mbn-J11U40

Franchisere søges landet over

Franchisere søges landet over

Kender du byggebranchen, måske som tømrer, snedker eller noget andet. Hvis du har gået med tankerne om at blive selvstændig er det dig vi søger! 

Start et franchise og bliv selvstændig med en partner i ryggen hos JobTeam. 

Har du en faglig baggrund og/eller erfaring indenfor bygområdet, har du et stort personligt drive og lyder det interesant at følge et testet koncept, som allerede har succeshistorier bag sig? Så kan vores partnerkoncept være noget for dig!

 

Konceptet er til dem med økonomiske ambitioner. Det ligeledes til dem, som har et ønske om at være selvstændig, og bygge en forretning op, uden nødvendigvis at have midlerne for at skabe de bedste forudsætninger for ens succes - vi mener ikke det skal stoppe nogen! Så derfor har vi ved JobTeam intet Entry Fee, hvad betyder man kan starte sin virksomhed gratis hos os. Vi hjælper dig til at opnå din drøm. Vi hjælper dig til succes. 

 

Hvad skal du bringe til bordet før vi ser succespotentiale i dig. Vigtigst er at du brænder for at drive en virksomhed. Herudover at du har en bred viden indefor området - enten gennem erfaring og/eller uddannelse. 

 

Hvad gør vi for dig?

- uddannelsesforløb

- løbende udviklingsforløb

- sparringsmuligheder med vores andre franchisere

- mulighed for daglig hjælp hos

Hos os får du et afprøvet koncept og folk omkring dig, som hepper på din succes. 

 

So what´s the catch? Der er ingen - Vi tjener først penge når du tjener penge. Vi får en mindre procent af dit DB (dvs efter alle dine omkostninger er dækket, tager vi en lille procent del af det overskud der er tilbage) 

 

Vores partnerkoncept er ikke raketvidenskab, men er udviklet til at give dig succes med dit eget vikar og rekrutteringskontor. Konceptet tager sig af det kedelige og administrative mens det udadvendte og sælgende er op til dig. Men som sagt er du ikke alene. Vi underviser og hjælper dig i gang, ligesom vi løbende følger op på din succes med forretningen.

Du kan læse mere om jobbet her

 
Du kan læse mere om jobbet her
 
Du også mere end velkommen til at ringe rekrutteringschef Inge Brinch-Nielsen på mobil 24 29 27 97 ved spørgsmål eller lyst til at høre mere. 
 
Og/ellers send en ansøgning med CV til Mia Brinch på mbn@jobteam.dk

Mia Brinch-Nielsen

Rekrutteringsassistent


Opslag information

Stillingsnummer

mbn-J11U40

Fagområde

Byg

Jobtype

Fast job

Område

Hele landet

Afdeling

Esbjerg Byg

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Annoncer fra samme afdeling


Serviceelektriker søges til Esbjerg


Har du lyst til at arbejde for et kendt og veletableret El-firma i Esbjerg, hvor du skal køre service- og spjældopgaver? Så send dit CV til sho@jobteam.dk elle...

Oprettset: 26. Feb.

Skab sikre elektriske forbindelser og kvalitetsløsninger


Er du faglært elektriker eller el-installatør så har du nu muligheden for at blive en del af en af Esbjerg's ældste installatørvirksomheder!...

Oprettset: 22. Feb.

Pladsmedarbejder søges til Esbjerg


Har du erfaring som pladsmedarbejder indenfor entreprenørbranchen, og kunne du tænke dig at arbejde på opgaver både lokalt og i resten af landet, så har du muli...

Oprettset: 21. Feb.

Serviceelektriker søges til stor servicevirksomhed i Esbjerg


Er du kundeorienteret og lægger vægt på at yde en god service? Så har du muligheden her!...

Oprettset: 19. Feb.

Fand du ikke hvad du ledte efter?

Opret et CV, så kontakter vi dig når vi finder noget der passer til dig.

