FT2-BYG-KBH

Er du klar på at blive din egen chef i København inden for byggeri?

Er du klar på at blive din egen chef i København inden for byggeri?

Drømmer du om selvstændighed, hvor du står for din egen hverdag og er du klar på at bruge dine talenter i en ny kontekst?

Rekrutteringsbranchen er i vækst og hos JobTeam har du nu mulighed for at blive franchisetager indenfor fagområdet BYG. (byggebranchen)

Hos JobTeam har vi over 20 års erfaring fra branchen og hjælper dig med at opbygge et succesfuldt bureau, hvor du kan genere en god indtægt gennem opsøgelse salg og hjælp til de virksomheder som mangler arbejdskræft.

Arbejdsopgaver

 • Opstart af eget rekrutteringsbureau inden for byggebranchen
 • Salgsbesøg hos nye potentielle kunder og med tiden eksisterende kunder
 • Opbygning af gode langvarige kunde- og kandidat relationer
 • Rekruttering af egnede kandidater til Try & Hire, vikariater og direkte fastansættelser til byggebranchens virksomheder

Faglige kvalifikationer

 • Erfaring fra byggebranchen, erfaring med rekruttering er en klar fordel
 • Fremragende kommunikations- og forhandlingsevner
 • Stærke forretningsmæssige færdigheder
 • Stærke relationsskabelses- og vedligeholdelsesevner
 • Resultatorienteret og selvstændig

Personlige kvalifikationer

 • Viljen til at drive virksomhed og skabe resultater
 • En passion for at servicere kunder og en dedikation til at levere høj kvalitet
 • En positiv og proaktiv tilgang til at opbygge og vedligeholde kunderelationer

Det der adskiller JobTeam fra andre rekrutteringsbureauer

Er du ikke typen, der kan eller vil sidde ved et skrivebord og lave administrativt arbejde som lønkørsel og fakturering? Vil du bruge din faglige viden, fra byggebranchen, uden at du skal videreuddanne dig, så er et partnerskab hos JobTeam Byg nok for dig. Som partnere hos JobTeam Byg hjælper vi dig hele rejsen med at starte din egen forretning op og arbejde indenfor fagområdet BYG. Fordi du har erfaring med branchen, har du lettere ved at sætte dig i kundens sted og finde den helt rigtige kandidat til dem. Dertil har vi know-how som du vil få og gøre brug af.

Hvordan tjener du penge?

Du matcher kandidater og virksomheder, så kandidaterne bliver sendt i job. JobTeam Byg har ingen entry fee og oplæring finder sted på hovedkontoret i Esbjerg. Her vil du få alt den nødvendige og grundlæggende viden bag konceptet og vejen til succes. Alt i alt har vi et fælles mål om at din forretning bliver en succes. Erfaringsudveksling med JobTeam og andre partnere gør, at du er selvstændig, men aldrig alene.

Hvordan får du succes som partner?

For at få succes som partner, kræver det arbejdsomhed, vilje og gåpåmod. Det tager tid at få opbygget gode relationer ved kunderne og finde de gode kandidater, men når du finder det rigtige match og begge er glade partnere giver det en tilfredsheds og lysten til at arbejde videre og matche flere. En typisk ugeplan, som partner hos JobTeam Byg, kan være delt i to; mandag til onsdag med planlægning af kundemøder og finde de rigtige kandidaterne til nuværende ordre. Torsdag og fredag går med kundebesøg og kandidatsamtaler.

JobTeam Byg kan hjælpe dig med at starte dit eget rekrutterings- og vikarbureau. Du kommer med den faglige viden indenfor branchen. Vi kommer med den faglige viden indenfor rekruttering, match mellem kunder og kandidater, hvor du finder kandidaterne og kan sparre om, hvordan det går i markedet.

Har du interesse i at blive en del af JobTeam Byg og starte dit eget rekrutteringsbureau, i København, bedes du sende os en ansøgning et CV til ibn@jobteam.dk eller ringe på 24 29 27 97. Vi ser frem til at høre fra dig!

Om JobTeam

JobTeam A/S er et dansk ejet rekrutteringsbureau med 20 afdelinger og en AAA økonomiske rating. Vores forretningskoncept har vist sig at være særdeles økonomisk attraktivt og har vundet flere Gazelle-priser. Vi ønsker at ekspandere yderligere via partnere i København. Vores Vision er at yde markedets bedste service - hurgtigt og effektivt, alle parter er tilfredse.


