To friske formbyggere søges for virksomhed i Herning


Jobbeskrivelse

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed i udvikling? Og har du evt. lidt murer-/betonerfaring? Så kunne det være DIG vores samarbejdspartner søger! 

 

Virksomheden har gode og ordnede personaleforhold. De går meget op i det gode kollegaskab og gør meget for at skabe trivsel. Bl.a. har de diverse personalearrangementer med musik, sport og fællesskab. De arbejder med produktion af betonelementer og -facader. 

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil være indenfor opmåling og tegningsforståelse. Tegningerne skal spejlvendes i hovedet, så det kræver at man er lidt skarp. Din opgave bliver udformning af forme til elementerne. Da virksomheden arbjder indenfor betonbranchen, er erfaring indenfor området et stort plus! 

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag 07.00 - 15.45 og fredag 07.00 - 12.00.

Faglige Kvalifikationer

Da der kan være flere indgangsvinkler til jobbet, er din uddanelsesmæssige baggrund underordnet. Det er dog et stort plus, hvis du har erfaring med beton eller formbygning! Derudover forventes det at du:

  • er mødestabil!
  • har gå-på-mod og er åben for at lære nyt.
  • kan se dig selv i en fast stilling.
  • er struktureret og pligtopfyldene.
  • har kørekort B. 

Løn aftales efter kvalifikationer!

Ansøgningsfrist

Da virksomheden ønsker stillingerne besat hurtigst muligt, vil samtaler blive afholdt løbende. Send os din ansøgning på mail hra@jobteam.dk mrk. "formbygger_dag". Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 91 89 60 89 alle hverdage mellem 08.00 - 16.00.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Se jobs i området
Stillingsnummer:

formbygger_dag

Fagområde:

Industri og lager

Jobtype:

Try and Hire

Område:

Herning

By:

Herning

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Afdeling:

7400U

Kontakt info:

Telefon Nummer:
91896089