Du kan oprette et CV på vores CV portal uden nogen forpligtelser

Besøg CV portal →

Serviceelektriker søges til Esbjerg


Har du lyst til at arbejde for et kendt og veletableret El-firma i Esbjerg, hvor du skal køre service- og spjældopgaver? Så send dit CV til sho@jobteam.dk eller ring på 93631870

Oprettet: 26. Feb.

Skab sikre elektriske forbindelser og kvalitetsløsninger


Er du faglært elektriker eller el-installatør så har du nu muligheden for at blive en del af en af Esbjerg's ældste installatørvirksomheder!

Oprettet: 22. Feb.

Pladsmedarbejder søges til Esbjerg


Har du erfaring som pladsmedarbejder indenfor entreprenørbranchen, og kunne du tænke dig at arbejde på opgaver både lokalt og i resten af landet, så har du muligheden her!

Oprettet: 21. Feb.

Serviceelektriker søges til stor servicevirksomhed i Esbjerg


Er du kundeorienteret og lægger vægt på at yde en god service? Så har du muligheden her!

Oprettet: 19. Feb.

Testimonials

Hvad siger folk omkring os?

Vores vikars feedback

I det øjeblik jeg træder ind ad døren på kontoret, får en af jeres medarbejdere øjenkontakt med mig og spørger høfligt om der er noget han kan hjælpe mig med. Efterfølgende beder han mig venligt om at sidde ned og vente på at han finder sin kollega, Mark. Top notch moment of truth!

Adi

"I haven't gone through all the steps of the process yet, but I received a 2 month job the day after signing with JobTeam. So I'm really happy with JobTeam"

Sebastian

Respektfuld samarbejde, hurtig behandling, og forstående medarbejdere

Arezoo

Det jeg efterspurgte udfra arbejdstid (daghold), samt det der var fagligt relevant blev udfyldt til punkt og prikke. Hurtig og effektiv kommunikation.

Mikkel

Lars fra JobTeam er yderst kompetent dygtig service hjælpsom

Ivan

Effektiv og hurtig, havde i hvert fald ikke forventet at stå med en så 'sikker' arbejdsplan for min fremtid allerede nu - Hvilket jeg kun er glad for. Kæmpe skulderklap til Robert så vel, imødekommende og hyggelig gut at føre en samtale med.

Lucas

Jeres hjælpe fra dag 1 har betydet alt. I forstod hvad jeg ville have og ramte plet med de steder, i havde sat mig i arbejde. Både dig (red. Sanne) og Robert er alletiders mennesker og dejlige at snakke med. Alt i alt en rigtig god oplevelse og hvis det skulle ske at jeg ikke får en fast stilling, så vil jeg nyde at fortsætte hos jer.

Steffan

VIkar

Du har da gjort det godt indtil videre fuldt ud tilfreds, det er da hos JobTeam og dig jeg har fået mest hjælp, tak for det.

Helle

"Vi har i nogle år brugt Jobteam til at finde timelønnede medarbejdere til os. Vi oplever et godt samarbejde, hvor der bliver lyttet til de behov vi har mht nye medarbejdere. Når Jobteam har fundet en ny medarbejder til os, følger de op på hvordan det går. Det giver en god dialog, hvor det bliver mere synligt, hvad der giver værdi hos os, og hvad der ikke er så meget brug for. Vi har været glade for samarbejdet og ser frem til flere år sammen med JobTeam."

Thomas Vils Hedegaard

Værkfører - Midtjydsk fornikling

Hej Michael og Ulrik Tak for hurtig og fantastisk service, og de dygtige folk som fortjener stor ros!

Dorthe

Focus Rengøring

Vi har samarbejdet med JobTeam Byg i flere år, og har altid været glade for samarbejdet. Dette fortsætter vi med så længe vi har brug for hjælp til at finde nye medarbejdere. Brian Bundgaard Malernes Aktieselskab Kolding

Brian Bundgaard

Afdelingsleder

Ved HedeDanmark i Esbjerg har vi i flere år samarbejdet med JobTeam Byg, og det har fungeret rigtigt godt. Vi har haft Sara Louise Holk som fast kontaktperson, og hun har altid være behjælpelig med at finde de rigtige medarbejdere. Thomas Frederiksen HedeDanmark A/S Esbjerg

Thomas Frederiksen

Driftsleder

Fra jeg startede gennem JobTeam Byg, har jeg haft det meget bedre end jeg længe har haft det på arbejdsmarkedet, da jeg har haft Sara Holk ved min højre side, hvis jeg havde spørgsmål og tvivl. Da jeg i dag er blevet fastansat hos det firma som jeg var vikar hos, kan jeg godt mærke på det hele at jeg ligesom mangler en som er som Sara ved min side.

