Projektleder til drift og vedligehold søges for TA Logistics


Jobbeskrivelse

Som projektleder får du et selvstændigt ansvar for at planlægge og drive forebyggende vedligehold på vores ejendomme i Danmark, Tyskland, Finland og Sverige. Det indebærer både udendørs og indendørs arealer, hvor fokus både vil være på vedligehold og fornyelse.

 

Her vil du som projektleder have ansvar for den løbende vedligeholdelse af bygningerne og være bindeleddet mellem servicekravene, interne medarbejdere og leverandører.

 

Du vil komme til at fokusere på bæredygtige løsninger, da vi arbejder efter vores Green House Vision, som har fokus på at bygge og vedligeholde så bæredygtig som muligt. Du vil få fast arbejdsplads i Vitten nord for Hinnerup, men skal forvente op til 40 rejsedage om året.

 

Din rolle

  • Planlægge og drive forebyggende drift- og vedligeholdelsesaktiviteter, herunder tag, facader belægning, porte, ramper mm.
  • Varetage gennemførelsen af vedligeholdelsen, og styrer dem i mål gennem god planlægning og kommunikation med vores egne håndværkere, underentreprenører og leverandører.
  • Sikre løbende optimering af udgifterne til drift og vedligehold.

 

Vi forestiller os:

Du har en byggeteknisk baggrund, som faglært håndværker og/eller bygningskonstruktør. Du har lyst til at arbejde med drift og vedligehold. Gerne med minimum 3 – 5 års erfaring fra lignende stilling inden for drift og vedligehold. Det er en fordel at du kan kommunikere på engelsk eller tysk (skrift og tale)

 

Vi forventer at du har en analytisk tilgang, er grundig og er handlekraftig. Du er åben og medvirker til et godt arbejdsmiljø, samt bidrager positivt til organisation med din viden og ser muligheder fremfor begrænsninger.

 

Vi tilbyder:

En selvstændig rolle med et nordisk ansvarsområde, hvor vi kan tilbyde mulighed for videreudvikling og større ansvar. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på et job, hvor du vil få indsigt og ansvar i en international koncern. Du vil få en bred kontaktflade på alle niveauer.

 

Du får et job med masser af afveksling og udfordringer, og der er sjældent to dage, der er ens. Du bliver omfattet af deres sundhedsordning og ulykkesforsikring.

 

 

Om TA Logistics:
TA Logistics er en ejendomsinvesteringsvirksomhed, hvis ambition er at blive Nordeuropas bedste logistikinvestor. Med en ejendomsdrift på mere end 650.000 m2 lager – og administrationsbygninger, har vi en selvstændig bygningsafdeling, BYG, som bygger, vedligeholder og drifter alle vores bygninger. Du bliver en del af et team på 10 medarbejdere med både projektledere og driftsmedarbejdere. Du får direkte reference til Bygningschefen.

 

Lyder stillingen som noget for dig?

Så send en ansøgning, samt CV til jog@jobteam.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Jens Otto Grabau på 42493545.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Se jobs i området
Stillingsnummer:

jog0043

Fagområde:

Byg

Jobtype:

Fast Job

Område:

Midtjylland

By:

Hinnerup

Ansøgningsfrist:

Vi holder løbende samtaler, ind til den rette er fundet.

Afdeling:

8230B

Kontakt info:

Kontakt Person:

Jens Otto Grabau

Telefon Nummer:
42493545