommer hurtigt i gang med at tjene din løn.

Din kollega i Aarhus startede i 2017 og nåede det første år 20 rekrutteringer med en gennemsnitsindtjening på knap kr. 50.000.

Ansøg NU

Er du interesseret i at blive franchisetager hos jobTeam A/S, så send dit CV til rekrutteringsmedarbejder Anders Osther på aos@jobteam.dk.

Hvem er vi?

JobTeam er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med mere end 20 års erfaring og know how fra branchen.

I år regner vi med at nå mere end 20 franchiseafdelinger over hele landet.