6700K

JobTeam

Kontor

Adresse

Kongensgade 104,1.
Esbjerg, 6700

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Digital markedsføringstekniker søges til Esbjerg


Har du viden om og interesse for digital markedsføring? Så har vi måske jobbet til dig.

Oprettet: 12. maj


Personaleassistent søges til Esbjerg


Vi søger en medarbejder til rekruttering af kandidater inden for metalbranchen til vores hovedkontor i Esbjerg. Så vil du være med til at finde de helt rigtige jobs og gøre en positiv forskel på arbejdsmarkedet? Så kig nærmere her!

Oprettet: 12. maj


Cand.merc. søges til hovedkontor i Esbjerg


Vi har et mål om at blive Danmarks største rekrutteringsbureau. Vil du med på holdet? Vores forretningsstrategi er vækst på franchiseområdet. Vi søger derfor en ny medarbejder, som vil være med til denne spændende udvikling.

Oprettet: 12. maj


Lønbehandling i Lessor - 40 timer pr måned


Har du erfaring med lønbehandling i Lessor? Er du interesseret i at arbejde 40 timer om måneden? Hvor der også er mulighed for arbejde fra hjemmearbejdsplads - så se her

Oprettet: 04. maj


Financial Controller - Tinglev


Kan du have særlig fokus på salgssiden? Kan du videreudvikle metoder, der er retsvisende og værdiskabende? Og kan du også udarbejde månedsrapportering?

Oprettet: 04. maj


Projektleder Aabenraa


Er du maskinmester, ingeniør eller lignende med stor viden om optimering? Så se mere her

Oprettet: 04. maj


Kontorassistent til ordrebehandling i Skovlund


Har du et verdensklasse servicegen, er du kreativ og har erfaring med ordremodtagelse? Vi søger lige nu en kontorassistent / blæksprutte til vores kunde i Skovlund.

Oprettet: 03. maj


Teknisk designer/Produktionsteknolog


Har du erfaring med plader og udfoldelse af plader? Har du en maskinteknisk baggrund? Er du god til konstruktions- og tegneopgaver, så se her

Oprettet: 29. april


Bogholder til dynamisk virksomhed


Har du styr på tallene? Har du et godt overblik? Er du serviceminded? Har du mange års erfaring med bogholderiopgaver (både debitor- og kreditoropgaver), så se her

Oprettet: 29. april


Controller


Er du personen, der kan jonglere med tal? Analysere, forstå og komme med forslag til løsninger? Men også indimellem lave helt gængse opgaver? Så kig lige her

Oprettet: 29. april


ØKONOMI PULJE


Vi søger lige nu kandidater over hele landet til økonomistillinger som f.eks. bogholdere, revisorer, regnskabschefer mm - søg nu, så kontakter vi dig ved interessante stillinger!

Oprettet: 26. april


Du bliver testet!

Vores kandidater skal lande i de rigtige jobs. Derfor laver vi profil- og drivkraftstest på alle vores jobsøgende!

 

Vi lærer dig at kende

Som rekrutteringsbureau er det vigtigt at kende sine kandidater, vores rekrutteringskonsulenter afholder derfor interviews med samtlige kandidater.

 

Faglærte og kendte i branchen

Vores rekrutteringskonsulenter har arbejde i samme branche som du søger job i. Vi forstår dig, og den virksomhed du gerne vil ansættes i.