• Vikar og Rekruttering

Vi søger partnere

Mangler du idéen til din næste virksomhed?

Så har vi en forretningsidé til dig. 

JobTeam er et rekrutteringsbureau, og vi er ved at ekspandere til resten af landet i samarbejde med partnere, der starter deres egne rekrutteringsbureauer efter vores koncept. 

Vi har netop vundet en gazellepris, da vi i løbet af de seneste 4 år, har øget vores omsætning med mere end 100 %. En stor del af æren går til vores partnere, der har startet rigtig gode virksomheder med en høj omsætning og indtjening. 

De dygtigste franchisetagere vi har lige nu tjener over 75.000 kr. om måneden. Nogle endda over det dobbelte.

Læs mere nedenfor.

Fagområdet kontor

Dit rekrutterings- og vikarbureau kommer til at servicere virksomheder inden for kontorområdet. Derfor skal du have et bredt kendskab til de forskellige stillinger og arbejdsopgaver der findes på et normalt kontor.

Alle vores partnere har selv en baggrund fra økonomi/kontorområdet. Specialistviden er én af vores helt store konkurrencemæssige fordele. 

Det er særligt vigtigt at du kender til økonomi, da størstedelen af rekrutteringerne og vikariaterne vil være af denne type medarbejder.

Opsøgende salg

Du skal have opbygget din kundebase – derfor skal du udvælge og ringe til virksomhederne for at aftale salgsmøder.

Det er vigtigt, at du har flair for salg og er udadvendt, så du bedst muligt kan rådgive dine kunder. 

Salgsmøder

Når du har aftalt et møde med en virksomhed, skal du ud og tale med virksomheden om de opgaver, som de mangler mandskab til. Her bruger du din faglige baggrund til at sætte dig ind i kundens opgaver og rådgiver virksomheden ift. bemanding.

Rekruttering

Når du får en opgave, skal du efterfølgende finde den rigtige person til jobbet. Du skal selv afholde samtaler med alle kandidaterne og indhente referencer. Du læser ansøgninger igennem, afholder jobsamtaler og deltager evt. til en jobsamtale mellem virksomheden og kandidaten. 

Opstartsforløbet

Vi lærer dig alt om at drive et rekrutterings- og vikarbureau. Alt lige fra salg til rekruttering og den daglige drift af din virksomhed, vil du blive grundigt oplært i. Derudover kommer du også med en af vores nuværende konsulenter med ud på salgsmøder, så du ved hvordan det foregår. 

Opstartsforløbet er designet til, at du kommer hurtigt igang med din virksomhed, og du arbejder på din egen virksomhed igennem hele forløbet. Du vil som regel vil have  indtjening allerede efter 1,5 måned. 

Du har mulighed for at tjene over 75.000 kr. om måneden.

Vores dygtigste franchisetagere tjener endda over det dobbelte. 

Vores økonomiske koncept er gennemskueligt og retfærdigt. Vi tjener kun penge, når vores franchisetagere tjener penge, og dermed har vi en fælles interesse i, at du får succes med din forretning.

Der er intet entry fee, da vi satser på et langvarigt samarbejde med den rette person. Det skal et entry fee ikke stå i vejen for.

Vores erfaringer fra resten af landet siger os, at du vil have din første indtjening i måned 2.

Stordriftsfordele

Vi har centraliseret alt det, der giver stordriftsfordele, så vores partnere kun skal koncentrere sig om de opgaver, der skaber værdi; kunderne og kandidaterne. 

Derfor sørger vi for administrative opgaver som f.eks.:

  • Lønudbetaling til dine vikarer.
  • Fælles markedsføring for hele kæden.
  • Klargøring af dine faktura.
  • Rekruttering af international arbejdskraft.

Vi er kåret til Gazellevirksomhed i 2017

Kåringen skyldes primært, at vores franchisetagere har startet rigtig gode forretninger med høje indtjeninger og omsætninger.

Der er en massiv vækst i rekrutterings- og vikarbranchen, og virksomhederne har svært ved at skaffe den nødvendige arbejdskraft. Det betyder, at det er forholdsvist let at komme ind hos kunderne, og at de gerne vil betale en god pris for vores service. 

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at starte på end nu, og vi kan se, at vores nye partnere hutigt får en god indtjening. 

Ansøg hurtigst muligt ved at sende dit CV til TLJ@jobteam.dk

Husk at skrive: 'Kontor' i emnefeltet på din mail.

Vi afholder løbende samtaler med kandidater, der er interesserede i vores koncept. Derfor er det vigtigt, at du tilkendegiver om du er interesseret med det samme. 

Når du har sendt dit CV vil du få tilsendt en personlighedstest, og du vil blive indviteret til en samtale/præsentation af vores koncept. Efter præsentationen/samtalen vurderer du om du har lyst til at starte efter vores koncept - og omvendt vurderer vi, om vi tror på, at du kan starte en god forretning. Såfremt vi er enige kan vi se frem imod en mulig opstart. 

Hvem er JobTeam?

Vi tror på, at alle virksomheder har brug for dygtig arbejdskraft for at få succes. Det vi hjælper vores kunder med er, at afsøge markedet og finde de dygtigste kandidater til vores kunder. 

Det har vist sig - igennem de sidste 20 år - at være måden hvorpå man får glade kunder, glade vikarer og en god indtjening. 

Vi har selv drevet rekrutterings- og vikarbureau i 20 år med stor succes og driver stadig 5 interne afdelinger.