x

Ansættelsesprocedure

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste job?
Flere jobsøgere søger fuld diskretion, hvorfor de ikke aktivt søger nyt job. Derfor benytter mange JobTeam, som søger på deres vegne efter de gode stillinger, mens de stadig forbliver anonyme.

JobTeam hjælper dig gerne til dit næste job – uanset om du gerne vil være vikar eller om du kun ønsker en fast ny stilling hos en af de mange virksomheder, som vi arbejder for.

Ønsker du at komme i betragtning til alle de stillinger, som vi arbejder med, så kontakt den nærmeste JobTeam afdeling og aftal nærmere.
Når du er registreret vil din på forhånd aftalte og definerede jobprofil kun anonymt blive præsenteret for interessante virksomheder, og du søger således job anonymt og uden selv at skulle gøre noget aktivt.. 

Dernæst vil en af vores konsulenter kontakte dig for at aftale tidspunkt for et interview, hvor der foregår følgende (alt i alt ca 1½ time):

  • personlighedstest
  • interview, hvor vi sammen afklarer:
    • dine kvalifikationer i forhold til
    • dine forventninger til fremtidig job, arbejdsopgaver, løn, arbejdstid, transport etc.
  • gennemgang af testresultatet


alt sammen for at finde det job, der netop matcher dig og dine kvalifikationer.

Vores konsulenter er specialiseret og har den fornødne erfaring og kvalifikationer fra det fagområde, du søger.

Når du har været til samtale og test hos os, matcher vi din profil med de stillinger, vi skal besætte for de virksomheder, vi arbejder sammen med. Stillingerne vil sjældent blive annonceret i aviser, jobportaler e.l., derfor er det en fordel at blive registreret og få muligheden for at komme i betragtning til alle de jobs, vi arbejder med.


 

"Jeg henvendte mig til JobTeam ca. 1 måned før..."

"Inden måneden var omme havde jeg, gennem JobTeam, fået nyt job, som jeg er meget glad for."
Helle Holm

» Læs mere
Selvstændig med JobTeam

Efter mange år med hårdt fysisk arbejde besluttede Anders, at det var tid til at skåne kroppen og finde noget andet at beskæftige sig med.

Læs mere