FT-byg-Aab1

Franchisetager søges til byggebranchen i Aabenraa

Franchisetager søges til byggebranchen i Aabenraa

Franchisemulighed

JobTeam Byg A/S tilbyder spændende franchisemuligheder for iværksættere, der ønsker at drive deres egen rekrutteringsvirksomhed under vores anerkendte brand. Som franchisetager får du adgang til vores omfattende netværk, træning og support, samt muligheden for at operere i et eksklusivt markedsområde i Aabenraa. Vi er specialiseret i at matche kunder med kandidater og har et solidt ry for kvalitet og pålidelighed. Du har erfaring fra byggebranchen og ved, hvordan du bedst hjælper dine kunder med at finde kvalificerede kandidater. 

 

JobTeam Byg A/S søger passionerede og erfarne individer inden for byggebranchen, der ønsker at drive deres egen virksomhed. Hvis du har ledelseserfaring, kendskab til rekrutteringsprocessen, fra den ene eller anden side af bordet, og ønsker at være en del af en vellykket franchise, opfordrer vi dig til at udforske vores franchisemuligheder. Hør hvad Emil siger om at være partner. 

Arbejdsopgaver

Ansvarsområder:

Som en del af din rolle forventes det, at du aktivt vil anvende følgende metoder til at finde og ansætte de bedste talenter, hos dine kunder, inden for byggebranchen:

 • Netværksopbygning: Udnyt dit eksisterende netværk og opbyg nye relationer inden for byggebranchen for at identificere potentielle kandidater og kunder.
 • Jobannoncering: Opret og administrer jobannoncer på relevante online platforme og på sociale medier for at nå ud til et bredt spektrum af potentielle kandidater - Vi har et system der hjælper dig igang 
 • Samarbejde med vores andre franchisetagere: Opbyg samarbejder med vores andre franchisetagere for at identificere muligheder i byggebranchen

Faglige kvalifikationer

 • Erfaring inden for byggebranchen og kendskab til branchens processer. Du ved, hvor du finder dine kunder og kan matche dem med kandidater.
 • Har du ledelseserfaring med dokumenteret succes inden for projektledelse og teamstyring – er dette en fordel
 • Stærke forretningsfærdigheder, herunder budgettering og strategisk planlægning – Vi hjælper dig i starten
 • Fremragende kommunikationsfærdigheder og evne til at opbygge relationer.
 • Kundefokus og evnen til at levere høj kundetilfredshed.
 • Entreprenørånd og evnen til at holde hovedet koldt, selv med mange bolde i luften

Vi tilbyder

 • Mulighed for at drive din egen virksomhed under et veletableret brand.
 • Støtte og træning fra erfarne fagfolk.
 • Eksklusivt markedsområde i Aabenraa og omegn.
 • Attraktivt indtjeningspotentiale baseret på dine egne præstationer.
 • Vi har intet entry fee – Det koster ikke noget at starte op

Ansøgning

Er du klar til at tage det næste skridt? Kontakt os i dag for at lære mere om JobTeam Byg A/S og vores franchisemuligheder. Vi ser frem til at høre fra dig og udforske, hvordan vi sammen kan skabe succes inden for byggebranchen. Vi forventer at starte et nyt hold franchisetagere op d. 01.01.2024. Skal du være en del af den? 


Inge Brinch-Nielsen

Rekrutteringschef


Opslag information

Stillingsnummer

FT-byg-Aab1

Fagområde

Byg

Jobtype

Franchise

Område

Aabenraa

Afdeling

Aabenraa Byg

Ansøgningsfrist

Vi holder løbende samtaler

Annoncer fra samme afdeling


Blikkenslagere søges til Syd- og Sønderjylland


Er du faglært blikkenslager, og elsker du at arbejde med bl.a. zink og kobber, så grib denne chance for at få en varieret hverdag!...

Oprettset: 26. Feb.

Græsfolk søges til større anlægsgartnerfirma i Aabenraa


Har du erfaring med anlæg og vedligehold af græsplæner, så er det dig vi søger!...

Oprettset: 21. Feb.

