x

Business case - Herning ufaglært

Indledning
Efter mere end 20 år hos Vestas, senest som teamleder med ledelsesansvar for 11 servicemedarbejdere blev Erling opsagt i 2012. Erling benyttede opsigelsen til at starte som selvstændig.

I marts 2013 startede Erling derfor et franchise med JobTeam vikar- og rekruttering i Herning.

Erling er oprindelig uddannet som automekaniker og har i sin tid hos Vestas taget flere kurser senest i Facility Management. Erling er politisk aktiv med flere perioder i Herning byråd, bl.a. som udvalgsformand for beskæftigelsesudvalget.

Opstarten
Erling gennemgik opstartsforløbet i marts 2013 sammen med to kolleger og efter 3 uger var han i fuld gang med at starte sit vikarbureau.

Han fik rimeligt hurtigt de første ordrer, men det var først da han efter knap års tid slap sin udvalgsformandspost i byrådet, at han for alvor fik gang i forretningen.

Dagligdagen
Da først Erling koncentrerede sig 100% om vikarbureauet fik han travlt. En travl dagligdag med mange kundebesøg og mange opgaver. De første 3 år drev Erling, med stor succes, vikarbureauet alene.  Men som ene mand nåede han et omsætningsloft på ca. 2mill i kvartalet. Der er simpelthen grænser for, hvor meget en mand kan overkomme.

Efter godt 3 år valgte han derfor at ansætte en medarbejder, hvilket har løftet omsætningen og givet Erling tid til også at holde fri bare en gang imellem. 

Økonomi
JobTeam Herning er i dag en virkelig god forretning der i dag er vokset til 3 ansatte, mere end 3 mill i omsætning i kvartalet og en særdelse god indtjening.

Så hvis man arbejder hårdt, kan man få en fantastisk forretning indenfor vikar- og rekrutteringsservice på ufaglært/industri.

Hør Erling fortælle om sine oplevelser med Jobteam på www.jobteam.dk/erling