x

Udvælgelsesprocedure

Du kan blive registreret i vores CV-bank og således komme i betragtning til mange spændende jobs, indenfor spedition og shipping.
Vi arbejder for dig, så det eneste du skal foretage dig er at sende sit CV på en mail til en af vores personaleassistenter eller via vores hjemmeside.

Personaleudvælgelse

Når vi matcher din profil i forhold til de stillinger, som vi arbejder med, så tager vi under udvælgelsen hensyn til både dine kvalifikationer og din personlig, så du er sikret, at du også vil passer ind i firmaets miljø.

Til hver stilling udvælger vi 2-4 kandidater, hvor vi sender en ANONYM profil til virksomheden. Virksomheden vil derefter ønske at få dig til en samtale i deres virksomhed, hvor vi selvfølgelig deltager, så vi kan hjælpe dig med at uddybe dine ønsker overfor virksomheden.

Dine oplysninger vil selvfølgelig blive behandlet fuldt fortroligt og vi vil aldrig videresende dine data uden din medvirken.

Kontakt den nærmeste JobTeam afdeling, hvis vi skal finde dit næste job til dig !.

Vikariater

Som vikar arbejder du hos vores kunde for en kortere eller længere tid. Her vil du arbejde på lige vilkår som de øvrige medarbejdere hos firmaet, blot med den forskel, at du er aflønnet af JobTeam. Vi betaler den overenskomstmæssige løn, feriepenge, sygedagpenge m.v. Og vi vil løbende holde kontakt til dig for at følge med i din arbejdssituation, så vi sikrer os, at både du og firmaet er tilfredse med samarbejdet.

Vi vil også holde dig løbende orienteret om, hvilke andre jobs, som kunne være interessante for dig, således vi ikke afskærer dig fra fastansættelser i andre virksomheder.

Typisk bliver mange af vores vikarer fastansat i de virksomheder, som de arbejder for via JobTeam. Her hjælper vi dig også med at aftale løn- og arbejdsforhold.

Kvalitetsgaranti

Hos JobTeam sikrer vi, at du har de rigtige kvalifikationer i forhold til de krav man stiller hos vores kunder. Det er meget vigtigt for at skabe tryghed og tilfredshed hos alle parter. Vi skulle jo gerne kunne komme igen hos vores kunder og fortsætte vores samarbejde.

Bliv optaget i vores emnebank

Kom først og lad jobbet finde dig. Har du mindst 2 års erfaring inden for dit fagområde, kan du blive optaget i vores emnebank.
Kontakt os på telefon 75 45 20 20 og hør nærmere.

 

Vikar for en tid

"Jeg ville gerne ud at rejse og skulle bruge penge dertil. Jeg kontaktede JobTeam og blev ret hurtigt sendt ud i et vikariat. Jeg vil tilmelde mig ved JobTeam, når jeg kommer hjem igen."
Anne Lea
 

» Læs mere