• Vikar og Rekruttering

Vi søger partnere

Bliv selvstændig

Start dit egen rekrutteringsbureau efter et afprøvet koncept uden en stor investering

Har du lyst til at blive selvstændig med eget firma, så har vi en god forretningsidé til dig. Som partner i JobTeams koncept starter du dit eget vikar- og rekrutteringsbureau, hvor du hjælper virksomhederne med at finde nye medarbejdere inden for kontorområdet.

Det kræver vedholdende og dedikeret arbejde at starte eget firma. Til gengæld får du stor frihed i din hverdag. Vores erfaringer viser at du har gode muligheder for at opbygge en indbringende forretning med egne medarbejdere og mulighed for at tjene gode penge. 

Vi har centraliseret de kedelige og tidskrævende rutiner, så vores partnere kan koncentrere sig om det, der giver succes. Fuld fokus på kunderne og kandidaterne.

Fagområdet kontor

Dit rekrutteringsbureau kommer til at servicere virksomheder inden for kontorområdet. Derfor skal du have et bredt kendskab til de forskellige stillinger og arbejdsopgaver der findes på et normalt kontor.

Stillingerne strækker sig fra alt lige fra marketing, salg til receptionister og økonomifolk. 

Opsøgende salg

Når man starter eget firma, skal der kunder til. Derfor skal du udvælge og ringe til virksomhederne for, at aftale salgsmøder.

Salgsmøder

Når du har booket et møde, besøger du virksomheden og bruger din faglige baggrund til at løse kundens opgaver og rådgive ift. bemanding.

Rekruttering

Når du får en ordre, skal du finde den rigtige kandidat. Du læser ansøgninger, afholder samtaler, indhenter referencer og deltager evt. i jobsamtalen.

Opstartsforløbet

Vi lærer dig, hvordan du driver et vikar-og rekrutteringsbureau – alt fra salg og rekruttering til den daglige drift af din virksomhed.

Det er nemmest at lære tingene imens du bruger dem i praksis, så fra første dag kommer du til at arbejde med din egen forretning og når opstartsforløbet er færdigt, er du godt igang med opbygge forretningen. 

Du deltager i opstartsforløbet sammen med andre, der ligesom dig, er ved at starte egen forretning.

Friheden til at bestemme selv

Det bedste ved at have egen virksomhed er friheden til at bestemme selv og der er ingen chef, der fortæller dig, hvad du skal lave.

Med din baggrund ved du, hvilke opgaver, der skal prioriteres, og hvornår der skal arbejdes. 

Ansøg NU

Send dit CV til rekrutteringskonsulent Anders Osther på aos@jobteam.dk. Husk at skrive: 'Partner' i emnefeltet på din mail.

Vi afholder løbende samtaler med kandidater, der er interesserede i vores koncept, så vi kan ikke garantere, at dit distrikt er ledig.

Hvem er JobTeam?

JobTeam er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med mere end 20 års erfaring og know how fra branchen.

I år regner vi med at nå mere end 20 franchiseafdelinger over hele landet.