x

Udvælgelsesprocedure

Når vi matcher din profil i forhold til de stillinger, som vi arbejder med, så tager vi under udvælgelsen hensyn til både dine kvalifikationer og din personlighed, så du er sikret, at du også passer ind i firmaets miljø

Til hver stilling udvælger vi 2-4 kandidater, hvor vi sender en anonym profil til virksomheden. Virksomheden vil derefter ønske at få dig til en samtale i deres virksomhed, hvor vi i nogle tilfælde deltager, så vi kan hjælpe dig med at uddybe dine ønsker overfor virksomheden.

Dine oplysninger vil selvfølgelig blive behandlet fuldt fortroligt og vi vil aldrig videresende dine data uden din medvirken.

Kontakt den nærmeste JobTeam afdeling, hvis vi skal finde dit næste job til dig!

Om vikariater

Som vikar arbejder du hos vores kunde for en kortere eller længere tid. Her vil du arbejde på lige vilkår som de øvrige medarbejdere hos firmaet, blot med den forskel, at du er aflønnet af JobTeam. Vi betaler den overenskomstmæssige løn, feriepenge, sygedagpenge m.v. Og vi vil løbende holde kontakt til dig for at følge med i din arbejdssituation, så vi sikrer os, at både du og firmaet er tilfredse med samarbejdet.

Vi vil også holde dig løbende orienteret om, hvilke andre jobs, som kunne være interessante for dig, således vi ikke afskærer dig fra fastansættelser i andre virksomheder.

Typisk bliver mange af vores vikarer fastansat i de virksomheder, som de arbejder for via JobTeam. Her hjælper vi dig også med at aftale løn- og arbejdsforhold.

 

Jeg kom tilbage på sporet gennem JobTeam

"Jeg blev senere udvalgt til samtale hos virksomheden – jeg fik jobbet – og har i dag et job..."
Stig Martin Olesen

Læs mere
Vikariatet har nu varet i næsten 2 år

"Vikariatet har nu varet i næsten 2 år og jeg er glad for mit arbejde og mit samarbejde med JobTeam.."

Diana Connett

Læs mere