Kan du sælge og tage ansvaret for vores industri og lager afd I Arhus


Jobbeskrivelse

JobTeam Aarhus søger en opsøgende sælger, der også kan lede samt drive vores afdeling for ufaglærte til industri, produktion og lager.

JobTeam er en gennemsolid danskejet virksomhed med rødder i Vestjylland. For at videreudvikle og øge salget i Aarhus søger vi derfor en engageret og dygtig B2B sælger, i fabrik og lager afd. 

Du vil have interaktion med kunder, indenfor lager, industri og produktion samt med kadndidater til job indenfor dette segment. Du vil arbejde selvstændigt og få ansvaret for at drive det ufaglærte fagområde. Det vil være fordel, hvis du har kendskab eller erfaring med dette segment.

Arbejdsopgaver

For at opnå succes skal du være selvmotiverende og se store fordele i et selvstændigt samt ansvarsfuldt job. Du skal selv udbygge og vedligeholde din kundekreds og skabe langvarige relationer. Du vil selv stå for hele salgsprocessen fra mødebooking til det endelige salg og efterfølgende kundepleje, det vil derfor være gode muligheder for at få en ejerskabsfornemmelse og lægge sig selv i hele processen. En stor del vil være kanvas salg, så det er vigtigt, at du ikke lader dig slå ud af et nej. Derudover ser vi gerne professionel erfaring med såvel sociale medier som social selling. 

Faglige Kvalifikationer

Den ideelle kandidat har nogle års erfaring med salg af vikar- eller rekrutteringsydelser, du viser flotte resultater og det går dig ikke på at blive afvist. Du har tidligere arbejdet med sociale medier og er på ingen måde skræmt af digitaliseringen. Du er sælger med stor S, og ser kun fordele i at have salgsmål. Du har tidligere også arbejdet inden for fagområdet fabrik / lager, og har opnået en god viden og forståelse for feltet. Desuden bor du i eller i nærheden af Aarhus og har godt kendskab til virksomhederne i området indenfor branchen. 

Særlige Forhold

JobTeam er et vikar- og rekrutteringsbureau med mere end 20 år på bagen, og har 5 egne afdelinger og 15 franchiseafdelinger. Vi arbejder indenfor fagområderne kontor, IT, spedition, fabrik og lager, faglært metal og byggeri.  

Mener du at du er den rette til jobbet? Send din ansøgning og CV til afdelingsleder Jan Thomsen jat@jobteam.dk, - Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Se jobs i området
Stillingsnummer:

JAT81

Fagområde:

Kontor

Jobtype:

Fast Job

Område:

Kontor

By:

Aarhus

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Afdeling:

8260K

Kontakt info:

Kontakt Person:

Jan Thomsen

Telefon Nummer:
40109311