x

Ansættelsesprocedure

Få din personlige jobkonsulent indenfor spedition og shipping
Flere jobsøgere søger fuld diskretion, hvorfor de ikke aktivt søger nyt job. Derfor benytter mange JobTeam, som søger på deres vegne efter de gode stillinger, mens de stadig forbliver 100 % anonyme.

Vores 2 kontorer i Kolding og København er specialiseret indenfor spedition og shipping og kan tilbyde dig fast job eller vikariater fra assistent til ledelsesniveau.

Vi har en bred kundeportefølje indenfor spedition – shipping – logistik og eksport. Din fordel som kandidat ved JobTeam er bl.a. at komme i betragtning til de mange spændende stillinger som ikke altid bliver opslået i andre medier.

Hvordan..?

Ønsker du at komme i betragtning til en eller flere stillinger, som vi arbejder med, så kontakt den nærmeste JobTeam afdeling og aftal nærmere.

Vi blotlægger din kernekompetencer ved et grundlæggende interview samt en certificeret personlighedsprofil og tilbyder dig rådgivning omkring karriere, jobskifte, uddannelse mm.

Vi placerer din ANONYME profil øverst på skrivebordet der hvor du kunne tænke dig at arbejde.

Du kan blive registreret i vores CV-bank og således komme i betragtning til alle de jobs, som modsvarer dine faglige kvalifikationer.

Når du er registreret vil din på forhånd aftalte og definerede jobprofil kun anonymt blive præsenteret for interessante virksomheder, og du søger således job anonymt og uden selv at skulle gøre noget aktivt.

Dernæst vil en af vores konsulenter kontakte dig for at aftale tidspunkt for et interview, hvor der foregår følgende (alt i alt ca 1½ time):

  • personlighedstest
  • interview, hvor vi sammen afklarer:
  • dine kvalifikationer i forhold til
  • dine forventninger til fremtidig job, arbejdsopgaver, løn, arbejdstid, transport etc.
  • gennemgang af testresultatet


alt sammen for at finde det job, der netop matcher dig og dine kvalifikationer.

Vores konsulenter er uddannet indenfor spedition, shipping eller logistik, således at de har den fornødne erfaring fra området som du søger og selvfølgelig de fornødne kvalifikationer til at foretage interview, test etc.

Bliv optaget i vores emnebank

Kom først og lad jobbet finde dig. Har du mindst 2 års erfaring inden for dit fagområde, kan du blive optaget i vores emnebank.
Kontakt os på telefon 75 45 20 20 og hør nærmere.

 

Vikar for en tid

"Jeg ville gerne ud at rejse og skulle bruge penge dertil. Jeg kontaktede JobTeam og blev ret hurtigt sendt ud i et vikariat. Jeg vil tilmelde mig ved JobTeam, når jeg kommer hjem igen."
Anne Lea
 

» Læs mere