6000M

JobTeam

Metal

Adresse

Vestertorv 6
Kolding, 6000

Telefon

Åbningstider

Mandag 08:00-16:00
Tirsdag 08:00-16:00
Onsdag 08:00-16:00
Torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30

Job Annoncer

Trailermekaniker søges til Kolding


Vores samarbejdspartner i Kolding, står lige nu og søger 1-2 trailermekanikere til deres værksted, så er du uddannet mekaniker, smed eller lignende og har du lyst til at arbejde med lastbiltrailere? så tjek jobopslaget ud

Oprettet: 23. maj


Firma i Taulov søger Trailermekanikere


Vores samarbejdspartner i Taulov, står lige nu og søger 2 trailermekanikere til deres værksted, så er du uddannet mekaniker, smed eller lignende og har du lyst til at arbejde med lastbiltrailere? så tjek jobopslaget ud

Oprettet: 23. maj


Lastvognsopbygger søges til Kolding


Vores samarbejdspartner i Kolding, søger lige nu en klejnsmed, mekaniker eller landbrugssmed til opbygning af lastbiler, der vil være opgaver indenfor svejsning, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik, vil du vide mere så tryk ind på opslaget

Oprettet: 23. maj


Lastvogn/trailermekaniker søges til Kolding


Vi søger for samarbejdspartner i Kolding, en uddannet lastvogn/trailermekaniker til værksted, du vil komme til at stå for vedligeholdelsen af virksomhedens trailere, så der vil være mange forskellige opgaver. derudover vil du også komme til at stå for service og klargøring til syn.

Oprettet: 20. maj


Industritekniker søges til Egtved-området


Vores samarbejdspartner i Egtved-området, står lige nu og mangler industriteknikere/maskinarbejdere til deres maskinværksted, med lettere programmeringsopgaver, da hoveddelen af programmeringen laves i programmeringsafdelingen, så er kun tilretning ved maskinen.

Oprettet: 19. maj


Industriteknikere/maskinarbejdere søges til Egtved-området


Vores samarbejdspartner i Egtved-området, står lige nu og mangler industriteknikere/maskinarbejdere/CNC-operatører til deres maskinværksted, der vil ikke være programmering, da det bliver lavet på programmeringskontoret, men vil være en fordel at vide lidt omkring hvordan det virker.

Oprettet: 19. maj


Maskinarbejder søges til Kolding-området


Vi søger for vores samarbejdspartner i Kolding-området, en maskinarbejder/industritekniker til maskinværksted, har du erfaring indenfor fræs og drej, og har du arbejdet med MasterCam og SolidCam, så er det måske lige dig de står og mangler.

Oprettet: 18. maj


Industritekniker søges til Kolding Nathold


Er du uddannet industritekniker og har du erfaring indenfor Mazak drej og fræs og har du erfaring med programmering og opstilling og tilpasning af disse maskiner, så tjek lige opslaget ud.

Oprettet: 17. maj


Industritekniker søges til Kolding aftenhold


Er du uddannet industritekniker og har du erfaring indenfor Mazak drej og fræs og har du erfaring med programmering og opstilling og tilpasning af disse maskiner, så tjek lige opslaget ud.

Oprettet: 17. maj


Rustfast klejnsmed søges i Fredericia


Vi søger for en samarbejdspartner i Fredericia en rustfast klejnsmed, har du erfaring med bearbejdning og erfaring med TIG-svejsning? og er du uddannet indenfor området, så er det måske lige dig virksomheden står og søger

Oprettet: 16. maj


Hydraulikmekaniker søges til værksted i Kolding


Vores samarbejdspartner i Kolding, står og mangler en hydraulikmekaniker til deres lastvognsværksted, her vil du blive en del af deres hydraulik afdeling, hvor dine arbejdsopgaver vil være til reparationer af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik... Læs hele opslaget herunder

