Logistikkoordinator/speditør søges i Esbjerg


Jobbeskrivelse

Har du erfaring med logistik, f.eks. som speditør, disponent eller lignende? Vil du være med til at sikre at transport af vare køre? Så har vi en spændende mulighed i en velfungerende virksomhed.

 

Vi søger for en samarbejdspartner i Esbjerg, en logistikkoordinator til en spændende handels-/eksportvirksomhed i Esbjerg. Virksomheden har et stort leverandørnetværk og kunder rundt i hele landet. Derfor vil du være en vigtig holdspiller, der er med til at koordinere transport af vare hele vejen fra leverandører og ud til kunderne.

 

Det er derfor en stor fordel hvis du har erfaring fra spedition eller anden logistik stilling, hvor du har stort overblik og arbejder med koordinering af transport.

 

Her tilbydes en spændende stilling, hvor du vil være med til at, koordinere transport, udarbejde tilbud, købe transport, kontrollere faktura og evt. arbejde med told.

 

Lyder det som noget for dig? Så ansøg med det samme

 

Bliv en vigtig del af et stort logistiknetværk, med spændende arbejdsopgaver såsom:

 

  • Planlægge transport og forsendelser
  • Udarbejde tilbud / forsendelsespapirer
  • Kundeservice
  • Evt. toldopgaver
  • Ad-hoc opgaver

Du kan opnå et stort ansvar for egne kunder og opgaver, samtidig med at du opnår masser af personlig- og fagligudvikling.

 

Godt overblik og erfaring fra logistikstilling

Der kan være mange indgangsvinkler til denne stilling, men det vigtigste er at du har en form for erfaring med logistik, det kan f.eks. være som speditør,disponent, logistikkoordinator eller lignende. Derudover søger virksomheden gerne en person som:

  • Kan snakke og skrive dansk
  • Har god IT-forståelse
  • Kan bevare overblikket
  • Har en positiv attitude og "gå-på-mod"

 

Bliv en del af en spændende virksomhed!

Lyder dette job som noget for dig? Så kontakt os gerne på 75 45 20 20 / Kontor@jobteam.dk - Send også gerne dit CV snarest.

 

Særlige Forhold

Dette er en stilling i Esbjerg. Det er som udgangspunkt 37 timer pr. uge. Der tilbydes gode arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer.

Se jobs i området
Stillingsnummer:

MAN-62NLE

Fagområde:

Kontor

Jobtype:

Fast Job

Område:

6700

By:

Esbjerg

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt, kandidater inkaldes til samtale løbende

Afdeling:

6700K

Kontakt info:

Kontakt Person:

Mads Nygaard

Telefon Nummer:
91899019