x

Du kan blive registreret i vores CV-bank og således komme i betragtning til alle de jobs, som vi arbejder med. Du skal blot ringe til nærmeste Job Team afdeling og aftale nærmere.

Personaleudvælgelse

Når vi matcher din profil i forhold til de stillinger, som vi arbejder med, så tager vi under udvælgelsen hensyn til både dine kvalifikationer og din personlig, så du er sikret, at du også vil passer ind i firmaets miljø.

Til hver stilling udvælger vi 2-4 kandidater, hvor vi sender en ANONYM profil til virksomheden. Virksomheden vil derefter ønske at få dig til en samtale i deres virksomhed, hvor vi selvfølgelig deltager, så vi kan hjælpe dig med at uddybe dine ønsker overfor virksomheden.

Dine oplysninger vil selvfølgelig blive behandlet fuldt fortroligt og vi vil aldrig videresende dine data uden din medvirken.

Kontakt den nærmeste JobTeam afdeling, hvis vi skal finde dit næste job til dig !.

Vikariater

Som vikar arbejder du hos vores kunde for en kortere eller længere tid. Her vil du arbejde på lige vilkår som de øvrige medarbejdere hos firmaet, blot med den forskel, at du er aflønnet af JobTeam. Vi betaler den overenskomstmæssige løn, feriepenge, sygedagpenge m.v. Og vi vil løbende holde kontakt til dig for at følge med i din arbejdssituation, så vi sikrer os, at både du og firmaet er tilfredse med samarbejdet.

Vi vil også holde dig løbende orienteret om, hvilke andre jobs, som kunne være interessante for dig, således vi ikke afskærer dig fra fastansættelser i andre virksomheder.

Typisk bliver mange af vores vikarer fastansat i de virksomheder, som de arbejder for via JobTeam. Her hjælper vi dig også med at aftale løn- og arbejdsforhold.

Kvalitetsgaranti

Hos JobTeam sikrer vi, at du har de rigtige kvalifikationer i forhold til de krav man stiller hos vores kunder. Det er meget vigtigt for at skabe tryghed og tilfredshed hos alle parter. Vi skulle jo gerne kunne komme igen hos vores kunder og fortsætte vores samarbejde.

Selvstændig med JobTeam

Efter mange år med hårdt fysisk arbejde besluttede Anders, at det var tid til at skåne kroppen og finde noget andet at beskæftige sig med.

Læs mere
"Jeg henvendte mig til JobTeam ca. 1 måned før..."

"Inden måneden var omme havde jeg, gennem JobTeam, fået nyt job, som jeg er meget glad for."
Helle Holm

» Læs mere