Hvad består outplacement af?

Outplacement består af et forløb, hvor den opsagte medarbejder igennem et professionelt program får råd og vejledning om:

- Hvem er du som person?
- Hvordan kan du komme videre?
- Hvilke muligheder har du?
- Hvordan kan du nå disse muligheder?

Der er gengangere i ethvert outplacement forløb, men forløbet bliver skræddersyet alt afhængigt af kandidatens stilling, erfaring og ønsker.

Test, CV og ansøgninger

Igennem en personligshedstest klarlægges medarbejderens stærke og svage sider, hvilket er er essentielle for, at medarbejderen bliver glad og succesfuld i sit næste job.

Dernæst udarbejdes både CV og ansøgning, hvor ovennævnte indgår. I processen omkring udarbejdelse af CV og ansøgning vil der være løbende sparring, hvor vi hos JobTeam sørger for, at medarbejderen har det helt rigtige ansøgningsmateriale.

Efterfølgende kigges der på de ansøgninger der findes. Dette er typisk LinkedIn, jobportaler, databaser for jobsøgende og en CV-Bank. Læs mere om hvad en CV-Bank er, og hvad den kan gøre for dig her.

Til sidst skal medarbejderen klædes på til jobsamtalen. Når man skal til jobsamtale er det vigtigt man er forberedt, brænder igennem og får stillet de rigtige spørgsmål.

Hvordan kommer du igang med Outplacement?

En opsigelse er en stor omvæltning, uanset om en medarbejder har været ansat i måneder eller år. 

Sådan siger du ordenligt farvel til en opsagt medarbejder

Det er vigtigt med en god afsked, og at den opsagte medarbejder føler sig værdsat.

CV-Banken hjælper dig hurtigt videre

Som en del af vores CV-Bank bliver du en del af de kandidater vi kan tilbyde til vores kunder.