Inge Brinch-Nielsen

Rekrutteringschef


Opslag information

Stillingsnummer

FT2-BYG-KBH

Fagområde

Byg

Jobtype

Franchise

Område

København

Afdeling

Danmark Franchise

Ansøgningsfrist

Når de rette partnere er fundet

Hør mere


Inge Brinch-Nielsen

Rekrutteringschef

Ring og hør mere 24292797
Skriv og hør mere ibn@jobteam.dk
Få tilbud om jobs i området

Annoncer fra samme afdeling


Har du god forretningsforståelse og går med drømmen om at drive dit eget?


Har du lyst til at være selvstændig? Så er der en spændende mulighed her med en af Danmarks største rekrutteringsbureauer som partner i ryggen?...

Oprettset: 29. Nov.

Har du god forretningsforståelse og går med drømmen om at drive dit eget?


Har du lyst til at være selvstændig? Så er der en spændende mulighed her med en af Danmarks største rekrutteringsbureauer som partner i ryggen?...

Oprettset: 29. Nov.

Fand du ikke hvad du ledte efter?

Opret et CV, så kontakter vi dig når vi finder noget der passer til dig.

Du kan oprette et CV på vores CV portal uden nogen forpligtelser

Besøg CV portal →

Har du god forretningsforståelse og går med drømmen om at drive dit eget?


Har du lyst til at være selvstændig? Så er der en spændende mulighed her med en af Danmarks største rekrutteringsbureauer som partner i ryggen?

Oprettet: 29. Nov.

Har du god forretningsforståelse og går med drømmen om at drive dit eget?


Har du lyst til at være selvstændig? Så er der en spændende mulighed her med en af Danmarks største rekrutteringsbureauer som partner i ryggen?

Oprettet: 29. Nov.

Testimonials

Hvad siger folk omkring os?

Vores vikars feedback

I det øjeblik jeg træder ind ad døren på kontoret, får en af jeres medarbejdere øjenkontakt med mig og spørger høfligt om der er noget han kan hjælpe mig med. Efterfølgende beder han mig venligt om at sidde ned og vente på at han finder sin kollega, Mark. Top notch moment of truth!

Adi

"Syntes bare det var en tryg og rar oplevelse. Jeg er helt tilfreds. Jeg føler mig velinformeret og klar til at gå i gang."

Malou

"I haven't gone through all the steps of the process yet, but I received a 2 month job the day after signing with JobTeam. So I'm really happy with JobTeam"

Sebastian

Respektfuld samarbejde, hurtig behandling, og forstående medarbejdere

Arezoo

Det jeg efterspurgte udfra arbejdstid (daghold), samt det der var fagligt relevant blev udfyldt til punkt og prikke. Hurtig og effektiv kommunikation.

Mikkel

Lars fra JobTeam er yderst kompetent dygtig service hjælpsom

Ivan

Effektiv og hurtig, havde i hvert fald ikke forventet at stå med en så 'sikker' arbejdsplan for min fremtid allerede nu - Hvilket jeg kun er glad for. Kæmpe skulderklap til Robert så vel, imødekommende og hyggelig gut at føre en samtale med.

Lucas

Jeres hjælpe fra dag 1 har betydet alt. I forstod hvad jeg ville have og ramte plet med de steder, i havde sat mig i arbejde. Både dig (red. Sanne) og Robert er alletiders mennesker og dejlige at snakke med. Alt i alt en rigtig god oplevelse og hvis det skulle ske at jeg ikke får en fast stilling, så vil jeg nyde at fortsætte hos jer.

Steffan

VIkar

"Vi har i nogle år brugt Jobteam til at finde timelønnede medarbejdere til os. Vi oplever et godt samarbejde, hvor der bliver lyttet til de behov vi har mht nye medarbejdere. Når Jobteam har fundet en ny medarbejder til os, følger de op på hvordan det går. Det giver en god dialog, hvor det bliver mere synligt, hvad der giver værdi hos os, og hvad der ikke er så meget brug for. Vi har været glade for samarbejdet og ser frem til flere år sammen med JobTeam."

Thomas Vils Hedegaard

Værkfører - Midtjydsk fornikling

Hej Michael og Ulrik Tak for hurtig og fantastisk service, og de dygtige folk som fortjener stor ros!

Dorthe

Focus Rengøring

Gå tilbage Opret CV