x

Få et fast job med JobTeam

Uanset om du er ledig eller i job, så er JobTeam den ideelle samarbejdspartner i jobsøgningsprocessen.

Hos JobTeam bliver du gratis og anonymt optaget i vores emnebank. Du skal blot  registrerer dit CV her. Herefter vil du modtage en mail med yderliger oplysninger og evt. blive kaldt ind til et personligt interview.

I forbindelse med det personlige interview klarlægger vi dine muligheder, afstemmer forventninger og noterer dine ønsker til dit nye job.

Vi får løbende nye job ind, som vi skal besætte for alle typer virksomheder. Når vi får et nyt job ind tjekker vi først vores emnebank for relevante kandidater.

Har du oploaded dit Cv til emnebanken og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, kommer du i spil til jobbet, inden det bliver slået op. 

Herefter aftaler vi et møde med virksomhed, dig og vores konsulent.

Hvis Du og virksomheden er et godt match og I kan blive enige om en aftale, er vi færdige med vores arbejder og du kan begynde i dit nye job.  

Vi kender jobmarkedet og virksomhederne i og omkring de byer, hvor vores kontorer er placeret. Derfor har vi kendskab og tilgang til job, som matcher dig og dine kvalifikationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Bliv optaget i vores emnebank

Kom først og lad jobbet finde dig. Har du mindst 2 års erfaring inden for dit fagområde, kan du blive optaget i vores emnebank.
Kontakt os på telefon 75 45 20 20 og hør nærmere.

 

Jeg kom tilbage på sporet gennem JobTeam

"Jeg blev senere udvalgt til samtale hos virksomheden – jeg fik jobbet – og har i dag et job..."
Stig Martin Olesen

Læs mere