• Vikar og Rekruttering

Vi søger partnere

Mangler du idéen til din næste virksomhed?

Så har vi en forretningsidé til dig. 

JobTeam er et rekrutterings- og vikarbureau, og vi er ved ekspandere til resten af landet i samarbejde med partnere, der starter deres egne rekrutterings- og vikarbureauer efter vores koncept. 

Vi har netop vundet en gazellepris, da vi i løbet af de seneste 4 år, har øget vores omsætning med mere end 100 %. En stor del af æren går til vores partnere, der har startet rigtig gode virksomheder med høje omsætninger og indtjeninger. 

De dygtigste franchisetagere vi har lige nu tjener over 75.000 kr. om måneden. Nogle endda over det dobbelte.

Læs mere nedenfor.

Fagområdet byg

Dit rekrutterings- og vikarbureau kommer til at servicere byggevirksomhederne. Derfor skal du selv have en faglig baggrund fra byggeriet, så du nemt kan sætte dig ind i de medarbejdere og opgaver, der findes på byggepladserne.

Alle vores partnere har selv en baggrund fra byggeriet. Specialistviden er én af vores helt store konkurrencemæssige fordele. 

Vi tilbyder fastansættelser, vikarydelser og 'try & hire', der er en vikarydelse med henblik på fastansættelse efter endt vikariat.

Opsøgende salg

Du skal have opbygget din kundebase – derfor skal du udvælge og ringe til virksomhederne for at aftale møder. Det er heldigvis forholdsvist nemt at komme ind til kunderne, da stort set alle byggevirksomhederne mangler dygtige medarbejdere. 

Salgsmøder

Når du har aftalt et møde med en virksomhed, skal du selvfølgelig ud og sætte dig ind i de opgaver de mangler mandskab til. Her bruger du din faglige baggrund til at sætte dig ind i kundens opgaver, og rådgive virksomheden ift. bemanding.

Rekruttering

Når du får en ordre, skal du efterfølgende finde den rigtige vikar, som du ved er i stand til at løse virksomhedens opgave. Du læser ansøgninger igennem, afholder jobsamtaler og deltager evt. til en jobsamtale mellem virksomheden og kandidaten. 
 

Opstartsforløbet

Vi lærer dig alt om at drive et rekrutterings- og vikarbureau. Alt lige fra salg til rekruttering og den daglige drift af din virksomhed, vil du blive grundigt oplært i. Derudover vil du komme med ud på kundebesøg med én af vores nuværende konsulenter, så du ved hvordan det foregår.

Opstartsforløbet er designet til, at du kommer hurtigt igang med din virksomhed, og du arbejder på din egen virksomhed igennem hele forløbet. Du vil som regel vil have  indtjening allerede efter 1,5 måned. 

Du har mulighed for at tjene over 75.000 kr. om måneden.

Vores dygtigste franchisetagere tjener endda over det dobbelte. 

Vores økonomiske koncept er gennemskueligt og retfærdigt. Vi tjener kun penge, når vores franchisetagere tjener penge, og dermed har vi en fælles interesse i, at du får succes med din forretning.

Der er intet entry fee, da vi satser på et langvarigt samarbejde med den rette person. Det skal et entry fee ikke stå i vejen for.

Som tommelfingerregel tjener du ca. 8.000 kr. per vikar om måneden.

Stordriftsfordele

Vi har centraliseret alt det, der giver stordriftsfordele, så vores partnere kun skal koncentrere sig om de opgaver, der skaber værdi; kunderne og kandidaterne. 

Derfor sørger vi for administrative opgaver som f.eks.:

  • Lønudbetaling til dine vikarer.
  • Fælles markedsføring for hele kæden
  • Klargøring af dine faktura.
  • Rekruttering af international arbejdskraft. 

Vi er kåret til Gazellevirksomhed i 2017

Kåringen skyldes primært, at vores franchisetagere har startet rigtig gode forretninger med høj omsætning og indtjening.

Derudover bliver der i disse år investeret adskillige milliarder i byggeriet, og virksomhederne har svært ved at skaffe den nødvendige arbejdskraft. Det betyder, at det er forholdsvist let at komme ind hos kunderne, og at de gerne vil betale en god pris for vores service. 

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at starte på end nu.

Ansøg hurtigst muligt ved at sende dit CV til TLJ@jobteam.dk

Husk at skrive 'BYG' i emnefeltet på din mail.

Vi afholder løbende samtaler med kandidater, der er interesserede i vores koncept. Derfor er det vigtigt, at du tilkendegiver om du er interesseret med det samme. 

Når du har sendt dit CV vil du få tilsendt en personlighedstest, og du vil blive inviteret til en samtale/præsentation af vores koncept. Efter præsentationen/samtalen vurderer du, om du har lyst til at starte efter vores koncept - og omvendt vurderer vi, om vi tror på, at du kan starte en god forretning. Såfremt vi er enige kan vi se frem imod en mulig opstart. 

Hvem er JobTeam?

Vi tror på, at alle virksomheder - uanset hvad de beskæftiger sig med - har brug for dygtig arbejdskraft for at få succes. 

Det vi hjælper vores kunder med er, at afsøge markedet og finde de dygtigste kandidater til vores kunder. 

Det har vist sig - igennem de sidste 20 år - at være måden man får glade kunder, glade vikarer og en god indtjening. 

Vi har selv drevet rekrutterings- og vikarbureau i 20 år med stor succes, og vi driver stadig 5 interne afdelinger.