6200M

JobTeam

Metal

Adresse

Egevej 22
Aabenraa, 6200

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Overfladebehandler til virksomhed nær Tønder


JobTeam søger for kunde i Tønder en dygtig overfladebehandler eller lignende til forskellige typer af overfladebehandling på mange forskellige typer af emner. Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til jhp@jobteam.dk, mærket "Overfladebehandler"

Oprettet: 20. september


Klejnsmed til Aabenraa-området


Vi søger for en kunde en dygtig smed i Aabenraa-området. Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til jhp@jobteam.dk, mærket "Klejnsmed"

Oprettet: 18. september


Montør søges til virksomhed nær Sønderborg


Vi søger for en kunde dygtige industrimontører i Sønderborg området. Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til jhp@jobteam.dk, mærket "Montør"

Oprettet: 16. september


Mekaniker eller Automontør søges


Vi søger dig, som er serviceminded mekaniker/automontør, der kan bruge sine hænder og skabe resultater i en alsidig og selvstændig hverdag, til vores kunder i Sønderjylland. Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til jhp@jobteam.dk, mærket "Mekaniker eller automontør"

Oprettet: 13. september


Industritekniker eller CNC–operatør i Aabenraa


Vi søger for en af vores kunder en dygtig industritekniker/CNC – operatør med styr på opstilling og gerne programmering af maskinerne. Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til jhp@jobteam.dk, mærket "industritekniker eller CNC-operatør"

Oprettet: 11. september


Overfladebehandler til virksomhed i Aabenraa


JobTeam søger for kunde i Aabenraa en dygtig overfladebehandler eller lignende til forskellige typer af overfladebehandling på mange forskellige typer af emner. Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til jhp@jobteam.dk, mærket "Overfladebehandler"

Oprettet: 11. september


Maskinarbejdere i Sønderborg


JobTeam A/S søger for kunde i Aabenraa en maskinarbejder til flere forskellige typer opgaver. Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til jhp@jobteam.dk, mærket "Maskinarbejder"

Oprettet: 09. september


Maskinsnedker søges til stilling nær Sønderborg


Maskinsnedker, gerne med erfaring i plast søges til Stilling nær Sønderborg. Er det dig? send CV til jhp@jobteam.dk eller ring til John på 60211959

Oprettet: 08. september


Værktøjsmagere i Tønder


Vi søger for en kunde, dygtige værktøjsmagere i Aabenraa. Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til jhp@jobteam.dk, mærket "Værktøjsmager"

Oprettet: 06. september


TIG-Svejser søges til Sønderborg


JobTeam A/S søger en TIG-svejser til rustfri arbejde for kunde i Sønderborg. Er det dig vi søger, så skynd dig at sende dit CV til jhp@jobteam.dk, mærket "TIG-svejser"

Oprettet: 02. september


Medlem af Dansk Industri

Vores kandidater skal kun koncentrere sig om at arbejde - så står vi for, at du får de bedst mulige arbejdsforhold og vilkår. 

 

Vi er faglærte!

Hos JobTeam er vores rekrutteringskonsulenter faglærte. Vi forstår både dine arbejdsopgaver, behov og din næste arbejdsplads' ønsker.

 

Lokale afdelinger

Med lokale afdelinger sikrer vi hurtigt og effektivt at vores kandidater får job i deres nærområde.

Vores personale i Aabenraa Metal

John Heldgaard Pedersen

Indehaver

Med en uddannelse som diplomingeniør i maskinteknik og erfaring fra en direktørstilling i virksomheden SP Technologies.