6700M

JobTeam

Metal

Adresse

Kongensgade 104,1.
Esbjerg, 6700

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Industritekniker til Okuma multitask maskine


Vores samarbejdspartner i Esbjerg, står og mangler en industritekniker til deres Okuma multitask maskine, stillingen er på daghold, lyst til at vide mere klik ind på jobopslaget

Oprettet: 23. maj


Alsidig klejnsmed søges i Varde


Vi søger for en samarbejdspartner i Varde en klejnsmed

Oprettet: 23. maj


Mekaniker søges til værksted i Andrup


Vores samarbejdspartner i Andrup, står og mangler en mekaniker til deres værksted, så er du stærk i det mekaniske arbejde, så er det her lige noget for dig, så tjek hele jobopslaget ud.

Oprettet: 20. maj


Automekaniker til Bramming


Vores samarbejdspartner i Bramming, står og mangler en kollega til deres autoværksted, så har du lyst til at rode i forskellige typer bilmærker også varevogne, så klik ind og læs jobopslaget

Oprettet: 20. maj


Cylinderservice & Renovering af topstykker


Vores samarbejdspartner i Ribe-området, står lige nu og mangler en medarbejder til deres værksted, jobbet går ud på renovering af topstykker og service på cylindre, så er du kan være uddannet skibsmontør, mekaniker, maskinarbejde eller lignende.

Oprettet: 20. maj


Værkførerassistent til Ribe


Autoværksted i Ribe, står lige nu og mangler en mekaniker, udover dette vil du komme til at have et tæt samarbejde med den mekaniske værkfører, hvor du vil blive en stor del af den daglige drift... Læs mere i opslaget.

Oprettet: 19. maj


Lastvognsopbygger søges i Esbjerg


Vi søger for vores samarbejdspartner i Esbjerg, en lastvognsopbygger til deres værksted i Esbjerg, du vil komme til at arbejde med opbygning af kraner, skraldevogne og løftegrej og derudover vil der være en del arbejde med hydraulik, svejsning og montage opgaver, læs mere om stillingen herunder

Oprettet: 19. maj


Automekanikere søges til Esbjerg


Vores samarbejdspartner i Esbjerg har virkelig travlt og søger netop nu mekanikere til deres værksted, der er tale om i hvert fald 3 stillinger, så har du lyst til at blive en del af et mærkevare værksted, hvor der er styr på tingene, så læs denne jobannonce

Oprettet: 18. maj


Industrielektriker søges til virksomhed i Esbjerg


Er du uddannet industrielektriker og har du lyst til indgå i et spændende fagligt miljø og sammen med andre gode kollegaer indenfor faget, så søger virksomheden lige nu en uddannet industrielektriker til daghold

Oprettet: 18. maj


Skibsmontører søges til virksomhed i Esbjerg


Vi søger for vores samarbejdspartner i Esbjerg, 2-3 skibsmontører til forskellige opgaver indenfor området, så kan være alt fra montering og service opgaver, til vedligehold, så er både indenfor mekanisk, hydraulik og el opgaver.

Oprettet: 17. maj


Industritekniker - Okuma CNC-drej


Vores samarbejdspartner i Ribe har travlt og søger efter industriteknikere eller maskinarbejdere til deres maskinværksted, der er tale om CNC-drejning på Okuma-maskiner, du vil kunne vælge mellem dag-, aften-, nat- og weekendhold. Læs mere om stillingen ved at trykke ind her

Oprettet: 12. maj


Industrielektrikere - Maritim - Esbjerg


Vores samarbejdspartner i Esbjerg, søger netop nu industrielektrikere, du vil komme til at arbejde på projekter på forskellige skibe, mest større skibe, hvor der skal laves nyt EL i eller laves vedligehold af eksisterende installationer

Oprettet: 12. maj


Smede til svejsning og montage søges til Esbjerg


Vores samarbejdspartner i Esbjerg, søger lige nu smede til deres værksted, du vil komme til at blive en del af deres montagehal, hvor du vil komme til at arbejde mest i sort, så du har erfaring med MAG-svejsning og montage, gerne med certifikat, men ikke et krav.

