• Vikar og Rekruttering

Har du lyst til at blive selvstændig?

Så har vi en mulighed, der måske kan være noget for dig. Læs mere om konceptet herunder.

Start din egen forretning efter vores filosofi.

I JobTeam ved vi, at alle virksomheder har brug for dygtige medarbejdere, for at få succes.

Vi er et landsdækkende rekrutteringsbureau, der hjælper vores kunder med, at
finde de rigtige medarbejdere til netop deres virksomhed. Omvendt hjælper vi jobsøgende videre i karrieren.

Konceptet med andre ord

Vi søger flere franchisetagere. Driftige personer, der har lyst til at drive deres egne forretninger efter vores koncept.

Du starter dit eget rekrutteringsbureau inden for et fagområde, du selv har erfaring fra. Herefter går opgaven ud på, at matche dine kunders stillinger med dygtige kandidater - både til fastansættelser og vikariater.

Du arbejder med et fagområde du kender

Vi arbejder inden for fagområderne:

  • Ufaglært - lager/fabrik/industri
  • Faglært Metal
  • Byggeri
  • Anlæg
  • Kontor/administration
  • Teknik
  • Spedition

Alle franchisetagere har en faglig baggrund, som de anvender i deres daglige arbejde. Er de f.eks. uddannet tømrer, arbejder de på fagområdet "Byggeri" og arbejder udelukkende med rekruttering og vikarer til byggeriet.

Opsøgende salg

Du skal have opbygget din kundebase – derfor skal du udvælge og ringe til virksomhederne for, at aftale salgsmøder med virksomhederne.

Salgsmøder

Når du har aftalt et møde med en virksomhed, skal du ud og tale med virksomheden om de opgaver, som de mangler mandskab til.

Rekruttering

Når du får en opgave, skal du efterfølgende finde den rigtige person til jobbet. Du skal selv indhente referencer og afholde samtaler med alle kandidaterne.

Vi uddanner dig

Under opstartsforløbet lærer du, hvordan du driver et vikar-og rekrutteringsbureau – alt fra salg og rekruttering til den daglige drift af din virksomhed.

Du kommer til at arbejde med din egen virksomhed under uddannelsesforløbet og når du er færdig, er du allerede godt igang med din virksomhed. 

Det er nemmere at lære tingene imens du bruger det i praksis, i stedet for at lære en masse teori på forhånd. Du tager uddannelsen sammen med andre der, ligesom dig, er ved at starte op. 

Vi tjener kun penge, når du tjener penge

Vi har udviklet et franchisekoncept, der både er gennemskueligt og retfærdigt. 

Hvis ikke du tjener penge – ja så tjener vi heller ikke noget. Derfor har vi en fælles interesse i, at du får succes og det er det mål vi sammen arbejder hen imod.

Det koster ikke noget at være med. Vi satser på et langvarigt samarbejde med den rigtige og driftige franshisetager.

Afhængig af om du har et godt netværk, skal du kunne klare dig selv uden indtjening i 1-2 mdr.

Vi administrerer det kedelige

Der er ufatteligt mange administrative opgaver forbundet med driften af et vikarbureau - men de opgaver tager vi os af.

Vores økonomiafdeling står for:

  • Lønudbetaling til dine vikarer.
  • Fakturering.

Derudover får du også adgang til vores bemandingssystem og de programmer, der er nødvendige for at drive et vikarbureau. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at få din virksomhed til at vokse.

Det bedste tidspunkt at starte på er lige nu.

Konjunkturerne er fine og der bliver, i disse år, investeret mange offentlige milliarder i byggeri og skattelettelser, hvilket sætter endnu mere gang i hjulene.

Det betyder at mange virksomheder har problemer med at skaffe den nødvendige arbejdskraft og er mere end villige til at betale for den rette kandidat.

Udfordringen i dag er, at finde de rigtige vikarer – men det lærer du under opstartsforløbet, hvor vi deler ud af vores erfaringer fra de sidste 20 år.

Det betyder at du typisk vil have din første indtjening allerede i måned 2 efter du er startet op. Herfra er der kun én vej – fremad!

Ansøg nu

Er du interesseret i at blive franchisetager, så send dit CV til headhunter Martin Krog på mkr@jobteam.dk eller ring på 5455 4626

Hvem er vi?

JobTeam A/S er en bundsolid, vestjysk virksomhed. Vi tror på, at arbejdsomhed belønner sig – det ligger i vores DNA.

I 1996 startede vi selv som franchisetager. Da vores franchisegiver blev solgt og vi blev fritstillet, skiftede vi navn og startede JobTeam A/S, som i dag er vokset til 5 egne afdelinger og 17 franchiseafdelinger. 

I år regner vi med, at nå op på mere end 25 franchiseafdelinger over hele landet. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.