x

Forretningsidéen til dig, der starte egen virksomhed.

- og muligheden for en indtjening på over 100.000 kr. om måneden.

Idéen er ganske simpel.

Der er en utrolig vækst indenfor byggeriet, og det betyder, at virksomhederne mangler kvalificeret arbejdskraft som aldrig før.

Virksomhederne vil hellere end gerne vil betale for, at man hjælper dem med at finde god arbejdskraft. Altså har der aldrig været et bedre tidspunkt at starte sit eget vikar- og rekrutteringsbureau

Forestil dig, at du har dit eget vikarbureau.

Forstil dig, at du har en virksomhed, hvor du hjælper andre virksomheder med, at skaffe den arbejdskraft som de står og mangler. En virksomhed, hvor du hjælper jobsøgende med at få et arbejde. 

En virksomhed, hvor dit primære job går ud på, at skabe tætte relationer med andre mennesker – både til kunder og vikarer. Dit fokus er på, at få solgt vikarer ind til virksomhederne, og på at finde, og få afholdt jobsamtaler med mulige kandidater, således at du sikrer dig, at de kan løse virksomhedens opgaver.

Du har en hverdag, hvor det eneste du skal koncentrere dig om er, at få din virksomhed til at vokse og dermed få flere vikarer i arbejde. For jo flere vikarer du har ude, jo flere penge tjener du.

Sådan er det nogenlunde at starte sit eget vikarbureau sammen med os. I løbet af de sidste 2 år har vi allerede startet 12 afdelinger, og vores dygtigste franchisetagere har en indtjening på over 100.000 kr. om måneden

Du kommer udelukkende til, at arbejde med virksomheder inden for dit eget fagområde.

Er du f.eks. tømrer, ja så vil du udelukkende koncentrere dig om byggevirksomhederne. Du bruger nemlig din faglige baggrund og din erhvervserfaring til at sætte dig ind i virksomhedernes opgaver - og selvfølgelig også i forhold til, at ansætte den rette person efterfølgende.  

Vi lærer dig alt det, som du skal kunne for, at drive en god vikarforretning. 

Hvis du har den rette profil - og vi vurderer, at du er den rigtige person til at starte afdelingen - så vil du komme i et opstartsforløb, imens du starter din virksomhed.

Her vil du lære alt det, som du skal kunne for at drive en god vikarforretning. Vi har selv drevet vikarbureau i 18 år, og har i løbet af de sidste 2 år, startet 12 nye afdelinger op, i samarbejde med fagfolk over hele landet. Og nogle af dem - særligt dem inden for byggeriet - har nået en indtjening på over 100.000 kr. om måneden. 

Du vil komme til at lære: 

  • Hvordan du finder kunderne.
  • Hvordan du finder vikarerne. 
  • Hvordan du herefter matcher vikarer og virksomhederne optimalt.
  • Hvordan du driver et vikarburau generelt, og du vil blive sat ind i alle vores programmer, der hjælper dig med at holde styr på både kunder og vikarer. 

Med andre ord - du lærer hvordan du driver en profitabel vikarvirksomhed, og vi tager udgangspunkt i dig og din faglige baggrund som håndværker. 

Sådan er forløbet:

Hvis du umiddelbart syntes, at det lyder spændende, og at det eventuelt kunne være noget for dig, så registrer dig i formularen herunder. Så ringer vi til dig, og forklarer dig mere detaljeret hvad det går ud på - selvfølgelig helt uforpligtende. 

Efter samtalen sender man sit CV til os (på TLJ@jobteam.dk), og man vil så eventuelt blive indkaldt til en præsentation af konceptet. Og først efter præsentationen tager man beslutningen om, om det er noget, som man kunne have lyst til. 

Vil du høre mere? Udfyld formularen herunder.