CNC-fræsning til Siemens


Jobbeskrivelse

For virksomhed i Billund søger vi en industritekniker eller lignende til betjening af CNC-styret fræser med Siemens-styring

Virksomheden beskæftiger sig primært med produktion og vedligehold af forskellige værktøjer inden for plastindustrien og har derigennem både eget testcenter og arbejder med måletekniker dedikeret inden for plast.

 

Derfor søges der gerne en industritekniker med forstand på plastik dog uden at dette er materialet som du skal arbejde i. Dine opgaver vil primært være ved en 4-/5-akset fræser med Siemens, hvor du vil have ansvar for betjening og opstilling. Herudover forventes det at hvis der skulle opstå "huller" i produktionen at du har en tilstrækkelig bred nok faglig vifte til at hjælpe til rundt om i værkstedet.

 

Så hvis du kan lidt af hvert dog særligt med fræsning, så har vi jobbet til dig!

Skynd dig at søge inden dine kollegaer kommer først!


Det drejer sig om en fast stilling i en stabil virksomhed, der er sikret arbejde i mange år fremover. Lønnen er efter kvalifikation men det hele foregår efter overenskomst og med pension gennem industriens.

Er du interesseret eller kender du en?

Send din ansøgning med CV til Daniel Fischer Pedersen på dfp@jobteam.dk eller giv et kald på 75452020 (tast 2 for Jobteam Metal) for at høre mere!

 

Glæder mig til at høre fra dig! 

Se jobs i området
Stillingsnummer:

CNC-fraes-Billund

Fagområde:

Metal

Jobtype:

Try and Hire

Område:

7200

By:

Grindsted

Ansøgningsfrist:

Hurtigst Muligt

Afdeling:

7200M

Kontakt info:

Kontakt Person:

Daniel Fischer Pedersen

Telefon Nummer:
75452020