x

Ratingsystem

Som i alle livets forhold får du hos Jobteam det tilbage, som du giver. Vi har derfor indført et ratingsystem som belønner vikarer og kandidater, der er stabile, fleksible, mobile og tilgængelige.

Ratingsystemet

Alle jobsøgere bliver ratet fra 1 til 5, når de bliver registreret som kandidater og vikarer inden for industri og lager. 1 er lavest, 5 er højst.

Ratingen bygger på JobTeams basale krav til en god kandidat og vikar, som afspejler vores kunders krav: At du er stabil, fleksibel, mobil og tilgængelig.

Du kan højst blive ratet 3 fra starten. Og du kan kun blive ratet op i systemet ved at have været i arbejde for JobTeam og herigennem have bevist, at du møder til tiden, bliver til arbejdstids ophør og kun sjældent er fraværende på grund af sygdom og andet. Du vil også blive ratet op, hvis du gerne tager arbejde med kort varsel, hvis du gerne kører langt og længe for arbejde, og hvis du er til at få fat i, når vi ringer eller skriver.

Du bliver naturligvis ratet ned i de modsatte tilfælde.

Alle jobsøgere bliver informeret om ratingsystemet i forbindelse med deres registrering hos JobTeam, og vi bruger ratingen aktivt, så du ved, hvor du ligger og hvorfor.

Efter 3 måneder med et godt samarbejde blev jeg fastansat

"Jeg søgte ind til JobTeam for at komme i arbejde og der gik ikke ret lang tid, før end de ringede og spurgte"
Martin

» Læs mere
Vikar for en tid

"Jeg ville gerne ud at rejse og skulle bruge penge dertil. Jeg kontaktede JobTeam og blev ret hurtigt sendt ud i et vikariat. Jeg vil tilmelde mig ved JobTeam, når jeg kommer hjem igen."
Anne Lea
 

» Læs mere