9500B

JobTeamByg

Adresse

H.I. Biesgade 7, 1. TH
Hobro, 9500

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

RANDERS - SØGER DU UDFORDRINGER I BYGGEBRANCHEN !!


Vi søger for kunde dygtige fagfolk indenfor brolæggere, anlægsgartnere, rørlæggere og anlægsstruktører. Vores kunde har meget travlt i og omkring Randers med opgaver indenfor brolægger, kloak og anlægsgartner opgaver og skal bruge folk for at løse større og mindre projekter i området.

Oprettet: 23. november


Murer søges til Randersegnen!!


For kunde søges en murer til forefaldende murerarbejde herunder service, spjæld og mindre projekter. Til en mindre lokal murerforretning hvor alle bliver hørt søges en alsidig selvstændig murer til forskellige opgaver.

Oprettet: 20. november


2 tømrer til Randers og Aarhus!!


For kunde søges 1-2 tømrer til facade og tagarbejde. Er du nyuddannet eller har du lidt mere erfaring så har vi muligheden for dig. Vi er en virksomhed i rivende udvikling og søger et par dygtige tømrere.

Oprettet: 18. november


VVS montør til Randers området


En god samarbejdspartner har heldigvis rigtig travlt, så derfor søger vi for kunden en vvs montør til spjæld og service i Randers og opland. Du får en selvstændig hverdag med forskellige opgaver hos lokale virksomheder samt i private hjem. Mindre projektarbejder kan også påregnes.

Oprettet: 16. november


ELEKTRIKER til Randers søges


For større velrenommeret firma i Randers søges en erfaren elektriker til renoveringsopgaver og spjæld. Der er tale om en fast stilling.

Oprettet: 12. november


Dygtig skalmurer og flisemurer til Hobro


For kunde søges en skalmurer og en flisemurer til mindre virksomhed i Hobro. Du bliver en del af en lille enhed hvor alle er en del af virksomheden drift og succes. Der er primært tale om nybyggeri men andre opgaver skal påregnes.

Oprettet: 10. november


VVS energimontør til Himmerland


Er du uddannet vvs energimontør og har lyst til at være en del af en mindre "tæt" virksomhed så har du muligheden her. Du kommer til at arbejde selvstændigt i området og selvfølgelig i samarbejde og med sparring til "chefen" Der er tale om service og energioptimeringer i området.

Oprettet: 05. november


Specialiseret i byggebranchen

Vi er faglærte og kender branchen - Vi forstår både dit og virksomhedernes behov.
 

Vi er medlemmer af Dansk Byggeri

JobTeam sikrer gode forhold og et godt arbejdsmiljø for vores ansatte.

 

Få job i dit lokalområde

Med afdelinger over hele landet kan vi finde din næste arbejdsplads i dit lokalområde.

Vores personale i Hobro Byg

Mogens Læssø Madsen

Indehaver

Med mange års erfaring som bygningskonstruktør og salgschef indenfor byggeindustrien, kan Mogens hjælpe lokale virksomheder med at finde kvalificeret arbejdskraft.