Oprettet: 10. maj


Skibsmontør søges til virksomhed i Esbjerg


Vores samarbejdspartner i Esbjerg, søger lige nu en skibsmontør til deres værksted, du vil komme til at lave mange forskellige opgaver, både fra mindre opgaver som kan laves på værkstedet til store opgaver hvor du kommer ombord på et skib.

Oprettet: 10. maj


Skibsmontør søges i Esbjerg


Virksomhed i Esbjerg søger lige nu uddannet skibsmontører, har du lyst til at arbejde med skibsmekanik, maskinmekanik, hydraulik, el-opgaver og svejsning? så er muligheden her. Du vil blive et team af dygtige skibsmontører som altid står klar til at hjælpe og rådgive

Oprettet: 10. maj


Servicetekniker/mekaniker til Esbjerg


Vores samarbejdspartner i Esbjerg står og mangler en servicetekniker/mekaniker til deres værksted, det handler om service, vedligehold og reparationer af Yamaha båd motorer både påhængs og indbordsmotorer.

Oprettet: 09. maj


Montagemedarbejder søges til Bramming


Vi søger for vores samarbejdspartner i Bramming, folk til deres montage værksted, så er du uddannet klejnsmed, mekaniker eller lignende og har du erfaring eller kendskab til montage er det måske lige dig de står og mangler.

Oprettet: 09. maj


Industritekniker til virksomhed i Ribe


Vi søger for vores samarbejdspartner i Ribe, uddannede industriteknikere til både dag-, aften-, nat- og weekendhold, til CNC-fræsning hvor du selv vil komme til at stå for programmeringen og det hele foregår på Mazak-maskiner.

Oprettet: 06. maj


Virksomhed i Bramming søger montagemedarbejder med EL-baggrund


Vores samarbejdspartner i Bramming, søger lige nu folk til deres montageafdeling med EL erfaring, så er du uddannet elektriker, automatiktekniker, mekaniker eller smed med el erfaring eller anden uddannelse med el erfaring, så er det måske lige dig virksomheden står og søger.

Oprettet: 06. maj


Elektriker/Reparatør Søges til Esbjerg


Vores samarbejdspartner i Esbjerg, søger lige nu en uddannet elektriker eller lignende der har hænderne skruet rigtig på og som har en el baggrund, du vil komme til at stå med reparationer af robotter og andet lager udstyr, kan også være el hund, men også overblik over virksomheden installationer.

Oprettet: 04. maj


Mekaniker til have og parkmaskiner


Vores samarbejdspartner i Varde, har travlt og søger lige nu en mekaniker til deres værksted, hvor du kommer til at stå med service, vedligehold og reparationer af have- og parkmaskiner, så har du erfaring indenfor dette område eller har du kendskab til dette.

Oprettet: 03. maj


Medlem af Dansk Industri

Vores kandidater skal kun koncentrere sig om at arbejde - så står vi for, at du får de bedst mulige arbejdsforhold og vilkår. 

 

Vi er faglærte!

Hos JobTeam er vores rekrutteringskonsulenter faglærte. Vi forstår både dine arbejdsopgaver, behov og din næste arbejdsplads' ønsker.

 

Lokale afdelinger

Med lokale afdelinger sikrer vi hurtigt og effektivt at vores kandidater får job i deres nærområde.

Vores personale i Esbjerg Metal

Jesper Stærmose Oehlenschläger

Rekrutteringskonsulent

Uddannet maskinmester fra FMS, med bachelor fokus på management og ledelse. Han har arbejdet mange år som smed/reparatør og har styr på sit felt.

Hans-Peter Noer

Regionschef

Hans-Peter har mere end 25 års erfaring fra salg og kundeservice, bl.a. som distriktchef hos Aqua d'Or og salgschef og direktør hos Clena High Pressure Systems.

Brian Pedersen

Rekrutteringsleder

Uddannet cand.merc. i styring og ledelse. Tidligere har han oparbejdet erfaring med B2B og rekruttering. Brian har siden 2017 været rekrutteringsleder for JobTeamMetal i Esbjerg.

Simon Rask Andersen

Salgs- og rekrutteringsassistent

Simon har en baggrund som serviceøkonom og har tidligere arbejdet med bl.a. mødebooking og salg.