x

Ansættelsesprocedure

JobTeam hjælper dig gerne til dit næste job – uanset om du gerne vil være vikar eller om du kun ønsker en fast ny stilling hos en af de mange virksomheder, som vi arbejder for.
 

Bliv optaget i vores CV Bank

Du kan blive registreret i vores CV-bank og således komme i betragtning til alle de jobs, som vi arbejder med. Kontakt den nærmeste JobTeam afdeling og aftal nærmere.
Vores konsulenter er specialiseret, således at de har den fornødne erfaring fra området, som du søger og selvfølgelig de fornødne kvalifikationer til at foretage interview, test etc.

Dernæst vil en af vores konsulenter kontakte dig for at aftale tidspunkt for et interview, hvor vi sammen kan få uddybet dine ønsker samt kvalifikationer, således de er i stand til at sparre dig omkring jobønsker i forhold til dine kvalifikationer. Alt sammen for at finde det job, der matcher netop dig og dine kvalifikationer

Når du har været til samtale og test hos os, så vil vi matche din profil i forhold til de stillinger, som vi skal besætte for de virksomheder, vi arbejder sammen med. Disse stillinger vil sjældent blive annonceret i aviser, jobportaler e.l., derfor er det en fordel at blive registreret og således få muligheden for at komme i betragtning til de jobs, som vi arbejder med.

 

Jeg kom tilbage på sporet gennem JobTeam

"Jeg blev senere udvalgt til samtale hos virksomheden – jeg fik jobbet – og har i dag et job..."
Stig Martin Olesen

Læs mere
Vikariatet har nu varet i næsten 2 år

"Vikariatet har nu varet i næsten 2 år og jeg er glad for mit arbejde og mit samarbejde med JobTeam.."

Diana Connett

Læs mere