6700K

JobTeam

Kontor

Adresse

Kongensgade 104,1.
Esbjerg, 6700

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Rekrutterings- og salgsassistent søges til vores afdeling i Kolding


Vi søger en salgs- og rekrutteringsassistent til vores afdeling i Kolding. Er du struktureret, kan administrere mange bolde i luften og har lyst til at beskæftige dig med rekruttering og salg? Læs med her!

Oprettet: 30. september


Vi søger en Acconut manager ved Esbjerg Havn


Er du et ordensmenneske der kan have det stor overblik og få gjort tingene til tiden så er det dig vi søger! Se mere, ved at klikke her for at se mere.

Oprettet: 30. september


Finance Controller søges lige ud fra Esbjerg


Har du en god forståles for økonomi og brænder du for at gøre en forskel i en stor international virksomhed er det dig vi søger! - Ansøg nu eller kontakt på 91899019 for at høre mere.

Oprettet: 29. september


Dygtig kontoassistent nærheden af Holsted og Brørup


Større service og handles virksomhed søger en dygtig kontorassistent med erfaring indenfor lignede stilling.

Oprettet: 27. september


Disponent søges nær Billund


Er du stærk når det kommer til logistik og koordinering - og søger du nye udfordringer, er dette måske drømme jobbet for dig!

Oprettet: 23. september


Deltid - Bogholder søges i Esbjerg (20-25 timer)


Har du styr på tal og økonomi? Vil du arbejde med bogføring fra A-Z? Drømmer du samtidig om en stilling på 20-25 timer? Så er dette jobbet til dig!

Oprettet: 22. september


Søges i Esbjerg 32 timer: Administrativ blæksprutte (Økonomi)


Leder du efter en blandingsstilling, indenfor økonomi, reception og administrativt? Så har vi en mulig stilling til dig her. 32 timer pr. uge, med mange spændende opgaver! Se mere.

Oprettet: 16. september


Teknisk designer søges i Brørup


Har du gode tegne egenskaber i AutoCAD og eller Revit? Vil du være en del af en spændende virksomhed? Så har du muligheden her!

Oprettet: 14. september


Kvalitetssikring med lageransvar søges nær Vejen


Kan du være med til at sikre et godt vare flow? Sørge for at kvaliteten af indkøbte råvare er i top? Bliv en vigtig del af en produktionsvirksomhed i rivende udvikling! Se mere her.

Oprettet: 13. september


Rekrutterings-/Salgskonsulent Esbjerg


Har du vindermentalitet? Har du et drive og en gejst over gennemsnittet? Er du vild med at opsøge de rigtige virksomheder? Er du i stand til at finde de rette medarbejdere og matche dem til virksomhederne? Så er det dig, vi står og leder efter

Oprettet: 09. september


Bogholder gerne med løn erfaring søges nær Varde


Har du styr økonomi og tal? Er du god til at holde overblik? Ønsker du nye udfordringer i en velfungerende virksomhed? Så læs mere og ansøg med det samme!

Oprettet: 09. september


Erfaren indkøber søges på Sydals


Har du erfaring med indkøb i en produktionsvirksomhed? Vil du være en del af en spændende virksomhed i god udvikling? Så ansøg allerede nu!

Oprettet: 31. august


Logistikmedarbejder/Disponent/Speditør til Esbjerg området


Har du styr på logistik og eventuelt erfaring som speditør? Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i godudvikling? Så har vi en stilling til dig lige her!

Oprettet: 26. august


Logistikmedarbejder/Disponent/Speditør til Esbjerg området


Har du styr på logistik og eventuelt erfaring som speditør? Vil du være en del af en velfungerende virksomhed i godudvikling? Så har vi en stilling til dig lige her!

Oprettet: 26. august


Bogholderiansvarlig til deltidsstilling i Kolding


Spændende virksomhed indenfor byggebranchen søger en erfaren og strategisk bogholderiansvarlig til et forskelligartet job i en spændende og særdeles anerkendt virksomhed!

Oprettet: 17. august


Finsk/Hollandsk/Svensk-talende kundesupporter


Taler du FINSK, SVENSK eller HOLLANDSK- så har vi et spændende job i et rådgivende salgs- og serviceteam ved vores samarbejdspartner i Esbjerg!

Oprettet: 13. juli


Du bliver testet!

Vores kandidater skal lande i de rigtige jobs. Derfor laver vi profil- og drivkraftstest på alle vores jobsøgende!

 

Vi lærer dig at kende

Som rekrutteringsbureau er det vigtigt at kende sine kandidater, vores rekrutteringskonsulenter afholder derfor interviews med samtlige kandidater.

 

Faglærte og kendte i branchen

Vores rekrutteringskonsulenter har arbejde i samme branche som du søger job i. Vi forstår dig, og den virksomhed du gerne vil ansættes i.