x

Jobsøgers oplevelser

Martin

"Jeg søgte ind til JobTeam for at komme i arbejde og der gik ikke ret lang tid, før end de ringede og spurgte, om jeg kunne komme til samtale ved en virksomhed. Samtalen gik godt og jeg startede i en T & H med henblik på en fastansættelse.
Efter 3 måneder med et godt samarbejde blev jeg fastansat."

Anne Lea

"Jeg ville gerne ud at rejse i lang tid og skulle derfor bruge penge dertil. Jeg søgte ved JobTeam efter et længerevarende vikariat og blev ret hurtigt sendt ud til et. Jeg var der i cirka et ½ år, hvorefter jeg har sparet nok op til at rejse. Jeg vil tilmelde mig ved JobTeam, når jeg kommer hjem igen."

Stefan Suhr

”Inden jeg kom til Danmark var jeg lidt skeptisk, men JobTeam tog sig af alt det praktiske. Efter samtalen skulle jeg bare møde op med min kuffert og tage på arbejde. Der var sørget for alt, så som midlertidig bolig, skat, CPR.Nr., bank, sygesikring osv. Selv da jeg skulle have hjælp til at finde fast bolig hjalp de mig. Jeg har arbejdet gennem JobTeam de sidste otte måneder og kan nu se frem til en fastansættelse. Jeg kan kun anbefale det til andre jobsøgende. Jeg ville vælge JobTeam igen.”
 

Stig Martin Olesen, Produktionsteknolog

Jeg søgte en stilling som JobTeam havde annonceret op på deres hjemmeside. Jeg havde brug for nye udfordringer, da jeg igennem nogle år havde haft et job, hvor jeg ikke rigtigt fik brugt min uddannelse. Jeg blev indkaldt til en samtale hos JobTeam, hvor mine erfaringer og kompetencer blev gennemgået. Jeg blev senere udvalgt til samtale hos virksomheden – jeg fik jobbet – og har i dag et job, hvor jeg dagligt bruger alle de ting jeg lærte på studiet som produktionsteknolog. Jeg kom tilbage på sporet gennem JobTeam.

 

Diana Connett, Teknisk designer

Jeg var registreret i JobTeams CV bank og blev kontaktet om et vikariat som teknisk designer hos en stor produktionsvirksomhed. Jeg fik vikariatet og har fået en masse spændende arbejdsopgaver med tegning og dokumentation af produktionsudstyr og bygninger. Noget der matchede det jeg havde arbejdet med i mit afgangsprojekt. Vikariatet har nu varet i næsten 2 år og jeg er glad for mit arbejde og mit samarbejde med JobTeam.
 

Helle Holm, Bogholder:

"Jeg henvendte mig til JobTeam ca. 1 måned før, jeg ville være uden job. Jeg blev kaldt til samtale ved en af JobTeam's konsulenter. Mødet gik godt og konsulenten var meget engageret, imødekommende og god til at lytte efter, hvad det var, jeg gerne ville. Inden måneden var omme havde jeg, gennem JobTeam, fået nyt job, som jeg er meget glad for."
 

Mikkel

"Jeg havde et yderst konstruktivt og interessant forløb hos Jobteam.
Under hele forløbet var dialogen specifik og seriøs og gav indtrykket af en gruppe mennesker der havde indgående kendskab branchen.
Dette gav dermed med det samme en platform for en både uforpligtende og konstruktiv snak om muligheder og ønsker for fremtiden.
De var endda gode til at sætte det hele i et perspektiv, særligt ift. at få en til at overveje nogle andre veje end dem man umiddelbart så for sig selv.

Sidst men ikke mindst var jeg utroligt glad for de samtaler, jeg havde med rekruttér Thomas Uhrskov og det møde jeg havde hos Jobteam på Nørre Farimagsgade.
Igen en dialog som var kort, præcis og specifik uden unødig ”salgs snak” eller på anden måde ”svævende” tanker omkring, hvad de kunne hjælpe deres kandidater med.

Jeg havde selv været i dialog med et anden bureau, hvor dialogen var helt modsat og gav et noget useriøst indtryk, og hvor det lå i kortene at deres eneste interesse lå i at sælge kandidaterne, og ikke i at rådgive om kandidaternes fremtid.

Jeg kan klart anbefale Jobteam og har sidenhen gjort det af flere omgange.
Hvis det en dag skulle komme til dét, ville jeg ikke tøve med at kontakte Thomas og hans kollegaer igen".