Frederik Gertsen

Jeg har generelt haft en god oplevelse med JobTeam Byg. Jeg kom ud i arbejde hurtigt, som endte i en fastansættelse. Har der været nogle problemer er de hurtigt blevet løst, og de har altid været hurtige til at svare på mine forespørgsler.

Svea

Jeg kom ud gennem JobTeam Byg i et Try & Hire forløb, der endte ud i at jeg blev fastansat hos Det firma jeg var ude hos. Min tid hos JobTeam Byg har kørt nemt og ukompliceret, og jeg er rigtig glad for mit job.

Bertram

Vi vil gerne give en kort anbefaling af JobTeam. Deres assistance i vores seneste rekrutteringsproces var enestående. Takket være deres ekspertise og professionalisme præsenterede de os for en kandidat, der ikke blot havde de rette færdigheder, men også passede perfekt ind i vores virksomhedskultur. Vi kan varmt anbefale JobTeam til enhver virksomhed, der leder efter kvalificerede kandidater.”

Glenn

Direkte

Jeg har fået den bedste behandling hos JobTeamMetal, flere ting jeg ikke kunne finde ud af så var hjælpen der med det samme. Jeg er i arbejde og de hjælper med det rigtige job til mig.

Lars Busk

Jeg ha fået et super godt job/vikariat og kan varmt anbefale JobTeameMetal og tak til Daniel i Esbjerg Afd. for at anbefale vikariatet.

Jan

Kandidat Tino udtaler " Jeg har fået fornøjelsen at opstarte mit nye job igennem JobTeam Holstebro. Der er god håndtering fra Michael side lige siden første opringning. Jeg blev udspurgt om mine ønsker og min erfaring, hvortil han overraskende hurtigt fik planlagt en jobsamtale, hvor jeg fik tilbudt jobbet allerede ved 1. samtale. Når jeg ringer, kommer jeg direkte igennem til samme konsulent - Det syntes jeg er rart. Jeg kan anbefale JobTeam til andre som er arbejdssøgende!"

Tino

Jeg blev imponeret over denne hurtige rekrutteringsoplevelse gennem JobTeam. Processen var effektiv, professionel og gennemsigtig. JobTeam leverede højkvalitets kandidater på rekordtid uden at gå på kompromis med grundigheden. En imponerende og problemfri rekrutteringsoplevelse, der anbefales til virksomheder på udkig efter hurtige, men kvalitetsbevidste ansættelser.

Vibeke

Afdelingschef

Syntes bare det var en tryg og rar oplevelse. Jeg er helt tilfreds. Jeg føler mig velinformeret og klar til at gå i gang.

Malou

Kristoffer og JobTeam hjalp mig med at finde et job hos et firma, jeg er glad for inden for meget kort tid. Det eneste jeg skulle gøre var at sende mit CV til Kristoffer og møde op til samtalen han havde planlagt for mig. Der gik en uges tid, så var jeg arbejde. Kan varmt anbefale Kristoffer og hans team.

Asbjørn

Vikar

Min oplevelse med rekrutteringsprocessen var meget professionelt, der blev fuldt op på tingene og jeg følte jeg var i gode hænder hele vejen. Jeg så en stilling, der matchede mine kvalifikationer. Jeg sendte en mail til Kristoffer og der gik ikke mange minutter før han kontaktede mig. Indenfor et par timer var Kristoffer klar med en jobsamtale til mig. Jeg anbefaler at du søger ved JobTeam – Ved Kristoffer, hvis du er faglært i Jern og metalindustrien.

Theo

Gå tilbage Opret CV