8230B

JobTeamByg

Aarhus Syd

Adresse

Søren Frichs Vej 38K, 1 Sal, Kontor 14
Aarhus, 8230

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Betoner søges til efterfundering


Er du stolt af dit håndværk og sætter en ære i at overholde aftaler og samtidig har en naturlig tilgang til at samarbejde, vis ja, har vi 1 ledige stilling, og armering der kun venter på at blive brugt.

Oprettet: 22. oktober


Tilbudsberegner søges til Hammelsvang Erhvervsgulve i Hasselager


Hammelsvang Erhvervsgulve har leveret gulve til Danmarks største detailkæder, til projektboliger, til det offentlige og til private virksomheder i over 50 år. Det gør de stadig, fordi kunderne føler sig trygge gennem hele processen.

Oprettet: 21. oktober


Tømrere søges til indv. aptering på Aarhus Ø


Er du tømrer, eller måske er i et makker par, så grib muligheden for at søge dette job. Jobbet er med henblik på fastansættelse.  Arbejdet vil forgå op Aarhus Ø og det vil primært være indv. aptering. Opstart hurtigst muligt!

Oprettet: 20. oktober


maskinførere søges til 15-25tons gravere til Aarhus.


Til vores samarbejdspartner med afdelinger i det meste af landet, søges 2 erfarne maskinførere til fastansættelse (efter 3 mdr. prøveperiode)

Oprettet: 19. oktober


Har du styr på dit aftræk og kan du sætte kantsten i højt tempo


For vores samarbejdspartner ved Skanderborg, Søges en brolægger/entreprenør med erfaring med fortov og kantstenssætning. Der er tale om fastansættelse efter 3 mdr. prøveperiode.

Oprettet: 18. oktober


Tilbudsberegner søges til P. Olesens hovedkontor i Hovedgård


Synes du også at vækst og travlhed er sjovere end det modsatte, og trives du i et højt tempo med masser at lave, så skal vi bruge dig til at hjælpe os med tilbudsgivning indenfor miljøsanering og nedbrydning på P. Olesens hovedkontor i Hovedgård!

Oprettet: 14. oktober


Jord- og Kloakarbejder søges i Skanderborg og Aarhus


dagligdagen er I med til at planlægge og løse opgaverne, hvorfor det kræver erfaring med kloakarbejde, derfor forventes det som rørlægger, at du har gennemført kloaktrin 1 og 2.

Oprettet: 12. oktober


Entrepriseleder med erfaring inden for nedbrydning søges til P-Olesens afdeling på Sjælland


Har du entrepriseleder erfaring og trives med et afvekslende job i et højt tempo? Så kom med på holdet. Vi søger til P-Olesens entre-priseafdeling på Sjælland en ansvarsfuld og loyal entrepriseleder til opgaver indenfor nedbrydning og miljøsanering – gerne til snarlig tiltrædelse.

Oprettet: 08. oktober


Firmabil søger en dygtig service tømrer til Aarhus


Til mellemstor tømrerfirma i Brabrand, med STOR fokus på arbejdsmiljø, søger vi en tømrer til service og renoveringsprojekter. - stillingerne er med henblik på fastansættelse -

Oprettet: 07. oktober


Vi søger entrepriseleder med tømrerbaggrund for RTS


Risskov Tømrer- & Snedkerforretning blev grundlagt af Svend Aage Christensen, der etablerede sig som selvstændig tømrermester i Århus i 1943. Du vil få dine egne projekter, hvor du vil være tovholder og have din daglige gang på dine projekter.

Oprettet: 05. oktober


Arbejdsmænd og pladsfolk, søges løbende til det midtjyske


Vi søger løbende Pladsmænd og arbejdsmænd med erfaring i bygge og anlægsbranchen. Dine arbejdsopgaver kan være lige fra belægningsarbejde til forfalden byggepladsarbejde, så som af servicere tømreren med div. materialer, eller lettere montagearbejde.

Oprettet: 13. september


Tømrersvende søges til akkord-projekt i Aarhus.


