6700K

JobTeam

Kontor

Adresse

Kongensgade 104,1.
Esbjerg, 6700

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Teknisk tegner/produktionsteknolog til modulering i Esbjerg


Er du ekspert i modullering og teknisk tegning - og er du superbruger i Inventor eller Solid Works, så se her

Oprettet: 22. oktober


Dygtig bogholder/bogholderiansvarlig søges i Esbjerg


Vi søger en dygtig bogholder for en af vores samarbejdspartnere i Esbjerg. Søger du nye udfordringer? Og er du klar til at tage ansvar og klare mange forskellige opgaver indenfor bogholderi? Så har du her en unik mulighed for at arbejde i en spændende koncern.

Oprettet: 22. oktober


Praktisk blæksprutte søges til deltid i Ansager


Er du god til praktiske opgaver som rengøring og lettere madlavning? Går du op i at der er altid er rent og opryddet? Så har du her mulighed for en blandingsfunktion på deltid. Læs mere her!

Oprettet: 22. oktober


Reservedels- og lagerstyring i Grindsted


Ved du noget om landbrug? Er du interesseret i landbrugsmaskiner og kunne du tænke dig at arbejde med dem til dagligt? Så har du muligheden. Læs mere her!

Oprettet: 22. oktober


PTA Ingeniør søges nær Trekantområdet


Har du erfaring fra det produktionstekniske område? Og er du klar til at optimere og sikre en effektiv produktion? Så har du muligheden for at arbejde i en spændende virksomhed med faglige udfordringer! Læs mere her.

Oprettet: 19. oktober


Spændende job til en cand.merc i Esbjerg


Vi har et mål om at blive Danmarks største rekrutteringsbureau. Vil du med på rejsen? Vores forretningsstrategi er vækst på franchiseområdet. Vi søger derfor en ny medarbejder, som vil være med til at rekruttere og uddanne franchisetagere.

Oprettet: 18. oktober


Jobkonsulent søges i Kolding


Drives du af en lyst til at hjælpe andre? Vil du rådgive mennesker og hjælpe dem videre i deres karriere? Så har du muligheden for at gøre en forskel! Læs mere her

Oprettet: 18. oktober


Personaleassistent søges i Herning


Vi søger en personaleassistent til support i rekrutteringsafdelingen på vores område indenfor industri og lager. Du skal være struktureret, magte at have mange bolde i luften og det er en fordel hvis du har erfaring fra produktion og lager. Læs mere her!

Oprettet: 14. oktober


Personaleassistent søges til Grindsted


Til vores kontor søger vi en medarbejder til rekruttering af kandidater inden for industri, produktion og lager

Oprettet: 14. oktober


Disponent/indkøbsassistent søges i Vejen-området


Drømmer du om en karriere som disponent? Kan du se dig selv som en kommende indkøber? Så har du her en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor indkøb, læs mere her!

Oprettet: 07. oktober


Dygtig bogholder søges i Esbjerg


Spændende virksomhed i Esbjerg søger bogholder. Har du erfaring med bogføring og søger du nye udfordringer? Så læs mere her!

Oprettet: 05. oktober


Kontorassistent med bogholderierfaring


En af vores samarbejdspartnere i Esbjerg søger en kontorassistent med erfaring indenfor bogholderi. Så hvis du kender til debitor/kreditor så læs mere her!

Oprettet: 29. september


Lønbogholder søges til Esbjerg


Vi søger en bogholder til Esbjerg som er stærk i Navision og Lessor Løn

Oprettet: 22. september


Byggeleder/Projektleder Kolding


Har du erfaring som byggeleder - og har du en baggrund som håndværkere? Har du haft både dialog med bygherre, rådgivere, underleverandører og håndværkere, så har vi jobbet til dig

Oprettet: 22. september


Teknisk designer/Produktionsteknolog


Har du erfaring med plader og udfoldelse af plader? Har du en maskinteknisk baggrund? Er du god til konstruktions- og tegneopgaver, så se her

Oprettet: 22. september


Bogholder til dynamisk virksomhed


Har du styr på tallene? Har du et godt overblik? Er du serviceminded? Har du mange års erfaring med bogholderiopgaver (både debitor- og kreditoropgaver), så se her

Oprettet: 22. september


Engageret bygningskonstruktør


Har du erfaring indenfor parcelhusbyggeri ELLER byggepladserfaring Så er det dig vi søger

Oprettet: 22. september


Regnskabs/Økonomichef i Esbjerg


Er du energisk og IT-minded og har min 5 års erfaring fra økonomiafdeling - så er det dig, vi søger til et job som regnskabschef/Økonomichef

Oprettet: 22. september


Regnskabsassistent til servicevirksomhed i Esbjerg V


Innovativ og international transportvirksomhed søger en ny regnskabsassistent til deres økonomiafdeling. Den ideelle medarbejder har erfaring med debitorstyring på tværs af flere selskaber

Oprettet: 22. september


Bogholder Esbjerg


Har du god erfaring med bogholderi? Kan du få styr på debitorerne? Bogføre en stabel bilag? Lave afstemninger af bank, løn, A-skat osv - så skynd dig at kontakte os!

Oprettet: 22. september


Økonomi/udviklingschef


Er du god til tal? Og endnu bedre til IT? Er du engageret og vant til at få styr på en økonomiafdeling ? Er du i besiddelse af overblik og i stand til at give ro i afdelingen? Er du i stand til at "trække" tal ud og give tal til ledelsen, så de kan styre virksomheden? Så kig nærmere

Oprettet: 08. september


Bogholder til konsulentstilling i Varde (gerne med lederpotentiale)


Spændende mindre konsulentvirksomhed hjælper mange virksomheder i Varde og søger nu en erfaren, serviceminded bogholder/økonomimedarbejder der kan assistere kunderne med diverse daglige regnskabsopgaver. SE MERE HER

Oprettet: 02. september


Du bliver testet!

Vores kandidater skal lande i de rigtige jobs. Derfor laver vi profil- og drivkraftstest på alle vores jobsøgende!

 

Vi lærer dig at kende

Som rekrutteringsbureau er det vigtigt at kende sine kandidater, vores rekrutteringskonsulenter afholder derfor interviews med samtlige kandidater.

 

Faglærte og kendte i branchen

Vores rekrutteringskonsulenter har arbejde i samme branche som du søger job i. Vi forstår dig, og den virksomhed du gerne vil ansættes i.