Arensbach Entreprise A/S søger en projektleder.


Jobbeskrivelse

Arensbach Entreprise A/S kerneområde er entreprise-arbejde med speciale inden for renovering og ombygning af eksisterende bygninger.
Du vil blive ansvarlig for dine egne byggesager som primært vil blive udført i hoved– og totalentrepriser i Aarhusområdet, hvor du varetager entreprisestyring af egenproduktion, samt underentreprenører.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

At styre dine byggesager i mål, fra første møde med kunden til aflevering. Dermed vil du i samarbejde med resten af holdet, varetage kundebesøg, udbuds– og tilbudsprocessen, og stå for indkøb og kontraktforhandling med leverandører og underentreprenører. Planlæg-ning og koordinering af egne håndværkere og underen-treprenører vil ligeledes være en stor del af din dagligdag hos Arensbach Entreprise.


Vi forestiller os:

Du har en byggeteknisk baggrund som tømrer, og er uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør. Vi forventer du har mindst 3 års erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor du har varetaget byggesager i hovedentrepriser.
Du arbejder struktureret og har gode kommunikative evner, og kan holde overblikket, i en til tider hektisk hverdag.
Du brænder for det gode håndværk og at levere den gode service til vores kunder, derudover forventes det, at du passer godt ind i en organisation med en flad ledelsesstruktur, hvor vi taler i øjenhøjde.


Om Arensbach Entreprise A/S Arensbach Entreprise værdier bygger ordentlighed, overholdte aftaler og omhyggeligt håndværk, dette er vores tre simple leveregler.
Vores virkefelt er entreprise-, murer- og tømrerarbejde, som primært udføres for private kunder, vi er særligt gode inde for renovering, ombygning og tilbygninger.
Arensbach Entreprise drives af tømrermester og byg-ningskonstruktør Ask Arensbach og er en veletableret entreprenørvirksomhed med base i Århus.
Vi tilbyder: Du vil få en spændende hverdag, i en virksomhed i vækst, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
Et godt kollegaskab, som bygger på den gode dialog og samarbejde, derudover vil få en stor frihed i jobbet, som kræver du kan strukturer din egen hverdag.
Du komme til at sidde i moderne kontorfaciliteter, have din egen firmabil. Du vil blive tilbudt en gage som mod-svarer dine kvalifikationer og dit ansvar.
 

Ansøgning og cv:

Ansøgning og cv sendes til salgs– og rekrutteringskon-sulent Jens Otto Grabau på: jog@jobteam.dk
Har du spørgsmål vedr. stillingen kan Jens Otto kontak-tes på tlf.: 42 49 35 45 Eller direktør Ask Arensbach på 25 77 08 00
Jens Otto Grabau holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse er efter aftale.

Se jobs i området
Stillingsnummer:

Projektlederarensbak

Fagområde:

Byg

Jobtype:

Fast Job

Område:

Midtjylland

By:

Aarhus

Ansøgningsfrist:

vi holder løbende samtaler.

Afdeling:

8230B

Kontakt info:

Kontakt Person:

Jens Otto Grabau

Telefon Nummer:
42493545