7200M

JobTeam

Metal

Adresse

Heimdalsvej 22a,
Grindsted, 7200

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Industritekniker søges i Grindsted


Vores samarbejdspartner i Grindsted har travlt og søger efter en industritekniker til deres maskinværksted - Der er mulighed for dag, aften, nat og weekends arbejde.

Oprettet: 30. september


Montagemedarbejdere søges til daghold i Grindsted


Kunne du tænke dig at arbejde med montage på værksted/produktionen i Kolding for en af vores gode samarbejdspartnere - Gerne erfaring med lodning og så skal der monteres staldinventar

Oprettet: 30. september


Sort Klejnsmed søges til stilling i Grindsted


For en af vore gode samarbejdspartnere i Grindsted, står vi lige nu og mangler 2 uddannet, Sort-klejnsmed, smed eller lignende til MAG-svejsning Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til MTA@jobteam.dk Eller ring til mig på 91896089

Oprettet: 30. september


Rustfri-klejnsmed til TIG-svejsning søges i Grindsted


JobTeam søger en rustfri-klejnsmed til TIG-svejsning. Der kan blive tale om arbejde med både rør og plade, samt lejlighedsvise montageopgaver.

Oprettet: 30. september


Trailermekaniker søges i Grindsted


Har du erfaring med opbygning og montage indenfor transportindustrien? Så søger vi lige nu en trailermekaniker eller -opbygger. Kontakt os på mail: MTA@jobteam.dk, mærket "Trailermekaniker" Eller på tlf.: 91896089

Oprettet: 30. september


Lastvognsmekaniker med stort kørekort søges i Grindsted


Er du uddannet lastvognsmekaniker? og søger du arbejde eller nye udfordringer så er muligheden her, vi søger nemlig lige nu en lastvognsmekaniker til værksted i Grindsted. Der er tale om diverse vedligeholdelser, reparationer og kørsel til syn.

Oprettet: 30. september


5571 | Servicetekniker, Ansager


For vores kunde med beliggenhed i Ansager søges servicetekniker til reparation og vedligeholdelse af produktionsanlæg.

Oprettet: 29. august


Medlem af Dansk Industri

Vores kandidater skal kun koncentrere sig om at arbejde - så står vi for, at du får de bedst mulige arbejdsforhold og vilkår. 

 

Vi er faglærte!

Hos JobTeam er vores rekrutteringskonsulenter faglærte. Vi forstår både dine arbejdsopgaver, behov og din næste arbejdsplads' ønsker.

 

Lokale afdelinger

Med lokale afdelinger sikrer vi hurtigt og effektivt at vores kandidater får job i deres nærområde.

Vores personale i Grindsted Metal

Hans-Peter Noer

Regionschef

Hans-Peter har mere end 25 års erfaring fra salg og kundeservice, bl.a. som distriktchef hos Aqua d'Or og salgschef og direktør hos Clena High Pressure Systems.

Brian Pedersen

Rekrutteringsleder

Uddannet cand.merc. i styring og ledelse. Tidligere har han oparbejdet erfaring med B2B og rekruttering. Brian har siden 2017 været rekrutteringsleder for JobTeamMetal i Grindsted.

Markus Tambour

Salgs- og rekrutteringskonsulent

Sælger der stræber efter at gå det ekstra skridt, så alle får den bedste oplevelse. Jeg elsker en god dialog og at pleje mine relationer. Jeg brænder for at anvende mine koordinerende og kommunikative kompetencer.