Kokkevikar


Jobbeskrivelse

Det daglige arbejde består i at udvælge og klargøre alle typer råvarer, samt tilberede og arrangere retter.

 

Arbejdsopgaver

 Arbejdsopgaverne er varieret og kan eksempel være kød, fisk og grøntsager der skal renses, udskæres og tilberedes (stege, grille, koge, bage), samt saucer, supper salater mv. der skal laves. Arbejdstiden vil være på hverdagen i tidsrummet 06.00 – 16.00.

Faglige Kvalifikationer

  • Du skal helst være uddannet kok, gastronom eller lignende. Har du flere års erfaring med cateringarbejde, kan du ligeledes komme i betragtning.

Personlige Kvalifikationer

  • Du er møde stabil og imødekommende.
  • Du kan både arbejde selvstændig og i tæt samarbejde med andre.
  • Du er kvalitetsbevidst og serviceminded.
  • Du arbejder under ansvar og er åben for nye ideer.
  • Du er fleksibel og sætter dig hurtigt ind i nye rutiner.

Ansøgning.

Er du interesseret så kontakt Tine G. Østergaard på 86124585 (tast 1) for yderligere kontakt, eller send dit CV gerne med ansøgning på mail tgr@jobteam.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Se jobs i området
Stillingsnummer:

LyoCD

Fagområde:

Ufaglært

Jobtype:

Vikariat

Område:

Kok

By:

8381

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning snarest muligt

Afdeling:

8260U

Kontakt info:

Kontakt Person:

Tine G. Østergaard

Telefon Nummer:
86124585 (tast 1)