Elektriker med alsidige kompetencer søges i Herning-området


Jobbeskrivelse

Ønsker du et arbejde, hvor ikke to dage er ens? Og kunne du tænke dig et job, hvor dine faglige kompetencer kommer i spil i samarbejde med andre fagområder? Det er lige netop, hvad du får ved vores samarbejdspartner, som søger en dygtig serviceelektriker til deres hold i Herning! 

 

Om firmaet:

Du vil blive en del af et firma, som vægter deres håndværksmæssige kvalitet rigtig højt. Det er derfor vigtigt, man er indstillet på at yde god service hver gang. Virksomheden servicerer både private- erhvervs- og industrikunder, så du vil blive en del af en alsidig virksomhed, hvor kreativiteten ofte kommer i spil.

Arbejdsopgaver

Du vil blive ansat til at bestride diverse spjæld- og projektopgaver ved et bredt kundesegment. En stor del af din hverdag vil være håndtering af opgaver indenfor service, nybyg og renovering. Der indgår både selvstændigt såvel som teamarbejde. 

Faglige Kvalifikationer

Da det er en alsidig stilling, er det vigtigt, du er en allround elektriker med både know-how og gerne nogle års erfaring med forskellige dele af jobbet. Derudover lægges der vægt på, at du:

  • er kreativ og nytænkende.
  • er stabil og loyal med god kundeforståelse.
  • kan håndtere en uforudsigelig hverdag.
  • bidrager positivt til det sociale liv på arbejdspladsen.
  • har kørekort B.

 

Vi kan tilbyde:

  • målrettet introduktion til arbejdsopgaver og -procedurer.
  • inspirerende arbejdsmiljø.
  • dynamisk arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.

Løn aftales efter kvalifikationer.

Ansøgning

Da virksomheden ønsker stillingen besat hurtigst muligt, vil samtaler blive afholdt løbende. Send os din ansøgning til mail sgr@jobteam.dk mrk. "elek_HE". Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 93 63 47 22 alle hverdage mellem 08.00 - 16.00.

Se jobs i området
Stillingsnummer:

elek_HE

Fagområde:

Byg

Jobtype:

Try and Hire

Område:

Midtjylland

By:

Herning

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Afdeling:

7400B

Kontakt info:

Telefon Nummer:
93634722