Der tale om en projektansættelse til start, men med mulighed for fastansættelse i virksomheden. Selve projektet er et større og længerevarende nybyggeri med 228 ungdomsboliger og 120 kollegieboliger i den centrale del af Århus.

Oprettet: 13. september


Elektriker søges til udfordrende og alsidige serviceopgaver i Skanderborg og Aarhus


Har du mod på et selvstændigt og udfordrende job, hvor frihed under ansvar vægtes højt samt samarbejde mellem forskellige fagområder er en naturlig del af din hverdag, så er jobbet som service elektriker hos vores samarbejdspartner lige noget for dig!

Oprettet: 13. september


Er du kloakrørlægger, og har du styr på dine promiller, er det dig vi mangler.


dagligdagen er I med til at planlægge og løse opgaverne, hvorfor det kræver erfaring med kloakarbejde, derfor forventes det som rørlægger, at du har gennemført kloaktrin 1 og 2.

Oprettet: 13. september


Har du styr på dit aftræk og er du en ørn til at sætte højder af.


For vores samarbejdspartner ved Skanderborg, Søges en brolægger/entreprenør med erfaring med fortov og kantstenssætning. Der er tale om fastansættelse efter 3 mdr. prøveperiode.

Oprettet: 13. september


Er du Spjældmurer og er du god til flisearbejde, er det dig vi mangler!


Velrenommeret firma med år på bagen. Firmaet ligger i Aarhus. Det er med henblik på fastansættelse i firmaet efter endt prøveperiode.

Oprettet: 13. september


Alsidig murer søges til Aarhus


Velrenommeret firma med år på bagen. Firmaet ligger i Aarhus. Deres arbejde laves af mennesker til mennesker. De forstår vigtigheden i, at både medarbejdere og kunder bliver set, hørt og harmonerer med hinanden – og på den måde skaber de det bedste arbejdsmiljø og slutresultat.

Oprettet: 13. september


håndmand der har en bred vifte af erfaring søges.


Vi står og søger for én af vores samarbejdspartnere, stillingen er med henblik på fastansættelse. En håndmand der har en bred vifte af erfaring indenfor entreprenørfaget. Kan du genkende dig selv i dette er det dig vi står og søger

Oprettet: 13. september


VVS-servicemontør søges til Aarhus området


🔧VVS-montør søges til Aarhus🔧 👨‍🔧Uddannet med erfaring indenfor service/spjæld og energi👨‍🔧

Oprettet: 13. september


Specialiseret i byggebranchen

Vi er faglærte og kender branchen - Vi forstår både dit og virksomhedernes behov.
 

Vi er medlemmer af Dansk Byggeri

JobTeam sikrer gode forhold og et godt arbejdsmiljø for vores ansatte.

 

Få job i dit lokalområde

Med afdelinger over hele landet kan vi finde din næste arbejdsplads i dit lokalområde.

Vores personale i Aarhus Byg

Emil Kviesgaard

Indehaver

Som uddannet tømrer og bygningskonstruktør har Emil arbejdet som enterpriseleder og beskæftiger i dag de århusianske byggefirmaer med kvalificeret arbejdskraft.

Rene Lundgaard Andersen

Afdelingsleder

Har arbejdet 10 år som ejendomsmægler i Viborg og er efterfølgende blevet uddannet tømrer og har arbejdet i byggebranchen.

Jess Søndergaard Møller

Salgs- og Rekrutteringskonsulent

Jess har tidligere arbejdet som salgs- og udlejningskonsulent indenfor entreprenørmaskiner i 5 år og han har en baggrund som grå anlægsgartner med 4 års erfaring fra denne branche.

Jens Otto Grabau

Salgs- og Rekrutteringskonsulent

Jens Otto har en baggrund som civilingeniør og har knap 30 års erfaring som entreprenør. Jens Otto har desuden undervist bygningskonstruktører i 13 år. I dag sidder Jens Otto med rekruttering af byggeledere, projektledere samt rådgivere.