Mød franchisetagerne og deres fagområder


Vi differentierer os ved, at være faglærte, derfor arbejder alle vores franchisetagere med et fagområde de kender. Vi arbejder inden for fagområderne:

  • Ufaglært - lager/fabrik/industri
  • Metalindustrien
  • Byggebranchen
  • Kontor og administration

Finder du ikke dit fagområde? Bare rolig, vi er altid på udkig efter nye muligheder. 

Ring til Inge på 8844 3139 og tag en uforpligtende snak om dine muligheder.

Mød Emil, Byg

Emil Kviesgaard er vores franchisetager fra Århus Syd og han beskæftiger sig med byggeindustrien. Emil er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har arbejdet som enterpriseleder.

Mød Lars, Ufaglært

Lars Bæk-Nielsen har altid haft lyst til at blive selvstændig, og derfor er han i dag franchisetager hos JobTeam. Se videoen og hør hvordan Lars i dag leverer arbejdskraft til virksomhederne i Sønderjylland.

Mød Glen, Metal

Som partner i JobTeam blev Glenn hurtigt en succes. Allerede kort efter starten i april 2022, fandt han det ideelle match mellem en kunde og en kandidat og fik sin første ordre i hus. Det var begyndelsen på en solid og voksende forretning.

I JobTeam får du som partner løbende sparring og inspiration fra Glenn og andre dygtige kollegaer, der deler ud af deres viden og erfaringer.

Ansøg nu

Lyder det som noget for dig, eller vil du gerne høre mere? Vores rekrutteringschef Inge Brinch-Nielsen sidder klar til at modtage dit opkald.

Ring til Inge på 8844 3139

Du er selvfølgelig også velkommen til at sende dit CV allerede nu.

Send dit CV til Inge