Brolægger søges til reetableringsopgaver i Aabenraa kommune


Har du god erfaring med belægningsopgaver samt at gøre underlaget klar til asfalt udlægning, så har vi stillingen til dig her!...

Oprettset: 20. Feb.

Fand du ikke hvad du ledte efter?

Opret et CV, så kontakter vi dig når vi finder noget der passer til dig.

Du kan oprette et CV på vores CV portal uden nogen forpligtelser

Besøg CV portal →

Blikkenslagere søges til Syd- og Sønderjylland


Er du faglært blikkenslager, og elsker du at arbejde med bl.a. zink og kobber, så grib denne chance for at få en varieret hverdag!

Oprettet: 26. Feb.

Græsfolk søges til større anlægsgartnerfirma i Aabenraa


Har du erfaring med anlæg og vedligehold af græsplæner, så er det dig vi søger!

Oprettet: 21. Feb.

Brolægger søges til reetableringsopgaver i Aabenraa kommune


Har du god erfaring med belægningsopgaver samt at gøre underlaget klar til asfalt udlægning, så har vi stillingen til dig her!

Oprettet: 20. Feb.

Testimonials

Hvad siger folk omkring os?

Vores vikars feedback

I det øjeblik jeg træder ind ad døren på kontoret, får en af jeres medarbejdere øjenkontakt med mig og spørger høfligt om der er noget han kan hjælpe mig med. Efterfølgende beder han mig venligt om at sidde ned og vente på at han finder sin kollega, Mark. Top notch moment of truth!

Adi

"I haven't gone through all the steps of the process yet, but I received a 2 month job the day after signing with JobTeam. So I'm really happy with JobTeam"

Sebastian

Respektfuld samarbejde, hurtig behandling, og forstående medarbejdere

Arezoo

Det jeg efterspurgte udfra arbejdstid (daghold), samt det der var fagligt relevant blev udfyldt til punkt og prikke. Hurtig og effektiv kommunikation.

Mikkel

Lars fra JobTeam er yderst kompetent dygtig service hjælpsom

Ivan

Effektiv og hurtig, havde i hvert fald ikke forventet at stå med en så 'sikker' arbejdsplan for min fremtid allerede nu - Hvilket jeg kun er glad for. Kæmpe skulderklap til Robert så vel, imødekommende og hyggelig gut at føre en samtale med.

Lucas

Jeres hjælpe fra dag 1 har betydet alt. I forstod hvad jeg ville have og ramte plet med de steder, i havde sat mig i arbejde. Både dig (red. Sanne) og Robert er alletiders mennesker og dejlige at snakke med. Alt i alt en rigtig god oplevelse og hvis det skulle ske at jeg ikke får en fast stilling, så vil jeg nyde at fortsætte hos jer.

Steffan

VIkar

Du har da gjort det godt indtil videre fuldt ud tilfreds, det er da hos JobTeam og dig jeg har fået mest hjælp, tak for det.

Helle

"Vi har i nogle år brugt Jobteam til at finde timelønnede medarbejdere til os. Vi oplever et godt samarbejde, hvor der bliver lyttet til de behov vi har mht nye medarbejdere. Når Jobteam har fundet en ny medarbejder til os, følger de op på hvordan det går. Det giver en god dialog, hvor det bliver mere synligt, hvad der giver værdi hos os, og hvad der ikke er så meget brug for. Vi har været glade for samarbejdet og ser frem til flere år sammen med JobTeam."

Thomas Vils Hedegaard

Værkfører - Midtjydsk fornikling

Hej Michael og Ulrik Tak for hurtig og fantastisk service, og de dygtige folk som fortjener stor ros!

