9500B

JobTeamByg

Adresse

H.I. Biesgade 7, 1. TH
Hobro, 9500

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Håndmand søges til Aarhus hurtigst muligt !!


For kunde søges håndmand med erfaring til forefaldende arbejde på byggeplads i Aarhus. Vi forventer at du har byggepladserfaring som håndmand og evt. har kurser og certifikater til Manitou og stillads.

Oprettet: 24. februar


Anlægsstruktør eller tilsvarende til Randers


Er du anlægsprofil med god erfaring og lyst til nye udfordringer så er det her måske noget for dig. Der er tale om bl.a. kloakrørarbejde samt diverse belægningsarbejder på projekter i Randers og opland. Kunden er en større anlægsvirksomhed i Randersområdet med mange forskellige typer opgaver.

Oprettet: 23. februar


Flisemurer søges til Randers !!


Kan du lægge fliser så "den sidder i skabet" For kunde i Randers søges kvalitetsbevidst flisemurer til opstart snarest muligt. Der er tale projektarbejde med mulighed for fastansættelse. Du bliver en del af en mellemstor murerforretning i Randersområdet.

Oprettet: 22. februar


2-3 TØMRERE til Aalborg


For kunde søges 2-3 tømrere tll større projektarbejde herunder facadearbejde og opsætning af gips. Der er tale om renovering og nybyggeri herunder montage af vindspærreplader, opsætning af facader, indvendig gipsarbejde, samt udvendige døre og vinduer m.v.

Oprettet: 19. februar


MURER TIL MULTIBLOKKE i EBELTOFT !!


For kunde søges 2-5 murer eller selvlærte "murer" til opmuring af indvendige gasbeton/multiblokke i nybyggeri/renoveringsopgave i Ebeltoft. Er i nogle gutter der kan sætte fart i et byggeri og "få noget fra hånden.." - så mangler vi jer.

Oprettet: 17. februar


MASKINFØRER MED SIKKER HÅND TIL RANDERS!!


Vi søger for en veletableret kunde i Randers en erfaren maskinfører til gravemaskiner fra ca. 5-30 ton. Der er tale om en stilling med henblik på fastansættelse for den rette person. Du får varierende opgaver fra de største opgaver i området til mindre projektopgaver. Erfaring med gps en fordel.

Oprettet: 16. februar


RANDERS !! VVS montør søges


En god samarbejdspartner har heldigvis rigtig travlt, så derfor søger vi for kunden flere vvs uddannede medarbejdere til spjæld, service og mindre projektopgaver i Randers og opland. Du får en selvstændig hverdag med forskellige opgaver hos lokale kunder.

Oprettet: 15. februar


Dygtig skalmurer og flisemurer til Hobro


For kunde søges en skalmurer og en flisemurer til mindre virksomhed i Hobro. Du bliver en del af en lille enhed hvor alle er en del af virksomheden drift og succes. Der er primært tale om nybyggeri men andre opgaver skal påregnes.

Oprettet: 12. februar


Tømrer til Aalborg


For kunde i Aalborg søges tømrer til vinduesudskiftning samt andre projektopgaver. Der er tale om længerevarende projektarbejde med vinduesudskiftning samt indvendig og udvendigt apteringsarbejde herunder: Vinduesmontage Facadearbejde Gulvarbejde Indvendige døre og lister gipsarbejde

Oprettet: 09. februar


RANDERS - ELEKTRIKER SØGES TIL NYBYGGERI OG SPJÆLD


For kunde i Randers søges elektriker til licitationsopgaver og spjæld. Der er tale om en fast stilling med firmabil. Kunden er en veletableret installatør i Randers området og som servicere mange forskellige typer kunder.

Oprettet: 08. februar


Specialiseret i byggebranchen

Vi er faglærte og kender branchen - Vi forstår både dit og virksomhedernes behov.
 

Vi er medlemmer af Dansk Byggeri

JobTeam sikrer gode forhold og et godt arbejdsmiljø for vores ansatte.

 

Få job i dit lokalområde

Med afdelinger over hele landet kan vi finde din næste arbejdsplads i dit lokalområde.

Vores personale i Hobro Byg

Mogens Læssø Madsen

Indehaver

Med mange års erfaring som bygningskonstruktør og salgschef indenfor byggeindustrien, kan Mogens hjælpe lokale virksomheder med at finde kvalificeret arbejdskraft.