7400B

JobTeamByg

Adresse

Plantanvej 8-10
Herning, 7400

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Elektriker søges i Herning-området


Er du interesseret i at blive en del af en virksomhed, hvor dine faglige kompetencer kommer i spil? Så er denne stilling som elektriker ved vores samarbejdspartner måske noget for dig! Kontakt os på tlf. 93 63 47 22 eller mail sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 16. august


Tømrer søges for virksomhed i Herning


Har du hænderne ordentligt skruet på, og er du faglært tømrer? Så er det DIG, vi leder efter for vores samarbejdspartner i Herning! Ring til os på tlf. 93 63 25 10 eller send din ansøgning på mail sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 16. august


Anerkendt entreprenørfirma søger murer i Herning-området


Vores samarbejdspartner i Herning søger en murer! Det er en vellidt og ansvarlig virksomhed - skal du være en del af deres hold? Læs med her eller giv os et kald på 93 63 25 10. Send din ansøgning på mail sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 16. august


Arbejdsfolk søges til stort entreprenørfirma i Herning


Kunne du godt tænke dig at arbejde i et spændende entreprenørfirma? Trives du med frihed under ansvar? Send os ansøgning med det samme roj@jobteam.dk eller ring til os på 93 63 47 22!

Oprettet: 16. august


Epoxymedarbejder søges til virksomhed i Videbæk


Vores samarbejdspartner søger lige nu et par epoxymedarbejdere til deres virksomhed i Videbæk. Lyder det som dig? Læs mere her eller giv os et kald på 93 63 25 10. Send din ansøgning på mail sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 11. august


VVS-montør søges for lille virksomhed i Herning


Erfaren VVS-montør søges for vores samarbejdspartner i Herning. Så har du lyst til at blive en del af et lille firma med dygtige medarbejdere, skal du læse med her!

Oprettet: 10. august


Grøn anlægsgartner søges for vores samarbejdspartner i Herning-området


Vores samarbejdspartner i Herning-området søger en grøn anlægsgartner til deres hold af dygtige medarbejdere. Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i udvikling, så læs mere her!

Oprettet: 10. august


Arbejdsmand til alt-mulig-stilling søges for virksomhed i Herning


Har du en håndværksmæssig baggrund eller solid erfaring fra branchen? Så er det måske dig vi søger for vores samarbejdspartner i Herning! Ring til os på tlf. 93 63 25 10 eller send din ansøgning på mail sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 10. august


Vi søger folk i byggebranchen til vores samarbejdspartnere i Herning-området!


Vi søger folk indenfor byggebranchen til vores samarbejdspartnere i Herning og omegn. Har du lyst til at vide mere, så læs med her! Kontakt os på tlf. 93 63 47 22 eller mail sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 10. august


Murer søges til virksomhed i nær Herning


Vores samarbejdspartner i Videbæk søger et par friske murer til deres virksomhed, som er i rivende udvikling. Er det dig? Læs mere om stillingen her! Kontakt os på tlf. 93 63 47 22 eller mail sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 10. august


Murer søges til spændende virksomhed i Herning-området


Har du en alsidig baggrund indenfor murerfaget, og kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed i Herning-området? Så læs med her! Kontakt os på tlf. 93 63 47 22 eller mail sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 09. august


Professionel maler til virksomhed i Herning-området


Er du uddannet maler, og kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed med kompetente kolleger og spændende opgaver? Så læs mere her! kontakt os på tlf. 93 63 47 22 eller mail sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 09. august


Både grå og grønne anlægsgartnere søges for virksomhed i Herning omegn


Er du faglært eller tillært anlægsgartner? Så søger vores samarbejdspartner lige nu både grå og grønne folk! Ring til os på tlf. 93 63 25 10 eller send din mail til sgr@jobteam.dk.

Oprettet: 09. august


Salgs- og Rekrutteringskonsulent til Herning


Så er muligheden her. Vi har et ledigt distrikt på Byg i Herning. Markedet er allerede opdyrket til et attraktivt niveau og rekrutteringen af kandidater er sat i system.

Oprettet: 20. juli


Specialiseret i byggebranchen

Vi er faglærte og kender branchen - Vi forstår både dit og virksomhedernes behov.
 

Vi er medlemmer af Dansk Byggeri

JobTeam sikrer gode forhold og et godt arbejdsmiljø for vores ansatte.

 

Få job i dit lokalområde

Med afdelinger over hele landet kan vi finde din næste arbejdsplads i dit lokalområde.

Vores personale i Herning Byg

Robert Leisgaard Jensen

Afdelingsleder

Robert er uddannet indenfor økonomi og psykologi, og har derudover arbejdet indenfor produktion og logistik.

Sanne Hylleberg Gravesen

Salgs- og rekrutteringskonsulent

HF-student med fokus på innovation. Frivillig formand i den lokale borgerforening og ledelseserfaring. Er ansat ved JobTeam med fokus på administrative opgaver.