Vi søger en serviceleder, med tømrerbaggrund for Færch og Co. Aarhus


Jobbeskrivelse

Færch & Co. er en traditionsrig entreprenørvirksomhed, som udfører alle former for bygge-, service og entrepriseopgaver for privat- og erhvervskunder.

 

Vores historie går helt tilbage til 1892, hvor den unge tømrersvend Ferdinand Færch etablerede tømrervirksomheden Ferdinand Færch i Aalborg og slog sit navn fast i såvel bybilledet som aalborgensernes bevidsthed. Færch og Co. Beskæftiger godt 130 medarbejdere, hvor fundamentet bygger på kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed.

 

Du vil få dine egne byggesager, og serviceopgaver, hvor du vil være tovholder og have din daglige gang på dine projekter. Derudover vil du have løbende samarbejde med resten af afdelingen i Aarhus. Sammen med kompetente kolleger vil du få spændende og udfordrende byggeprojekter, som en af vores serviceleder vil du bidrage til, at vores igangværende succes og vækst bibeholdes.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

  • Byggeledelse, sikre tid, økonomi og kvalitet går hånd i hånd i samarbejde med dine kollegaer.
  • Sikrer at afleveringer, finder rettidigt og mangelfrit sted, samt sikre god dialog med kunden/bygherre.
  • Koordinering af bemanding af egne servicetømrere og -murer.
  • Deltagelse og styring af bygge-, bemanding- og planlægningsmøder.
  • Løbende koordinering med underentreprenører.
  • Styring af tid og kvalitet på byggesager og serviceopgaver i tæt dialog med dine kunder, kollegaer, osv.

 

Vi forestiller os:

Du har en byggeteknisk baggrund, som bygningskonstruktør eller ingeniør, gerne med nogle års erfaring, som bygge-, projekt-, eller serviceleder. Du kommer fra en ligne stilling, som hvor du har varetaget og byggesager af mindre og større karakter. Du arbejder struktureret og har gode kommunikative evner, og kan holde overblikket, i en til tider hektisk hverdag, så kunden føler sig tryg i hele forløbet.

 

Vi forventer at du er grundig og er handlekraftig. Du er åben med gode kommunikative evner og har et godt salgsgen, så du kan opsøge og vedligeholde nye og eksisterende kunder. Du medvirker til et godt arbejdsmiljø, samt bidrager positivt til organisationen med din viden og ser muligheder fremfor begrænsninger.

 

Vi tilbyder:

Du vil få en spændende hverdag, i en virksomhed i vækst, hvor udvikling og traditioner går hånd i hånd med respekt for byggeriet. Et godt kollegaskab, som bygger på den gode dialog og samarbejde, derudover vil du få en stor frihed i jobbet, som kræver du kan strukturer din egen hverdag, derudover tilbydes der en attraktiv lønpakke hvor, vi aflønner efter kvalifikationer.

 

Ansøgning og cv:

Ansøgning og cv sendes til Salgs– og rekrutteringskonsulent Jens Otto Grabau på: jog@jobteam.dk

Har du spørgsmål vedr. stillingen kan Jens Otto kontaktes på tlf.: 42493545

Vi holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.

 

Vi glæder os til at hører fra dig

Se jobs i området
Stillingsnummer:

jog0033

Fagområde:

Byg

Jobtype:

Fast Job

Område:

Midtjylland

By:

Aarhus

Ansøgningsfrist:

Vi holder løbende samtaler, ind til den rette er fundet.

Afdeling:

8230B

Kontakt info:

Kontakt Person:

Jens Otto Grabau

Telefon Nummer:
42493545