Afdelingsleder eller franchisetager til vikarbureau i Herning


Jobbeskrivelse

Vi leder efter den helt rigtige kandidat til at overtage vores afdeling i Herning. I dag driver Erling Gaasdal afdelingen som franchisetager, og har gjort det siden 2013. Erling ønsker ikke længere at arbejde som selvstændig og søger derfor nye veje. 

 

Derfor søger vi nu den helt rigtige kandidat til at overtage og videreudvikle vores succesfulde afdeling i Herning. Forretningen har en solid omsætning på den gode side af 10 mio. kr. om året og er bygget på loyale kunder.

 

Forretningen er bygget op på Try-and-Hire forløber og fastansættelser, hvilket du naturligvis skal overtage og videreudvikle, men dette betyder også at der er et stort potentiale i vikarydelser. Derfor har vi store forventninger til det midtjyske distrikt og føler os sikre på, at den rigtige kandidat kan vækste forretningen. 

 

Om du vil overtage forretningen som franchisetager eller afdelingsleder er op til dig - det vigtigste for os er at ansætte den bedste profil. Forskellen på jobbet som afdelingsleder og franchisetager kan du læse mere om længere nede.

 

For at få succes i jobbet skal du have et stort lokalt netværk, fødderne solidt plantet i den midtjyske muld og erfaring med rekruttering fra lager og produktion.

Arbejdsopgaver

Udover den daglige drift af afdelingen og ledelse af en rekrutteringsassistent vil dine primære opgaver være:

 • Mødebookning
 • Salgs- og kundemøder
 • Rekruttering, screening og interviews
 • Matching af virksomhedernes behov og kandidaternes kompetencer
 • Udvikling og pleje af kunderelationer

Faglige Kvalifikationer

Hvis du kan sige ja til følgende, er du således godt stillet i forhold til denne stilling.

 • Arbejder struktureret
 • Besidder en god portion købmandskab
 • Erfaring med rekruttering på indenfor det ufaglærte område
 • Har erfaring eller lyst til at arbejde med rekruttering
 • Dansk tale, læsning og skrivning på ekspertniveau

Personlige Kvalifikationer

Grundet vores erfaring med franchisekonceptet har vi et testet og udførligt oplæringsforløb, som giver dig alle nødvendige værktøjer til at videreudvikle vores eksisterende forretning i området.

 

Som person skal du:

 • Besidde et stort drive 
 • Være tillidsvækkende og have evnen til at udvikle relationer
 • Kunne banke døre ind og skabe nysalg

 

Hvis du har erfaring fra produktion eller lager som enten leder eller sælger og har et stort netværk i området har du en fordel.

Start som afdelingsleder eller franchisetager!

Da afdelingen i Herning kører succesfuldt ønsker vi også at finde den helt rigtige kandidat overtage forretningen, det er derfor sekundært for os om du vælger at starte i jobbet som afdelingsleder og funktionær eller som franchisetager og selvstændig.

 

Hvis du synes stillingen lyder interessant opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV med det samme. Beslutningen om at blive afdelingsleder eller franchisetager finder vi ud af i fællesskab.

 

Her er forskellen på at være afdelingsleder og franchisetager

Som afdelingsleder vil du få det fulde ansvar for afdelingen i Herning, herunder den rekrutteringsassistent som bliver ansat i forbindelse med din egen ansættelse. Her er altså tale om et normalt ansættelsesforhold, hvor du bliver ansat hos JobTeam A/S og fungerer som lønmodtager.

 

Som franchisetager kommer du til at fungere som selvstændig, men under JobTeams vinger. Du kender måske franchisekoncepter fra McDonalds, Rema1000 eller Sunset. Du kommer altså til at overtage forretningen, og al ansvar for videreudvikling og vækst ligger hos dig. Det du får ud af det, er naturligvis et stort økonomisk potentiale, hvor kun du sætter rammerne for hvordan forretningen skal fungere.

 

Du kan læse mere om vores franchisekoncept her.

 

Det vigtigste for os, er at vi ansætter den helt rigtige kandidat til jobbet. Om denne kandidat skal fungere som lønmodtager eller franchisetager er helt op til kandidaten selv.

Ansøgning & spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for noget uddybning skal du være velkommen til at kontakte Franchisemedarbejder Theis Kristensen på enten: 54 55 46 26 eller skrive en mail til tkr@jobteam.dk.

 

Ansøgning sendes således også til tkr@jobteam.dk.

 

Du kan høre/læse mere om os her.

Se jobs i området
Stillingsnummer:

UfaglaertHerning

Fagområde:

Ufaglært

Jobtype:

Franchise

Område:

Midtjylland

By:

Herning, Ringkøbing, Skjern

Ansøgningsfrist:

30/11-2020

Afdeling:

6700S

Kontakt info:

Kontakt Person:

Theis Kristensen

Telefon Nummer:
54 55 46 26