Vil du skabe succes indenfor byggebranchen i Odense?


Jobbeskrivelse

Vi mangler en partner med en faglig baggrund som håndværker, til at varetage rekrutteringen indenfor byggebranchen.

Citat fra partner: "Det giver mig en stor frihed, jeg har fået mange sparringspartner og JobTeam Byg har et godt ry i branchen".

Arbejdsopgaver

Du får et fagområde du kender. Med en faglig baggrund fra byggebranchen, kommer du til at arbejde med rekruttering i dit lokalområde og du ved, hvad byggebranchen har af ønsker og krav til deres medarbejdere.

Vi uddanner dig og hjælper dig i gang. Vi har et afprøvet opstartsforløb, der hjælper dig med at starte og drive et rekrutteringsbureau – lige fra salg til rekruttering til den daglige drift. Når forløbet er færdigt, er du allerede godt i gang.

Faglige Kvalifikationer

Du har en baggrund som tømrer, bygningskonstruktør eller måske har du erfaring med salg i byggebranchen, men det vigtigste er at du brænder for at være selvstændig.

  • Dansk: Tale, læse og skrive på ekspertniveau

Personlige Kvalifikationer

Hvis du har erfaring fra byggebranchen og kan svare ja til at ville være selvstændig, så lærer vi dig alt du skal kunne for at starte og drive et succesfuldt vikar- og rekrutteringsbureau.

Vi tilbyder

Økonomien er gennemskuelig, vi tjener først penge, når du tjener penge. Det giver os en fælles interesse i, at du får succes. Vi satser på et langvarigt samarbejde med den rigtige, derfor er det gratis at træde ind i systemet.

Vi klarer det administrative. Der er mange administrative opgaver forbundet med at være selvstændig - men vi tager os af lønkørsel og fakturering. Du kan derfor koncentrere dig om at få din virksomhed til at vokse.

 

Ansøgning: 

Ring til franchisemedarbejder Theis Kristensen på 54 55 46 26hvis du har spørgsmål kan du læse mere om konceptet her 
 

Ansøgning sendes: tkr@jobteam.dk

Se jobs i området
Stillingsnummer:

BygOdenseF5

Fagområde:

Franchise

Jobtype:

Franchise

Område:

Odense

By:

Odense, Kerteminde

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Afdeling:

1364B

Kontakt info:

Kontakt Person:

Theis Kristensen

Telefon Nummer:
54 55 46 26