Faurlund Anlægsgartner søger en anlægsgartner til arbejde i Aarhus omegn.


Jobbeskrivelse

Faurlund Anlægsgartner ApS har travlt og søger en anlægsgartner med erfaring i at arbejde med jord, planter, natur sten, havearbejde og belægning.

 

Faurlund tilbyder:

En høj grad af frihed, i et sundt og professionelt arbejdsmiljø, med gode kolleger som gerne hjælper hinanden og deler ud af deres erfaringer.

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Du vil også få tildelt firmabil.
  • Et alsidigt job, med henblik på fastansættelse.

 

Lidt om dig.

Du skal have kørekort, være praktisk anlagt og rutineret i at køre diverse maskiner. Det er en fordel – men ikke et krav – at du er uddannet anlægsgartner. Du kan også have en baggrund som brolægger, håndværker eller landmand.

Faurlund løser alt fra almindeligt havearbejde til store anlægsopgaver, for både private og erhvervskunder. Der vil være skiftende arbejdspladser, primært i Aarhus området.

Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt, kan læse og forstå anlægstegninger og kan tage ansvar for arbejdsopgaverne og projekternes udførelse.

Du skal kunne samarbejde med gode kolleger, samt håndværkere og entreprenører der færdes på byggepladsen.

 

Om Faurlund Anlægsgartner ApS

Faurlund er en veletableret virksomhed og beskæftiger i dag 4 medarbejdere. Som lægger stor vægt på faglig stolthed og kvalitet i det arbejde vi udfører og går aldrig på kompromis med det gode håndværk. Så hvis du sætter en ære i at aflevere et veludført arbejde og sikre tilfredse kunder, hører vi gerne fra dig.

 

Ansøgning.  

Send ansøgning og CV til Emil Kviesgaard, har du spørgsmål vedr. stilling kan du også kontakte Emil Kviesgaard på 29113545. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgninger behandles løbende.

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Se jobs i området
Stillingsnummer:

ekv0027

Fagområde:

Byg

Jobtype:

Fast Job

Område:

Midtjylland

By:

Aarhus

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt, vi holder løbende samtaler.

Afdeling:

8230B

Kontakt info:

Kontakt Person:

Emil Kviesgaard

Telefon Nummer:
+4529113545