Hør det fra kunderne!


Aabenraa Motorfabrik, Per Clausen, Prod. Chef

"Aabenraa Motorfabrik blev grundlagt i 1899 som maskinfabrik. Vi er OEM producent af Callesen og Bukh marinemotorer. Derudover markedsfører vi Bukh og Steur Solas motorer til fast rescue boats.

I vores produktion beskæftiger vi bl.a. CNC drejere, mekanikere, smede, svejsere og tillærte i vores produktion og på vores lager, altså faglærte og ufaglærte. Vi har et samarbejde på bl.a disse områder med JobTeam. Dette sikrer os en hurtig rekruttering og vi kan være sikre på, at vi kun får tilsendt profiler der modsvarer vores behov.

Det gør det nemt at vælge de rigtige kandidater ud til samtale, så vi ikke bruger ressourcer på personer, der ikke matcher vores profiler. Ved spidsbelastninger, såsom sygdom, ekstraordinær stor ordretilgang, barselsvikariater eller lignende, er det hurtigt og bekvemt at ringe til JobTeam."

Nordic Industri- & Skadeservice ApS, Allan Holbek Hansen, Driftschef

 

"Nordic Industri- & Skadeservice ApS er blev grundlagt i 2004 af Michael Holbek. Idag er det ham og hans bror Allan Holbek Hansen, der driver virksomheden.

Nordic Industri- & Skadeservice ApS beskæftiger sig med bl.a. brandskader, vandskader, industrirengøring samt oprydning efter væltede lastbiler eller miljøuheld. Til sådanne meget akutte opgaver har vi brug for at folk, der kan træde til med meget kort varsel. Derfor bruger vi JobTeam til at finde vikarerne. JobTeam kender vores behov og vores arbejdsopgaver, derfor er det hurtigt, nemt og effektivt at lade JobTeam ordne rekrutteringen for os.

Vi har et godt samarbejde med JobTeam og da vores opgaver sjældent er planlagte, er det en absolut fordel for os at JobTeam har døgnvagt på telefonen. Den er bemandet med de samme konsulenter som vi taler med til daglig, hvilket sikrer at selv når vi har travlt har vi en tryghed og sikkerhed for kvaliteten, fordi konsulenterne kender os."

Rambøll Oil & Gas, Karsten G. Rasmussen, Director Documentation:

"Hos Rambøll Oil & Gas leverer vi rådgivning og dokumentation indenfor olie og gas industrien. Vi har derfor brug for teknikere til at udarbejde dokumentation til vores kunder. Med den nuværende situation på arbejdsmarkedet, hvor der er mangel på teknisk uddannede, får vi ikke mange henvendelser, når vi søger. 

Vi har i et samarbejde med JobTeam fået fastlagt en medarbejderprofil, som vi løbende er på jagt efter. Da vi har mange internationale kunder, som stiller store krav til kvalitet og engagement, tager profilen udgangspunkt i vores ønsker om uddannelse, sprogkendskab og personlige egenskaber hos kandidaten.

Når JobTeam har den rette kandidat i CV-banken, får vi tilsendt en profil på e-mail, som vi så kan vurdere, om vi er interesserede i at få en samtale med.

Fordelen er, at vi med det samme får tilsendt kandidater, når de står overfor et jobskifte - og samtidig kun får tilsendt de kandidater, som passer overens med den udarbejdede profil. Det gør det nemt at vælge de rette kandidater ud til samtale, så vi ikke bruger tid på personer, som ikke vil matche rent kvalifikations- eller personsmæssigt."  

 

East Metal Trade Aps, Klaus Hamkens, Økonomichef

East Metal Trade ApS er en dansk ejet virksomhed, der beskæftiger sig med outsourcing og metalproduktion i Letland. Firmaet har salgskontor i Esbjerg.

Efter flere års stor vækst og succes med outsourcing af underleverandørarbejde inden for metal branchen til vores fabrik i Letland, har det været nødvendigt med en udvidelse af vores danske organisation. Vi kontaktede JobTeam for at høre om mulighederne for at rekruttere medarbejdere indenfor flere områder bl.a. salg, økonomi og kvalitetsstyring.

Ved at bruge JobTeam har vi hurtigt kunne få ansat de velkvalificerede medarbejdere vi har brug for. Det positive er, at vi kun får forelagt kandidater, som matcher de profiler, som vi har opstillet sammen med JobTeam – og da JobTeam har taget forinterview´ene, test på kandidaterne og indhentet referencer, så har vi sparet en masse tid. Samtidig er det glædeligt at hver gang vi ansætter en ny medarbejder i Danmark, medfører det en øget bemanding på vores fabrik i Letland.

Midtjydsk betonvare- og elementfabrik, Kenneth Fischer, Produktionsleder

"Vi har stor glæde af at bruge Jobteam og det har sparet os for en masse tid og arbejdstimer.

JobTeam er ekstremt gode til at sortere de uegnede profiler fra, ud fra de ønsker vi har.

 

Det er en stor fordel for os, at vi kun skal vælge imellem kvalificerede personer og nogen der også har en vilje til at udføre et job.

Vi har brugt JobTeam i 3 mdr. og har de har allerede skaffet os 3 vikarer hvoraf 1 er blevet fastansat og de 2 andre bliver fastansat når deres prøveperiode udløber.

 

Vi kan varmt anbefale andre virksomheder at bruge JobTeam MidtVest."

Unibrew, Ole Wagner, Human Resources

”Vi har samarbejdet med JobTeam i flere år og er meget tilfredse med serviceniveauet og kvaliteten af de kandidaten vi bliver præsenteret for. JobTeam har assisteret ved ansættelse af personale til vores transport/logistik afdeling i Århus. JobTeams konsulenter har indgående kendskab til transportbranchen, og kender derfor til de færdigheder og forventninger vi har til vore nye medarbejdere.

Ved at bruge JobTeams erfaring og kompetencer sikrer vi, at vi kun får tilsendt profiler der modsvarer vores behov. Det er nemt at vælge de rigtige kandidater ud til samtale, og da JobTeam interviewer, tester og indhentet referencer på alle egnede kandidater, sparer vi en masse ressourcer i rekrutteringsprocessen.”

Hvad kan vi hjælpe med?