Oprettet: 16. maj


Lastvognsmekaniker søges til Kolding


Er du uddannet lastvognsmekaniker ? og søger du arbejde eller nye udfordringer ? så er muligheden her, for vores samarbejdspartner i Kolding står netop nu og mangler et par lastvognsmekanikere til deres værksted

Oprettet: 12. maj


Industritekniker søges til Kolding


Vi søger for samarbejdspartner i Kolding et par industriteknikere til daghold, du vil komme til at stå med tilpasninger og kvalitetskontrol/målinger. så er du uddannet industritekniker, maskinarbejder eller CNC-operatør, så tjek jobopslaget ud

Oprettet: 11. maj


Klejnsmed til TIG-svejsning af tyndplade i Kolding


Har du erfaring indenfor TIG-svejsning og har du certifikater 141, så er det måske lige dig vi står og mangler. Obs. skulle du ikke have certifikat 141, så tøv ikke, da vi så kan finde en løsning på dette. Arbejdstid: Aftenhold

Oprettet: 11. maj


Servicetekniker/montør søges til Trekantområdet


Vores samarbejdspartner i Trekantområdet, står lige nu og mangler et par serviceteknikere/montører til deres team i Kolding, du vil komme til at være udekørende det meste af tiden, hvor du skal ud og lave service og vedligeholdelse af de forskellige kraner/løftegrej og andre renovationsmaskiner.

Oprettet: 09. maj


Lastvognsmekaniker søges til Kolding


Er du uddannet lastvognsmekaniker? og søger du arbejde eller nye udfordringer så er muligheden her, vi søger nemlig lige nu en lastvognsmekaniker til værksted i Kolding, virksomheden servicere DAF, MAN, Scania, Volvo og Mercedes, har du lyst til at vide mere så tryk ind på opslaget.

Oprettet: 06. maj


Mekaniker søges til Fredericia/Taulov


Er du uddannet mekaniker? Og har du lyst til at rode med forskellige bilmærker? Så har vi jobbet her til dig, for vores samarbejdspartner i Fredericia/Taulov, har brug for en mekaniker til deres værksted, hvor de laver mekanisk arbejde, plus service og vedligehold af alle bilmærker.

Oprettet: 06. maj


Mekaniker søges til værksted i Egtved


Vores samarbejdspartner i Egtved, søger lige nu en uddannet mekaniker, landbrugsmaskinmekaniker eller lignende til deres værksted, du vil komme til at arbejde med forskellige landbrugsmaskiner og dele til landbrugsmaskiner, det er ikke et krav at du er uddannet indenfor området.

Oprettet: 04. maj


Medlem af Dansk Industri

Vores kandidater skal kun koncentrere sig om at arbejde - så står vi for, at du får de bedst mulige arbejdsforhold og vilkår. 

 

Vi er faglærte!

Hos JobTeam er vores rekrutteringskonsulenter faglærte. Vi forstår både dine arbejdsopgaver, behov og din næste arbejdsplads' ønsker.

 

Lokale afdelinger

Med lokale afdelinger sikrer vi hurtigt og effektivt at vores kandidater får job i deres nærområde.

Vores personale i Kolding Metal

Jesper Stærmose Oehlenschläger

Rekrutteringskonsulent

Uddannet maskinmester fra FMS, med bachelor fokus på management og ledelse. Han har arbejdet mange år som smed/reparatør og har styr på sit felt.

Hans-Peter Noer

Regionschef

Hans-Peter har mere end 25 års erfaring fra salg og kundeservice, bl.a. som distriktchef hos Aqua d'Or og salgschef og direktør hos Clena High Pressure Systems.

Brian Pedersen

Rekrutteringsleder

Uddannet cand.merc. i styring og ledelse. Tidligere har han oparbejdet erfaring med B2B og rekruttering. Brian har siden 2017 været rekrutteringsleder for JobTeamMetal i Kolding.

Simon Rask Andersen

Salgs- og rekrutteringsassistent

Simon har en baggrund som serviceøkonom og har tidligere arbejdet med bl.a. mødebooking og salg.