x

JobTeam Vikar & Rekruttering gør det nemt

Lad JobTeam A/S stå for at annoncerer, besvarer forespørgsler, bekræfte ansøgninger, gennemgå ansøgninger, udvælge kandidater til samtale, planlægning af interviews, eventuel test, fremsende afslag m.m.

Du skal blot definere de krav du har til din nye medarbejder. så sørger vi for resten.

Ofte finder vi egnede kandidater i vores store kandidatbank, således at vi stort set fra dag til dag kan præsentere egnede kandidater til din virksomhed.

Finder vi mod forventning ikke egnede emner i kandidatbanken, annoncerer vi i udvalgte medier. interviewer kandidater og tager referencer.

Vi præsenterer dig for de bedst egnede udfra både kvalifikationer og personlighed. Du vælger så den kandidat, der passer bedst ind i din virksomhed.

Den udvalgte kandidat ansættes som ny medarbejder i din virksomheden – dvs løn- og arbejdsforhold fastlægges mellem virksomheden og den kommende medarbejder.

Fordele ved et rekrutteringsbureau:

  • Kun egnede kandidater
  • Hurtig stillingsbesættelse
  • Ingen omkostninger og ingen brug af tid til ansøgningsprocedure

 

Selvstændig med JobTeam

Efter mange år med hårdt fysisk arbejde besluttede Anders, at det var tid til at skåne kroppen og finde noget andet at beskæftige sig med.

Læs mere
JobTeam giver os kvalificerede medarbejdere

"Vi har et samarbejde med JobTeam, der sikrer os hurtig rekruttering og vi får kun tilsendt profiler, der modsvarer vores behov".
Aabenraa Motorfabrik

» Læs mere