Dorthe

Focus Rengøring

Vi har samarbejdet med JobTeam Byg i flere år, og har altid været glade for samarbejdet. Dette fortsætter vi med så længe vi har brug for hjælp til at finde nye medarbejdere. Brian Bundgaard Malernes Aktieselskab Kolding

Brian Bundgaard

Afdelingsleder

Ved HedeDanmark i Esbjerg har vi i flere år samarbejdet med JobTeam Byg, og det har fungeret rigtigt godt. Vi har haft Sara Louise Holk som fast kontaktperson, og hun har altid være behjælpelig med at finde de rigtige medarbejdere. Thomas Frederiksen HedeDanmark A/S Esbjerg

Thomas Frederiksen

Driftsleder

Fra jeg startede gennem JobTeam Byg, har jeg haft det meget bedre end jeg længe har haft det på arbejdsmarkedet, da jeg har haft Sara Holk ved min højre side, hvis jeg havde spørgsmål og tvivl. Da jeg i dag er blevet fastansat hos det firma som jeg var vikar hos, kan jeg godt mærke på det hele at jeg ligesom mangler en som er som Sara ved min side.

Frederik Gertsen

Jeg har generelt haft en god oplevelse med JobTeam Byg. Jeg kom ud i arbejde hurtigt, som endte i en fastansættelse. Har der været nogle problemer er de hurtigt blevet løst, og de har altid været hurtige til at svare på mine forespørgsler.

Svea

Jeg kom ud gennem JobTeam Byg i et Try & Hire forløb, der endte ud i at jeg blev fastansat hos Det firma jeg var ude hos. Min tid hos JobTeam Byg har kørt nemt og ukompliceret, og jeg er rigtig glad for mit job.

Bertram

Vi vil gerne give en kort anbefaling af JobTeam. Deres assistance i vores seneste rekrutteringsproces var enestående. Takket være deres ekspertise og professionalisme præsenterede de os for en kandidat, der ikke blot havde de rette færdigheder, men også passede perfekt ind i vores virksomhedskultur. Vi kan varmt anbefale JobTeam til enhver virksomhed, der leder efter kvalificerede kandidater.”

Glenn

Direkte

Jeg har fået den bedste behandling hos JobTeamMetal, flere ting jeg ikke kunne finde ud af så var hjælpen der med det samme. Jeg er i arbejde og de hjælper med det rigtige job til mig.

Lars Busk

Jeg ha fået et super godt job/vikariat og kan varmt anbefale JobTeameMetal og tak til Daniel i Esbjerg Afd. for at anbefale vikariatet.

Jan

Kandidat Tino udtaler " Jeg har fået fornøjelsen at opstarte mit nye job igennem JobTeam Holstebro. Der er god håndtering fra Michael side lige siden første opringning. Jeg blev udspurgt om mine ønsker og min erfaring, hvortil han overraskende hurtigt fik planlagt en jobsamtale, hvor jeg fik tilbudt jobbet allerede ved 1. samtale. Når jeg ringer, kommer jeg direkte igennem til samme konsulent - Det syntes jeg er rart. Jeg kan anbefale JobTeam til andre som er arbejdssøgende!"

Tino

Jeg blev imponeret over denne hurtige rekrutteringsoplevelse gennem JobTeam. Processen var effektiv, professionel og gennemsigtig. JobTeam leverede højkvalitets kandidater på rekordtid uden at gå på kompromis med grundigheden. En imponerende og problemfri rekrutteringsoplevelse, der anbefales til virksomheder på udkig efter hurtige, men kvalitetsbevidste ansættelser.

Vibeke

Afdelingschef

Syntes bare det var en tryg og rar oplevelse. Jeg er helt tilfreds. Jeg føler mig velinformeret og klar til at gå i gang.

Malou

Kristoffer og JobTeam hjalp mig med at finde et job hos et firma, jeg er glad for inden for meget kort tid. Det eneste jeg skulle gøre var at sende mit CV til Kristoffer og møde op til samtalen han havde planlagt for mig. Der gik en uges tid, så var jeg arbejde. Kan varmt anbefale Kristoffer og hans team.

Asbjørn

Vikar

Min oplevelse med rekrutteringsprocessen var meget professionelt, der blev fuldt op på tingene og jeg følte jeg var i gode hænder hele vejen. Jeg så en stilling, der matchede mine kvalifikationer. Jeg sendte en mail til Kristoffer og der gik ikke mange minutter før han kontaktede mig. Indenfor et par timer var Kristoffer klar med en jobsamtale til mig. Jeg anbefaler at du søger ved JobTeam – Ved Kristoffer, hvis du er faglært i Jern og metalindustrien.

Theo

Ring Skriv email